Lastige site

Onduidelijk site

Informatie snel te vinden

Aan het bovenstaande heb ik niets toe te voegen:-)

e-mail misbruik

Petbase denkt dat ze nog in de vorige eeuw leven en ze geen e-mail adressen hoeven te verifiëren. Dus nu hebben ze ladingen persoonlijke gegevens naar het verkeerde email adres gestuurd, zonder een makkelijke optie om uit te schrijven. Amateurs.

Snel en goed

Er zijn gewoon geen problemen, alles verloopt soepel. Vragen worden snel beantwoord!

Snelle respons op inlogprobleem

Kon ivm niet meer bestaand emailadres en geen verificatiecode geen NAW-wijziging doen. Via helpdesk snel geholpen

Prima, wel veel mails

Site werkt prima en logisch, helaas wel 11 bevestigingsmails in 24 uur gekregen. Lijkt een bug?

Duidelijk

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Top kwaliteit

Niet allen ziet het er mooi uit, maar het doet wat het beloofd. Het blijft koel. De hond slaapt er heerlijk op. Ben erg blij met de aankoop en ik raad het iedereen aan.

Teveel werk om het voor elkaar te krijgen. Dit moet veel simpeler kunnen

Teveel rompslomp om te komen waar jij dat wilt. Veel te ingewikkeld

Prima begeleiding

Makkelijk registreren van mijn kat

makkelijk in gebruik

Makkelijk en overzichtelijk

Altijd bereid informatie en uitleg te geven.

Makkelijk en overzichtelijk

Geen andere ervaringen

Prettige, overzichtelijke vraagstelling en site@

Snel en goed geholpen!

PetBase heeft ons uitstekend geholpen om onze adreswijziging te kunnen doorgeven. Onze hond Roger is -met chip- geadopteerd: daarom konden we dat niet zelf doen. Mocht onze Roger een keer ‘verdwalen’ dan komt ie vast snel thuis met de hulp van anderen.

Puik werk

Heb ok nog geen ervaring mee Nog geen gebruik hoeven maken van deze dienst

Ben erg goed geholpen

Het probleemloos invullen maakt dat ik officieel het baasje ben!

Door de database kan mijn hond makkelijker terug gebracht worden bij eventueel weglopen! Dat geeft een rustige gevoel. Het zou fijn zijn om te weten waar hij is, dat maakt het zoeken makkelijker. Als ik dit af zou kunnen lezen in de chip... wauw!

Registratie klopt niet

Mijn kater is als poes geregistreerd. Dit kun je niet zelf wijzigen. Ik kan ook nergens vinden hoe ik dat wel kan laten doen. Wel aanbevelen, kat moet geregistreerd worden.

Alles staat goed voorgeschreven wat te doen, erg gebruiksvriendelijk. Duidelijk en dat schept vertrouwen. Dus als ik mijn hond kwijt ben ben ik toch een stuk rustiger omdat als iemand de hond vind de weg terug naar huis is snel gevonden zelfs in het buitenland

Netjes en snel geholpen bij het op naam zetten van de chip

Netjes en snel geholpen bij het op naam zetten van de chip.

Makkelijk registreren

Als je een hond wilt registreren (op je eigen naam zetten), gaat erg makkelijk.

Goede klantenservice!

Ik heb gisteren geprobeerd online een adreswijziging door te geven ivm een verhuizing. Dit lukte niet omdat ik blijkbaar 9 jaar geleden een ander email adres gebruikt heb als dat ik gebruikte om de wijziging door te geven. Rachel van de klantenservice heeft dit zeer snel opgelost waardoor ik dezelfde dag alsnog de wijziging kon doorgeven. Heel vriendelijk en snel top !

Werkt erg goed en makkelijk

Werkt erg goed en makkelijk

Onduidelijke website

Onduidelijk wat Petbase nu meer biedt dan andere andere registratie sites. Ik zocht een europese site aangezien ik vaak in het buitenland ben met mijn dieren. Om die reden naast NDG ook hier geregistreerd. Helaas is het alleen een doorverwijzing naar beide sites en zijn de gegevens niet direct zichtbaar zoals ik dacht. Nu dus alleen maar verwarrend. Voor je eerste dier uitgebreid betaal je E 15, voor de overige huisdieren maar E 7,50; dit is ook erg onduidelijk. Vakantieadres aanmaken is wel erg handig en je kunt zo vaak wijzigen als je wilt; dat is fijn. Als tip voor uitgebreid profiel: meerdere foto's er op kunnen zetten.

Duidelijke handleiding en goed in te vullen

Prettige site om je huisdier te registreren. De handleiding is duidelijk en snel en goed in te vullen.

38 Vlierweg A

Houten 3991 BD