Superfijn en makkelijk in gebruik

Ik heb een positieve ervaring met deze chipreader. De chipreader werkt goed en snel, het chipnummer blijft ook lang staan. Het apparaat is erg handzaam en nóg een voordeel is dat de batterij lang meegaat! Wij hebben met drie readers meer dan 150 gecontroleerd, dit is uitstekend verlopen. Het grootste voordeel is is dat hij de chips snel vindt waardoor de stress Vande honden laag blijft. Lesley en Desi

Oké

Ik vond het super onhandig dat je bij de data niet gewoon de datum in kan vullen maar door de pijltjes per maand terug moest klikken. Niet elke hond die ter registratie aangemeld wordt is een pup.

Niet zo best

Ik heb mijn 3 katten gisteren 24 juni geregistreerd en zie de laatste 3e kat niet in mijn account staan heb wel betaald en bericht gekregen maar staat er niet bij , dus geen goede ervaring.

Gaat allemaal niet zo eenvoudig!

Heeft allemaal veel moeite gekost om mijn hond en mijzelf in te schrijven en een account aan te maken! Kan beter!

Hele goede service m.b.t het overschrijven van een hond! Super snel en makkelijk geregeld

Goed en vriendelijk met hulp

Met hulp vragen kun je altijd terecht en word op de hoogte gesteld als een dier van je naam af is en overgeschreven is

Goed!

Makkelijk site en fijn dat onze rakkers overal te vinden zijn.

Ik heb een woonadres en een Postadres. Dat kan ik niet goed kwijt. Heb Postadres maar opgegeven.

Waarom moest ik betalen, de regels waren sinds januari veranderd, het gastgezin betaalde al voor de hond, wij moesten alleen maar doorgeven , dat wij de nieuwe eigenaar waren. Maar bij deze registratie moesten ook wij weer betalen. Vreemd .!!

Super snelle service

Op vrijdagmiddag gebeld omdat we geen registratienummer hadden van de chip. We moesten even een mailtje sturen met een aantal gegevens en binnen een uurtje was alles geregeld. Fijn!

Duidelijk overzicht

Een aanrader Duidelijk en gemakkelijk om je dier te registreren, We kregen een nieuwe kater Leon Samen met de vorige eigenaar alle gegevens uitgewisseld en account aangemaakt dat heel gemakkelijk ging ,

Nog maar net geregistreerd

Ik kan nog geen goede omschrijving of beoordeling geven. Het invoeren van de gegevens en het betalen verliep digitaal goed

Super eenvoudig

Heel erg gemakkelijk om je huisdier bij te schrijven.

Snelle registratie

Onze hond registreren is simpel als je alle gegevens bij elkaar hebt. Bovendien geeft het een fijn gevoel om hem te registreren.

Klantvriendelijk

Had onlangs mijn eerste telefonische en mail ervaring met PetBase. Ik heb ze als klantvriendelijk, zorgvuldig en snel ervaren

Was zo gebeurd

Wij hebben een pup gekocht en had zo haar gegevens aangepast.

Fijn gevoel.

Fijn gevoel dat mijn honden geregistreerd staan als er onverhoopt wat met ze gebeurt.

Alles makkelijk te vinden op de website .

Ik had toch nog ergens een vraag over en werd telefonisch fijn te woord gestaan en snel verder geholpen !

Super en snel geregeld

Alles wijst vanzelf en snel geregeld

Organisatie oké, details wonderlijk.

Bij het kopen van de kat werd gezegd dat ze gechipt was en dat alles betaald zou zijn. Toen ik de naam wilde veranderen lukte het niet zonder betalen, ook was de overdrachtscode binnen een week verlopen. De oude eigenaar heeft een nieuwe aangevraagd en heb ik het opnieuw geprobeerd. Weer liep ik tegen een betaling vast. Gebeld met jullie organisatie en wat knorrig en kortaf werd me verteld dat je alleen kunt veranderen met een minimale betaling van € 7,50. Uiteindelijk gedaan en zowel de oude eigenaar en ik vonden het teleurstellend, want de kittens worden meestal gechipt bij de eerste inentingen en dan zijn ze bijna nooit bij de eigenaar. Hierdoor betaald zowel de 1e en 2e eigenaar jullie organisatie binnen een paar weken. Dat kan niet de bedoeling zijn lijkt me. Wat jullie als organisatie doen is nuttig en belangrijk werk.

Makkelijk registreren

Gewoon een fijn systeem, goed dat het er is.

Ik kan mijn dieren gemakkelijk koppelen en gegevens aanpassen wanneer ik wil. Daarnaast als mijn katten vermist zijn, zit er 1 hele makkelijke knop en daarmee zijn ze meteen aangemeld.

Ging prima. Nu ging wel iets anders dan gewend ben. Maar ben tevreden. Moet wel zegen eerst twijfelde of echt aangevraagd was. Want kreeg geen bevesteging in mail. Maar het is goed gegaan. En ben tevreden ermee.

Ingeschreven en toch betalen

Mijn kat is vermist. Inloggen was een drama. Kon er niet meer in omdat mijn kat 6 jaar geleden geregistreerd was. Jullie systeem is gewijzigd. Om weer in jullie nieuwe systeem te komen moest ik €7,50 betalen.

38 Vlierweg A

Houten 3991 BD