Beste Mathilde, Bedankt voor je review! We begrijpen je frustratie en hadden je graag willen helpen, maar helaas mogen wij vanuit de overheid niet zomaar gegevens aanpassen. Dat is ook voor ons soms lastig, maar wel het veiligst voor de klant. We hebben je een mail gestuurd met daarin de uitleg hoe de fout hersteld kan worden. Het dierenasiel kan de registratie verwijderen en vervolgens opnieuw registreren met de juiste gegevens. Mochten zij daar hulp bij nodig hebben dan horen wij dat graag! Hopelijk begrijp je dat dit paarse krokodil effect voor de veiligheid van u en uw dier is en dat wij enkel een veilige databank onderhouden en deze regels niet zelf bedenken. ~Team PetBase
Beste Marlies, Bedankt voor je reactie. Wij rekenen geen kosten aan de fokker, je betaalt enkel €6.95 voor een levenslange registratie bij ons! :) ~Team PetBase
Wij zijn een databank waar de dierregistratie eenvoudig en veilig is geregeld. Snel uw vermiste dier weer thuis bij vermissing, dat is onze missie waar wij dagelijks mee bezig zijn. Bij PetBase kunnen gechipte honden, katten en andere huisdieren geregistreerd worden, zodat ze weer herenigd kunnen worden met hun eigenaren nadat ze vermist zijn geraakt. De dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker kan uw dier chippen en registreren. Hierdoor bent u zeker van een goede registratie.