Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk om mijn nieuwe huisdier te registreren met een overdrachtscode. Duidelijke website en erg fijn om te weten dat ik mijn kat makkelijker terug zal kunnen vinden als hij vermist raakt.

Op zich prima maar 7,50 om een extra dier toe te voegen is erg duur

Hiermee je geld verdienen terwijl het bij bijvoorbeeld Homebase voor 1 euro kan vind ik erg jammer.

Snelle bentwoording van vragen en duidelijke uitleg!

Was fantastisch

Had een berichtje gestuurd en kreeg ook gelijk wat terug.

Thumps up

Ben zeer tevreden.

Toppertje

Heb contact gehad met Manon "wereldwijf!!"ik begreep er niet zoveel van ( inmiddels wel) zoveel geduld een sieraad van een vrouw !!

Makkelijk noodzakelijk en voordelig

Prima ervaring bij het registreren van onze katten tegen een voordelige prijs. Registratie katten is noodzakelijk en Petbase helpt je daar goed bij

Snel geregistreerd

Registratie ging heel snel En het geeft je een fijn gevoel

Gaat langzaam

Slecht berijkbaarheid tussen 10 en twaalf verder niks alles online geen brief gr

Super makkelijk!

Het aanmelden ging super makkelijk en vlot. Meteen een bevestigingse-mail.

Makkelijke registratie en duidelijke uitleg echter had ik meer info willen hebben over plus pakket van €8. Zeer tevreden.

Kleine moeite maar belangrijk voor elk baasje

Makkelijk inschrijven, doorzoekt ook andere databases. Belangrijke stap bij het adopteren van een huisdier. Prima interface.

top

alles snel gefixed

Goed en duidelijk

goed en duidelijk hoe jij je hond zijn chip kan registreren 2 hele duidelijke keuzes en 2 duidelijke prijzen

Goed geregeld en makkelijk!

Snel en helder

De registratie van ons poesje Ivy verliep vlot. De website van Petbase is overzichtelijk.

een van de weinige registratieportalen die echt weten wat ze doen

Ik heb regelmatig contact met de supervriendelijke medewerksters van Petbase en dit verloopt altijd zeer soepel en op al mijn vragen hebben zij antwoordt. Ook via de mail is het contact prettig. Ik heb regelmatig contact omdat ik de chipregistraties verwerk van een stichting die honden uit het buitenland naar Nederland haalt op de enige juiste manier...legaal!

Snelle en uitstekende service

Wij zijn uitstekend en direct geholpen bij het corrigeren en aanpassen van de registratie van onze kat.

Heel snelle service en snelle afhandeling

Eenvoudige registratie

Eenvoudige registratie. Alleen jammer dat je naast de kosten bij de dierenarts nog moet betalen voor de registratie zelf.

Onze adoptiekat makkelijk overgeschreven

Het was niet echt duidelijk hoe het overschrijvingsproces werkte. Na contact met de organisatie supersnel op weg geholpen en was het gelijk geregeld

Simpel

Makkelijk in gebruik

Heel eenvoudig te registreren

Zeer betrouwbare database

Fijn geholpen

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.