Beste Mike. Bedankt voor uw bericht en wat vervelend dat u het pakket niet heeft ontvangen ondanks dat PostNL aangeeft dat het is geleverd. Via de mail hebben wij u geïnformeerd over het onderzoek bij PostNL en het pakket zal vandaag nogmaals verstuurd worden. Wij hebben geen voicemailbericht ontvangen, u kunt ons bereiken op 020 210 1246 en een terugbelverzoek achterlaten. Bij verdere vragen kunt u ook contact opnemen via support@biolovers.nl, of reageren op uw openstaande case. Warme Groet, team Biolovers
Hello Marga. Thank you for your message. You have received a full refund for all the missing items as well as the Paypal costs. We are very sorry for the inconvenience. You can reach us via email support@biolovers.nl and we will get back to you within 24 hrs on working days. Warm Regards, team Biolovers
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.