Super vendeur, envoi dans les temps

Reçu le colis dans les temps, emballage super super correcte, je recommande vivement 💪💪💪

van verpakking tot aannod 🥰🥳🥰🥳👏👏

de verpakking is fan tas tisch. Doosjes in doosjes in doosjes in bubble wrap :) Super tof aanbod, ik vond hier al veel poppetjes die ik nergens anders vond. Epic Funko aanrader

Een echte aanrader voor je Funko aankopen te doen. Snel geleverd in perfecte conditie! 👌👍

Geweldig!

Funko's komen altijd in super goede staat aan! Go d verpakt, mooie prijzen en snelle levering! Meerdere keren besteld, 90% van mijn collectie komt van hier! Het enige nadeel vind ik wanneer je een bestelling plaatst met een pre order erin dan wordt deze bestelling pas verzonden wanneer de pre order beschikbaar is. Dus een pre order apart bestellen is aangeraden!

Exelente !

Deux commandes jusqu'a maintenant (et surement pas les dernières). Et pas déçus, rapide et article super bien emballé. Nickel.

Zeer goede en vlotte service

Soms een extratje

Perfect.

Goede winkel waar je ook wel funkos kan vinden die normaal minder makkelijk te vinden zijn. Snelle verzending !! Nogmaals zeer tevreden met mijn aankoop.

Tiny Titan is Titanisch goe!

Super veilig en vlug verzonden!

Gewoon een zeer snelle en goede service. Ze verwerken elke order zeer snel en zorgen ervoor dat je snel je funko's bij jou aan huis hebt

Meer dan uitmuntend

Snelle en super vlotte efficiënte dienstverlening, zelfs tijdens de drukke feestperiode. Super bedankt voor de moeite last minute.

Absolute perfectie

Snelle levering, uitzonderlijk goede communicatie

Super!!!!!

Alles perfect!!!!!

Goed tot zeer goed

Mijn eerste ervaring met Tiny Titan, een van mijn artikelen was een pre-order, en had nogal serieuze vertraging. Kwam net op tijd voor kerstmis.

Super boutique!

Le service client sympa et super réactif, le choix immense, la livraison très rapide dans des colis bien protégés. Rien à redire, je recommande à 100%! Petit cadeau personnalisé qui a fait très plaisir. Merciiiiiiiii!

Mooi assortiment en leuke kerstactie

Een groot gedeelte van mijn gewenste Funko Pops op voorraad en ook nog een precies kunnen kopen tijdens een Kerst actie. Eerste levering om onduidelijke redenen retour naar Tiny Titan echter tweede poging de volgende dag in Nederlands

Exclusieve funko's aan redelijke prijzen met een vlotte service.

Ik ben erg tevreden. De funko's zijn exclusief en niet gemakkelijk te vinden. De kwaliteit is uitstekend. Heel vlotte service!

Vriendelijke service, snelle service en de beste funkos!

Super, snel en betrouwbaar

Al regelmatig bij TT besteld en de spulletjes zijn altijd prima verpakt en snel bezorgd. Al een paar keer een leuk kado erbij gehad, Pops die ik nog niet had!

(H) eerlijke website!

Zeer snel gevonden wat ik wilde, snelle verzending, goed verpakt. Kreeg voor kerst een extra kado, en niet zo maar iets. Er werd rekening gehouden met mijn andere aankopen. Echt top!

correct, vriendelijk en vragen worden snel beantwoord.

correct, vriendelijk en vragen worden snel beantwoord. top

Klantvriendelijk , tijdige levering .top

Goed!

Ik was op zoek naar een Pop! mystery box. Na wat research de Black Friday MB besteld bij Tiny Titan. Enkele dagen later stond ze voor de deur en veel plezier gehad aan het uitpakken :) Voor herhaling vatbaar.

Zeer goede webshop

Ze hebben zeer veel items die ik nergens anders vind in België en als je iets vraagt heb je meestal binnen het uur antwoord en ze zijn altijd zeer vriendelijk. Ook de verpakking is ook goed misschien kun je ook wel gebruik maken van bubble wrap of van die luchtzakjes bij de verpakking

Super...

Snelle handeling en snel antwoord op vragen. Vriendelijke mensen met passie voor hun werk en hobby. Zou ze iedereen aanraden.

Geweldige webshop

Ontzettend leuke webshop, met een super goede service.

11 pluvierstraat

Lissewege 8380