toppie

Mooi goed en makkelijk, snel bezorgd .Netjes verpakt. Bezorgen ook prima goed , op de hoogte gehouden.Zou het iedereen aanraden.

Al vaker besteld bij Biolovers en nog steeds,zeer tevreden! Een echte aanrader!

Goede service en snelle verzending!!

Mooie producten! Mijn product was de volgende dag al in huis. Goed en netjes ingepakt... bedankt! Zeker aan te raden om hier te bestellen.

Super makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Goede prijs en snel geleverd

Zeker bij afname van 3 stuks is de prijs zeer scherp. Het wordt snel geleverd, keurig verpakt. Niets op aan te merken, ga zo door!

Toppers

Altijd een snelle verzending en ze zijn zeer correct. Goede prijs/kwaliteit ook. Bedankt dat jullie er zijn.

al weer zeer tevreden

product zoals omschreven op site, snel geleverd en stevig verpakt

Goed en betrouwbaar

Fijn website met goed assortiment, prijs-kwaliteit verhouding is goed. Producten netjes verpakt en conform afspraak geleverd. Erg tevreden!

Goeie service!

Snelle levering en goede prijsverhouding! Kort maar krachtig.

Super snelle bestelling en service

Adres klopte niet maar met één mailtje was het opgelost en geen vertraagde verzending.

Heel goed!

Totaal geen opmerkingen, goede service. Goede producten.

Snelle levering, geen onnodig verpakkingsmateriaal.

Goede duurzame producten en verpakking.

Mooie aanbieding, snelle levering. Vanwege ontbrekend product met klantenservice gemaild, goed geholpen en direc nageleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit producten!

Perfect betaalbare kwaliteit en service

Als kritische klant ben ik steeds op zoek naar kwaliteit die in verhouding staat met de prijs. Bij Biolovers is dit perfect in evenwicht voor hun producten. En ook de levering is snel en prima verzorgd. Wat kan je als (tevreden) klant nog meer wensen?

Kwaliteit en prijstechnisch top

Wederom besteld goede en snelle levering aan te bevelen.

Zeer tevreden over de bezorging

Tevreden over advies en snelle levering

Ik ben heel tevreden over biolovers, er is voldoende assortiment en de prijs is veel lager dan waar ik het elders normaal bestelde. Mijn favorieten items waren toch uitverkocht en ik kreeg netjes mijn geld terug gestort, zonder dat ik erom heb hoeven vragen. Zij konden mij van goed advies voorzien m.b.t. de producten. De levering is heel snel. Ik ben fan van biolovers.

fantastisch

snelle levering en goede prijs voor een zeer goed product (puori supplementen)

Goede service!

Snelle verzending en goede service. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Snelle levering, goed verpakt

Goede service, snel bezorgd en altijd op voorraad.

Snel geleverd. Duurzaam verpakt!

Ik ben echt zeer tevreden over Biolovers, hun levertijd en communicatie. Ruime assortiment. Ik volgde na het plaatsen van mijn bestelling Biolovers via Instagram en kreeg een fijne korting verrekend. Dat vond ik erg attent! Fijne communicatie en die persoonlijke noot maakt dat ik vaste klant ben!

correcte service!

Absoluut TOP! Snel en professioneel afgehandeld. De vulkorrels zijn volledig biologisch afbreekbaar/ composteerbaar :-) Iedreen happy

Fijne service

Duidelijk website Mooie kortingen bij meerdere van zelfde soort. In september bestellen we zeker wanneer onze voorraad beelden knap op is

Fijne website, snelle levering, goed verpakt.

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.