Prima te doen

Onduidelijk bij laatste pagina of gegevens zijn opgeslagen.

Easy to register and update

Very easy to use, although the emails I am getting are coming through in Dutch

Eenvoudig in gebruik.

In een paar minuten geregistreerd

Makkelijk om aan te melden

Makkelijk om je huisdier op te geven Gelijk foto toegevoegd. Hoop natuurlijk niet dat ik m'n huisdier kwijtraak , maar met petbase hoop ik een verloren huisdier snel terug te kunnen vinden.

Goed geregeld.

Super...

Waarom super? Omdt de site zeer toegankelijk is, zeer overzichtelijk, zeer intiutief, maw alls wat je zoekt is zeer makkelijk te vinden.

super

gewoon handig alles op je eigen pagina

Duidelijk en eenvoudig

Na aanschaf van een nieuw huisdier hebben we deze meteen kunnen registreren. De website is gemakkelijk te navigeren en alles staat goed uitgelegd.

Makkelijk overschrijven

Ben nu zeker van dat mijn hond gevonden wordt als die weg loopt

Duidelijke instructie

Jammer dat elk dier apart moet worden afgehandeld. Het scheelt tijd alle dieren in twee voeten, en pas dan het totaal bedrag te betalen.

duidelijk

wel omslachtig om 3 dieren (3 katjes uit 1 nestje) aan te melden en dan telkens opnieuw al mijn gegevens te moeten herhalen, pfff hihihi

Goede zaak

Wie Petbase niet kent heeft zijn Huisdier nog nooit goed verwend

makkelijk en overzichtelijk

Ik vind het een makkelijke en overzichtelijke site. ook het toevoegen van een nieuw huisdier ging heel gemakkelijk.

Makkelijk

Ging snel en makkelijk

Prima goede uitleg

De uitleg die ik nodig had werd goed uit gelegd

Snel geregeld

Alles binnen 5 min kunnen regelen.

Snel geregeld prima prijs

Makkelijk te regelen. Duidelijk

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel je huisdier op je eigen naam zetten. Kitten van een opvang gekocht en alles omzetten is zo gebeurd. Super

Snel, vriendelijk, adequaat probleem opgelost

Overschrijven hond Flores naar nieuwe eigenaar ondervond probleem. Telefonisch gemeld. Binnen kwartier teruggebeld en opgelost.

Snel en goed

Makkelijk in te vullen.

Makkelijk in te vullen en mijn hond te registreren.

Registreren ging makkelijk

Geen ervaring met meer dan registreren. Ik kreeg alleen wel 9 bevestigingsmaisl i.p.v. één. En sommige gegevens kunnen niet worden gewijzigd (zoals ras, als je dat eerst niet weet en later wel).

Tevreden over de website

38 Vlierweg A