Laden reviews...
332 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel respondenten vinden het registreren van huisdieren eenvoudig en de site duidelijk. De klantenservice wordt vaak genoemd als vriendelijk en behulpzaam. De Europese dekking en transparantie worden gewaardeerd. Over het algemeen levert PetBase een toegankelijke en betrouwbare oplossing voor huisdiereigenaren.
Is er informatie over mijn hond
23 August 2026
Dawid
Den Haag
Goede uitleg en in een hand om draai gedaan
23 August 2026
Cinderrella
Hellevoetsluis
Iemand anders heeft het geregeld
22 August 2026
Marinella Voeten
Breda
Pup bij de fokker opgehaald. Thuis de chip overgezet op onze eigen gegevens. Ging snel en makkelijk. Wek jammer dat dat € 8 moet kosten.
21 August 2026
Tonny
Barendrecht
Makkelijk en overzichtelijk en jij krijgt direct bericht
20 August 2026
Johan
Cordes
Puck is bij fokker gechipt zelf bij petbase aangemeld. Nu een penning aangevraagd en en snel ontvangen. Hoop het nooit te hoeven gebruiken
20 August 2026
geeske
Leeuwarden
Het overschrijven van de pup ging heel gemakkelijk
19 August 2026
D
Almere
Snel aangemeld
19 August 2026
Gerda
Schipluiden
De fokker van de pups gebruikte dit systeem om de puppy’s te registeren, dus je zit dan een beetje vast aan deze site. Ik wist vooraf niet dat het 8€ koste, en je moet goed klikken om niet perongeluk een dure hondenpenning en abonnement af te sluiten. Voldoende, al met al. Maar vond het perongeluk een dure penning of abbo aansmeren vervelend.
Carin
Meppel
Bedankt voor je beoordeling, Carin. Jammer om te lezen dat de kosten en de aangeboden extra keuzes niet duidelijk genoeg voor je waren.
Bij PetBase staat het dierenwelzijn en een goede registratie van je dier centraal. Een registratie bij PetBase is altijd een keuze en je bent als eigenaar niet verplicht om je dier bij PetBase te registreren, ook niet wanneer een fokker de eerste registratie via PetBase heeft gedaan.
Ook werken wij niet met abonnementen voor de registratie van je dier. Tijdens het proces kunnen aanvullende producten en diensten worden aangeboden, zoals een dierenpenning, maar deze zijn volledig optioneel en nooit verplicht om de registratie af te ronden.
We nemen je opmerking over de duidelijkheid van deze keuzes serieus en nemen het mee.
Dank en fijne dag!
Snel makkelijk en correct duidelijk.
Rick
Geldrop
Mijn ervaring was prettig. We hebben de nieuwe puppy afgelopen donderdag kunnen ophalen, omdat hij toen acht weken oud was. Via petbase hebben we de chip op zijn naam gezet.
Rose-Minke
Weert
Makkelijk te registreren
14 August 2026
Antoinet
Nijverdal
De site is overzichtelijk en duidelijk, de verzending was er in een paar dagen.
13 August 2026
CPJM
Ugchelen
Snel en makkelijk heb ik mijn katten kunnen registreren bij Petbase, zonder poespas voor een eenmalig bedrag. Geen abonnementen nodig. Zo hoort het ook!
13 August 2026
Saskia
Alkmaar
Ik ben zeer tevreden, een keer een hond kwijt geraakt in het buitenland, helaas nooit meer terug gevonden maar er was veel hulp vanuit petbase. Super fijn.
11 August 2026
Danielle
Beek en Donk
Goed geregeld
7 August 2026
Judy
Rotterdam
Ik heb te veel betaald er is twee keer betaald Gr j de boer Rozenstraat 52 8441ec Heerenveen
6 August 2026
Jan de boer
Heerenveen
Beste Jan,
Bedankt voor je mooie beoordeling.
Ik heb gelijk even voor je gekeken naar de bestelling, want als er teveel betaald is gaan we dit natuurlijk oplossen.
Ik zie dat je naast de registratie een penning hebt besteld voor jouw huisdier. De prijs bestaat dus uit de registratie en de penning.
Als je hier verdere vragen over hebt of als het niet helemaal duidelijk is, mag je natuurlijk altijd even contact opnemen. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected].
Met vriendelijke groet,
Team PetBase
Tot nu toe nog alles goed maar ja, wat wil je als je pas een paar dagen je kat hebt geregistreerd?
Bianca Hager
HEERLEN
Overzetten registaratie van onze hond ging makkelijk. Mooie penning besteld en snel geleverd. Top.
Michel
Leeuwarden
Onze hond stond al geregistreerd, maar onder vorige eigenaar. Ik kon daar op geen enkele manier verandering in brengen. Pet Base reageerde binnen 24 uur op mijn mail met vraag om hulp. Daarna kon ik aan de slag! De registratie was daardoor vlot geregeld, zonder ergenis'
Brigitte
Bergschenhoek
Zie bovenstaande reactie
4 August 2026
Petra
Rijswijk
Deze heele page is gewoon heel schlecht. Fokker en wij 2 uur bezig geweest om 2 honden aan te melden. Zelden een schlechtere page login page gezien ... . Dat veel mensen kapituleeren bij het juist aanmelden is het duidelihke resultaat. Dat dan voor dit monopool ook nog vrij veel geld gevraagt word is niet de kers op de taart, maar een schande. Als het dan eenmaal ingericht is, ben je blij dat je honden lang leven en je deze page hopelijk nooit meer nodig hebt!!!
Beveelt niet aan
4 August 2026
Bob
Axel
Beste Bob,
Wat onwijs vervelend om te lezen dat het registreren van jouw honden niet eenvoudig verliep en dat je de pagina niet als duidelijk hebt ervaren. Uiteraard hadden we je tijdens het registreren graag al willen helpen toen je ergens tegenaan liep.
We vinden het juist erg belangrijk dat zowel het inloggen bij PetBase als het registreren van een dier duidelijk is en snel werkt. Zou je ons willen laten weten waar je precies tegenaan liep tijdens het inloggen en het registreren van jouw honden? Dan kijken we graag even mee of er dingen anders kunnen/moeten. Dit mag je sturen naar [email protected].
Met vriendelijke groet,
Team PetBase
Geen gedoe en snel geregeld
3 August 2026
Arend
Haarlem
Toppers
27 July 2026
J. van Akkeren
Barneveld
Blij mee. Katjes weer veilig en gemakkelijk geregistreerd
26 July 2026
Chava Dijt
Grave
Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken.
Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt.
Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.
Vlierweg 38 A
3991 BD Houten