Laden reviews...
44 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients apprécient une livraison rapide et un emballage soigné. Le conditionnement des articles est généralement irréprochable et les expéditions arrivent rapidement. Le service client est efficace dans l’ensemble, même si quelques échanges ont été nécessaires pour résoudre certains problèmes.
Had een pre-order bestelling geplaatst op een gelimiteerde editie Funko Pop. Niet alleen is het artikel super snel naar mij verzonden van zodra het beschikbaar was, ook werd mijn kaart alleen aangerekend eens het effectief verzonden was. Super aangenaam verrast, enorm blij met de levering en de product was in prima staat. Mij zie je hier vaker terug shoppen
17 June 2025
Sana
Antwerpen
Super top
11 June 2025
Steven Twoefke
Tienen
Een jaar lang gewacht op een bestelling. Geen updates, zelf continu achteraan moeten gaan. Uiteindelijk gevraagd om een volledige annulering van de bestelling en mijn geld terug. Dit werd volledig genegeerd.
7 June 2025
Kyle
Nederland
Prima verpakt (richting beetje overdreven, maar sommige artikelen kunnen beter extra goed verpakt worden) snelle verzending. Alleen zou ik voor artikelen met waarde advies willen geven om te versturen met handtekening in ontvangst. In mijn geval werd pakketje voor de deur afgeleverd terwijl ik een midweekje op vakantie was. Gelukkig deurbel-camera en kon m’n buren inlichten
10 May 2025
Gerard
Katwijk
Maanden moeten wachten op 1 funkopop. Verschillende keren moeten mailen om te vragen naar update. Was intussen overal al te koop.
4 May 2025
Eva
België
Had pops ge pre-orderd. Altijd spannend als er geen exacte leverdatum bekend is. Communicatie was voldoene. Ruim aanbod. Alles netjes verpakt. Dus tevreden klant!
7 April 2025
Kelly
Anvers
Ik had een bestelling gedaan met meerdere poppen alleen 1 pop was beschadigd gaat hierom een 10 inch pop Bericht gestuurd met foto's erbij dat deze beschadigd is netjes een nieuwe toegestuurd gekregen Alleen deze is ook beschadigd weer foto's en meerdere mails gestuurd alleen hun reactie kwam pas na een paar dagen ivm een verbouwing werd aangeven konden ze niet alles bij houden Kon het pakket met desbetreffende pop terug sturen en het geld terug krijgen of een voucher krijgen maar we hebben afgesproken dat ik beide poppen mocht houden en het zo goed was
25 March 2025
Kelvin
Arnhem
ik had het besteld en binnen een dag was het hier netjes verpakt in goede staat zeer tevreden
14 March 2025
Sander
Sneek
het pakketje kwam mooi en verzorgd toe. Hebben het heel rap ontvangen en zijn blij met onze funkopop.
18 February 2025
Charlotte
heist aan zee
Ik plaatste mijn bestelling in augustus voor drie Funko Pops en hoewel het proces langer duurde dan verwacht en de bestelling aanvankelijk onvolledig aankwam, was ik onder de indruk van de uitstekende klantenservice. Gedurende het hele proces werd ik steeds goed geïnformeerd en geholpen, wat de ervaring veel aangenamer maakte. Uiteindelijk zijn de Funko Pops veilig aangekomen en in perfecte staat. Ik zeer tevreden over de service en zal ik in de toekomst zeker opnieuw bestellen.
18 February 2025
Jonas
Zottegem
My purchase was top notch from start to finish! Timely communication with all the important information.
10 February 2025
Jan
Berga/Germany
Zeer vriendelijk telefonisch contact met de verkoper, behulpzaam. Zeker als ik naar specifieke dingen zoek, zal ik terugkeren naar deze winkel.
5 February 2025
Adam
Heiloo
De levering verliep correct en snel.
25 January 2025
Saskia
Ruisbroek - Puurs
Goed en snel verstuurd communicatie heel goed
24 January 2025
William
Beek
Wacht al weken op een antwoord op mijn vragen. Waarom een contact knop maken als je niet eens gaat antwoorden??? Zeer teleurgesteld.
21 January 2025
Jay
W
Super goed verpakt
19 January 2025
David
Kessel
Mijn eerste bestelling hier geplaatst, mooie aanbieding en goedkoper dan andere websites. Netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
17 January 2025
Vincent
Vlijmen, Noord Brabant
Vlotte communicatie , snel geleverd in perfecte staat
11 January 2025
Inge
Kessel
Les POP sont arrivés dans un état impeccable, je recommande sans hésitation :-)
3 January 2025
Bertrand
Andenne
Ben hier terecht gekomen dankzij een cadeaubon. Heel tevreden! Snelle levering en producten in uitsekende staat!
3 January 2025
Eki
Hoeilaart
zeer vlugge levering
28 December 2024
Peter
Bredene
Ik heb mijn aanschaf van funkopops als buitengewoon goed ervaren.
27 December 2024
Dawey
Zwolle
alles goed verpakt, super goeie site
27 December 2024
Jens
mol
Hierbij wil ik aangeven dat mijn ervaring met TINY TITAN echt bagger is. Tijdens de sale heb ik een aantal FUnko's besteld. Ik was er zo op verheugd. Nadat ze binnen waren gekomen. Was ik niet meer blij. Ik heb letterlijk beschadigde fukno's binnen gekregen. Hierbij heb ik met Tiny Titan contact opgenomen. Ik had de foto's via Instagram en de mail gestuurd. Geen reactie. Ik hoor niks meer van hun. Dit is ook de laatste keer dat ik iets bij Tiny Titan ga halen. Helaas krijg ik nog een aantal Funko's binnen van hun maja ik ben benieuwd of die wel in een goeie staat komen. Echt jammer dit van een groot bedrijf.
9 December 2024
Samed
Yilmaz
Producten goed verpakt en snel geleverd. En gied op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en levering.
14 November 2024
Tyrone