Fijn om mijn dieren geregistreerd te hebben..

Simpel

Na dat ik mijn account aangemaakt had, was het simpel

Goed geregeld

Heb mijn hond ingeschreven op mijn naam. Simpel, de fokker blij, ik blij. Goed geregeld!

site werkt goed en is eenvoudig uit te voeren

Ik werd heel actief geholpen

Door de actieve houding van uw medewerker werd ik heel soepel door het computersysteem geholpen!

Duur

Ik vind €7,50 per geregistreerd huisdier wel wat duur.

omslagtig gedoe op de site

Alles 6x invullen voor dat je een stapje verder komt. wil je een hond overschrijven blijft het systeem janken om ubn. uiteindelijk gelukt

Ik had mijn producten binnen 1 dag binnen. Dus een snelle levering.

Goede ondersteuning bij het overschrijven

is goed

kat ingeschreven en gaat goed

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Op aanraden van een medewerkster van de dierenambulance/dierenhospitaal die mijn poes hadden gevonden mijn gechipte poes laten registreren bij Petbase , ze stond meteen in de database zonder te hoeven wachten, eenmalig €7,50 via ideal betalen en ze staat levenlang geregistreerd.

Snelle en vriendelijke medewerkers.

Ik werd via de chat snel en vriendelijk geholpen. Later heb ik nog het contactformulier ingevuld . ook toen weer snelle en goede service.

Niet goed en zeer omslachtig in mijn geval.

Gebeld met Petbase om adreswijziging door te geven. Gaat niet. Moet met e-mailadres inloggen om wijzigingen door te geven. Gaat niet. Oud e-mailadres werkte niet. Nieuw e-mailadres òòk niet. Uiteindelijk kat (17, en al heel lang geleden gechipt) helemaal opnieuw aangemeld. Kosten € 7.50. Jammer en niet klantvriendelijk.

Goede hulp gekregen. Probleem onoplosbaar met mijn versie van safari.Medewerker heeft het doorgespeeld naar de ontwikkelaars.

Gewoon goed

Keurig en snel geholpen

Vriendelijke dame heeft me geholpen met het overzetten van de gegevens van mijn huisdier van haar overleden baasje naar mij.

nog geen ervaring

Ik heb afgelopen zaterdag een pup opgehaald en inschrijving verricht bij Pet Base. Ik heb meerdere honden gehad (42 jaar) maar heb nog geen ervaring met u.

Het invullen ervan snel en makkelijk.

Alles zo ingevuld en geregeld. Gelukkig nog geen gebruik van hoeven te gebruiken.

Het leuke pakket is snel geleverd.

We hebben een proefpakket besteld…jammer van de hoge verzendkosten maar het is het pakket wel waard gelukkig!

Vriendelijke en adequate servicegerichtheid

Vriendelijke en geduldige bejegening door de medewerkers. Vlotte begeleiding in het oplossen en beantwoorden van de vraag.

Ingewikkeld

Het viel niet mee voor de vorige eigenaren om de kat over te zetten , hoe ze aan het overdrachtsnummer kwamen .meerdere keren over moeten bellen . Daarbij wordt er zo komt het over bij een overname ook weer verdiend aan een eerder al gechipped en geregistreerd dier daar ik als nieuwe eigenaar opnieuw een bedrag moest betalen wat aan de telefoon eerder door een medewerker zo niet gezegd was dat dat zo het geval was .

Goede makkelijke site

Was makkelijk in te vullen als je de goede formulieren heb.

Goed geholpen door medewerker

Na een verkeerde actie met het registreren heeft een medewerker alles weer hersteld.

foute telefoonnummer in email gestuurd

Wel het inschrijven was een makkie en ging vlot. Als ik als eerste mijn huisnummer opgeef en vervolgens krijg ik in een email van petbase het 06 nummer tweede tel.nummer erbij van me vind ik dat een slechte zaak.

Werd snel en deskundig geholpen

Na erfenis van de kat van oud familielid moesten chip gegevens overgezet worden. We hadden alleen het chipnummer en verder geen inlog gegevens, PetBase heeft ons goed geholpen om de chipgegevens over te kunnen zetten op haar nieuwe adres. Bedankt!

38 Vlierweg A

Houten 3991 BD