Zeer Slechte levering erg langzaam

De levering van mij bestelling had vlugger gegaan als ik op de fiets naar belgie was gereden eerst de verzending van tiny titan duurde een aantal dagen en daarna een aantal dagen bij bpost gelegen en nu dhl in nederland die maar niet levert,zit al een week te wachten en het duurt nog langeeer dat ik de bestelling heb.

Super Aanbod aan POP!s

Van begin tot einde een Mega ervaring, ik ga hier vaker bestellen!

Voor herhaling vatbaar

Super snelle levering van België naar Nederland, goeie prijzen, netjes verpakt en lekkere smarties haha

Alles super!

uitstekende service, snel en goed verpakt

1 bestelling tot nu toe. zeer snel geleverd, goed verpakt & er zaten nog eens gratis goodies bij mijn bestelling.

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt.

zeer goed

zeer goede ervaring

Snelle en goede service!

Bezorgd heel netjes en snel naar Nederland. Alles netjes ingepakt zoals een goed bedrijf dat doet! Ik ga zeker weer Funko POP's bij jullie bestellen!

Acties en bij problemen altijd paraat!

Ik had, zonder het zelf te beseffen een pop besteld die ik al had. Dat zag ik pas uren na mijn bestelling. Ik contacteerde onmiddelijk Tiny Titan en in een vingerknip werd de pop, zonder enige problemen, vervangen door een andere. Fantastisch dus. Anders was ik 15 euro kwijt.

Pluspunten

- Vlotte Communicatie; - Word goed op de hoogte gehouden van je bestelling; - Spullen goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Tip : meer mystery boxes

Pluspunten

Box gevonden die nergens anders te krijgen was, super snelle reacties op vragen en snelle levertijd!

Pluspunten

Communicatie TOP 100% Verpakking TOP 100% Verzending TOP 100% Staat vd Pop! BIJNA TOP 90%

Nog een extra effort naar de controle van het verzonden product (mint/niet mint). Belangrijkste tip: blijf zo verder doen...

Pluspunten

Fijne en goede levering!

X

Pluspunten

Vriendelijk, snelle levering, pops altijd in perfecte staat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Een zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. -Funko’s worden snel geleverd en zeer goed verpakt ( geen box damage) - je wordt op de hoogte gehouden hoe het staat me je bestelling - ruim aanbod aan oude en nieuwe funko’s

Pluspunten

Geweldig bedrijf. Hele leuke mails en altijd vlug beantwoord

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Super fast delivery! Great packaging!

Suggestions

Delivery in all countries!

Pluspunten

Snelle levering Als je vragen hebt beantwoorden ze die direct En de verpakking was perfect een echte aanrader

Pluspunten

Perfect !!!

Pluspunten

Goed verpakt, snel geleverd , goede service.

11 pluvierstraat

Lissewege 8380