Zeer snelle levering voor de beste prijs online Een echte aanrader dus
great selection, fast shipping, good communication
Producten zijn prima bij de verpakking heb ik mijn bedenkingen, de zachte parels zijn gemaakt van zetmeel. Ik had toch liever een rest product gehad. Maar altijd beter dan piepschuim chips. Toch gaan ze niet de biobak in, omdat ik denk dat de ophaal dienst niet overtuigd is van de zetmeel balletjes die lijken op piepschuim. En dan nemen ze mijn biobak niet mee.
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn het geheel met u eens dat duurzaamheid enorm belangrijk is. De groene vulkorrels zijn volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen: lucht, water en plantaardig zetmeel, deze lijken misschien op piepschuim maar zijn niet van plastic. Hierbij geven we meer informatie over de verpakking, deze informatie is ook te vinden op onze website: https://www.biolovers.nl/duurzaamheid/ Bij Biolovers proberen wij onze producten zo duurzaam mogelijk te verpakken en te verzenden. Hierbij maken we gebruik van recycled karton en biologisch afbreekbare groene vulkorrels om de producten tijdens transport te beschermen. De groene vulkorrels zijn volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen: lucht, water en plantaardig zetmeel. Daardoor zijn deze, zoals bevestigd door het Fraunhofer Instituut, binnen een korte periode onschadelijk biologisch afbreekbaar. De vulkorrels kunnen opnieuw worden gebruikt, worden afgevoerd of worden gecomposteerd en zijn volledig oplosbaar in water. Indien we plastic gebruiken, is dit recycled verpakkingsmateriaal en mag dit bij het plastic afval. Mochten er verdere vragen zijn over de verpakkingen of duurzaamheid zijn wij altijd bereikbaar via [email protected] Warme Groet, Team Biolovers.nl
Ursprüngliche Bewertung
Hoe kan je in godsnaam bio lovers heter als je het doosje vol gooit met piepschuim opvolger chips. Dat is niet meer van deze tijd. Er zijn voldoende alternatieven die het milieu minder belasten bio lovers!
Snelle en betrouwbare levering evenals een goede prijs voor de producten.
Goede prijs, snelle levering en volledige productinformatie.
Found one of the lowest prices on pine pollen tincture, yet a high quality respected brand. Shipped fast to Sweden and everything went very smooth and fast Couldn't be more happy. Will be ordering again for sure!
Very pleased with all purchases and the company overall.
Snelle levering voor een goede prijs
Altijd scherp geprijsd en heel snel in huis. Handig voor iemand zoals ik die altijd last minute bestelt!
Goed service, snel bezorgde, ik ben zeer tevreden, ik ga nog wat bestellen
Super snelle levering. Heel erg fijn
Biolovers.nl: snelle correcte levering
Mooie prijs, snel te bestellen en ook een snelle levering. Erg tevreden
Heb hier pillen en poeder van Vitakruid besteld dit is een gerenommeerd merk die elders vele malen meer kost
I order always Maca750 mg by biolovers, and I'm 100% satisfied with the product and company attitude
Voordelig duurzame billendoekjes besteld en snel in huis
Highly recommended
Prima winkel
Heel snel in huis en fijne producten!
Aantrekkelijke prijs, goede service en snelle levering.
Van harte aanbevolen
Kreeg de verkeerde vitaminen geleverd, maar had de volgende dag al de goede in huis, met een retourbon om het andere pakketje terug te sturen. Snelle service.UItstekend
All you can wish; besteld & de volgende dag in huis
Produkt werd goed en netjes geleverd en was goedkoper dan bij andere leveranciers. Zeer tevreden dus en tot de volgende bestelling.
Ik heb werkelijk niets aan te merken, alles verliep zoals je van een goede webwinkel mag verwachten.