Omzetten naam en adres.

Afgelopen zaterdag mijn Berner Sennenpup opgehaald en van de fokker ‘n brief met code meegekregen. Fluitje van ‘n cent om dan via internet de naam en ‘t adres van de hond te wijzigen.

Registratie is prima, mail daarna niet zo

Registreren van mijn huisdierden op Petbase is een peuleschil. Makkelijk en duidelijk. Maar het aantal mailtjes dat ik daarna heb ontvangen over de registratie van één van de katten: ca. 20x dezelfde mail in nog geen 12 uur.... Da's dus een verbeterpuntje!

Snel en goed on te vullen

Makkelijk en snel alles te vinden en in te vullen

Mijn kat inschrijven

Het ging heel vlot om mijn nieuwe kat, afkomstig uit een Nederlandse asiel met zijn chip op Petbase op mijn naam & adres in België in te schrijven.

super

komt betrouwbaar over

Super goed afgehandeld

Onze pup was erg ziek en moest opgenomen worden, de rekeningen werden zonder problemen betaald

Werkt vlot

Ik heb mijn 3 katten ingeschreven en het ging snel en zeer duidelijk.

Goede uitleg

vragenlijst gemakkelijk ingevuld en goed uit gelegd hoe ik alles moest invullen alles is gelukt onze Pup staat nu op onze naam

Super klant vriendelijke site

Het registreren van onze nieuwe hond ging super eenvoudig. Binnen een aantal klikken alles snel en ongecompliceerd geregeld

zoeken

Uiteindelijk niet juiste naam. te snel sugesties ( ook computer instelling waarschijnlijk ) die aandacht vragen te corrigeren. Zoeken, en niet gevonden naar uitlogknop. Aanbevelen ja registreren, vind site niet even handig.

Goede ervaring

Nog geen ervaring alleen mijn pup geregistreerd

It was easy to register.

Great

blijven hopen

noog te vroeg om een mening mijn kat is al 1j 4 manden vermiste ik ben in vel groupen ingeschrijven goed dat zo iets zo als jullie bestat ,maar noog nieks opgelever merci

Duidelijke werkwijze

Het was voor mij heel makkelijk om mijn kat te registreren en een foto toe te voegen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en redelijk snel geleverd.

Eenvoudg, duidelijk en snel.

Bij het zoeken verschillende platform’s tegen gekomen maar deze was het duidelijkst en gaf goede informatie. De registratie liep vlekkeloos en snel.

Heel goed, registratuies zijn makkelijk te verwerken.

De site is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk.

We zijn heel goed geholpen

Goed geholpen

Goed en snel en vriendelijk geholpen

Fijn contact en snelle verwerking registratie

Had meerdere keren mailcontact met Rachel. Eerst vanwege een gevonden kat met afgeschermde chip. Later omdat de vroegere eigenaar niet meer voor de kat kon zorgen, en we besloten dat de oude Lobbes bij mij mag blijven. Rachel legde uit wat daar voor nodig was en reageerde snel. Nieuwe registratie was binnen een paar uur actief. Prima dus!

Zeer goed en efficiënt

Eigenlijk ben ik erg tevreden met de methode die word gehanteerd om dieren in een goede welzijn te laten bevinden

Alles prima verlopen

heel goed!

Een heel fijne databank, veel keuzes, maar erg duidelijk wat je moet doen. Super dat er een foto in kan van je huisdier en dat er genoeg ruimte is voor omschrijving van hét uiterlijk, evt. gedragsafwijkingen, ziektes etc. Mooiste onderscheid met de vele andere databanken is dat je dier in de europese databank gevonden kan worden en dat je een vakantieadres kan doorgeven. Dit is nu de databank die mijn eerste voorkeur heeft!

Door middel van telefoongesprek zijn mijn vragen beantwoord

38 Vlierweg A

Houten 3991 BD