Laden reviews...
328 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel respondenten vinden het registreren van huisdieren eenvoudig en de site duidelijk. De klantenservice wordt vaak genoemd als vriendelijk en behulpzaam. De Europese dekking en transparantie worden gewaardeerd. Over het algemeen levert PetBase een toegankelijke en betrouwbare oplossing voor huisdiereigenaren.
Door onze dierenarts geregeld. Dus zal we l goed zijn. Ik heb makkelijk de gegevens van onze hond gevonden. Snel en duidelijk. Ook gekoppeld aan Europese database!
23 May 2026
Paul
Thorn
Overzichtelijk en duidelijk
22 May 2026
Sylvia Heijnen
Echt
Overschrijving van fokker naar ons verliep vlekkeloos
21 May 2026
Diana hanssen-kerschgens
Heerlen
Sizinle calis ak güzel
Beveelt niet aan
Hüseyin Gürkan
Hollanda
De site is overzichtelijk en duidelijk
Ineke
Heemstede
Heel goed uitgelegd hoe de site werk
Carina
's-Gravenhage
Voor mij een nieuwe site maar het was allemaal makkelijk en snel geregeld.
18 May 2026
René
Meerlo
Ik kreeg direct iemand aan de lijn, die me correct heeft geholpen.
17 May 2026
Annet
Someren
16 May 2026
rudie van willigen
Nieuwe Pekela
Zeer goede site klantvriendelijk en telefonisch goed bereikbaar
13 May 2026
W.h janssen
Oosterhout gld
Goede service voor je huisdier
13 May 2026
Jan
Leeuwarden
Snel, gemakkelijk
10 May 2026
Nico
Dordrecht
Goed advies ontvangen betreffende het overschrijven naar ons als nieuwe eigenaar . Dank voor de fijne service
8 May 2026
Judith
Ridderkerk
Pierwszy raz rejestrowalam kota ale bylo szybko i sprawnie
7 May 2026
Kasia
Mechelen
telefonische hulp is altijd prima het was wel even lastig om alles te leren invullen, dat ligt ook aan hoe het nu doorgezet word naar de RVO. Het wordt er niet gemakkelijker op gemaakt.
6 May 2026
A.J. van Krimpen
Buitenpost
Beste mv. Van Krimpen,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je de telefonische support als goed ervaart! We snappen dat de regelgeving vanuit RVO soms best lastig en ingewikkeld kan zijn. We blijven ons best doen om het registreren en het doen van wettelijke meldingen via PetBase zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken, ook bij veranderingen in de regelgeving.
Met vriendelijke groet,
Team PetBase
Heel goed dat het een hele grote database geeft van vermiste dieren die gechipt zijn
5 May 2026
Jos
Landgraaf
Het is een fijne gedachte dat alle dieren geregistreerd zijn. De website is handig. Kosten zijn voor ons geen probleem, maar kunnen een drempel geven.
4 May 2026
Jennie
Naarden
Blij dat de chips van mijn katten allemaal geregistreerd staan bij PetBase. Wat ik fijn vind is dat je zelfs een foto en extra informatie kunt uploaden die ook zichtbaar zijn voor de persoon die de chip uitleest. Ik ben zelf ook medewerker van de dierenambulance en vind het heel prettig als een gevonden huisdier geregistreerd blijkt bij Petbase. Daarnaast heb ik voor een van mijn katten ook een penning besteld bij Petbase met daarop haar naam en mijn telefoonnummer, deze was binnen een dag al bij me thuis!
3 May 2026
Adinda
Den Helder
Ik had een hondenpenning besteld en al meteen dezelfde dag bleek deze gereed. Echter er stond enkel een telefoonnummer op terwijl ik ook een naam had bijgevoegd. De penning stond verzendklaar maar als ik nog op- of aanmerkingen had kon ik alsnog reageren. Bellen ging niet meer dus schreef ik snel een e-mail omdat het vrijdag was vóór het pinksterweekend dus ik hoopte maar dat het alsnog goed zou komen. Behalve de naam had ik ook gevraagd of er voor het telefoonnummer +31 kon worden geplaatst. Toen ik zaterdag de penning ontving vreesde ik dat de e-mail nog niet in behandeling was genomen maar niets bleek minder waar. Helemaal in orde, precies zoals ik het wilde. Men stuurde de week erna nog een een e-mail dat men nog net op tijd de e-mail had gezien en een nieuwe voor mij had aangemaakt. Is dat geen geweldige service! Dank je wel.
30 April 2026
Leila
Roermond
28 April 2026
Otter Diercompleet
Leek
Super aardig geholpen bij opnieuw registreren van de kat
26 April 2026
Peter thijssen
Soest
Duidelijk, goede info, ook in EU chip kunnen uitlezen.
Judith de Kok
Breda
Ik werd vriendelijk geholpen
Alfons
Goirle
Gemakkelijk een account aanmaken en de huisdieren registreren.
Jan
Melderslo
Super behulpzaam
24 April 2026
M
Elspeet
Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken.
Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt.
Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.
Vlierweg 38 A
3991 BD Houten