geweldige service

Zeer gebruikersvriendelijke website met uitstekende informatie

Eerste x

Eerste x iets besteld en alles overzichtelijk volgens plan wat geschreven staat. Heb website doorgegeven aan dergen

Snelle levering en scherpe prijzen

Heel fijne producten voor een zeer goede prijs en ook een snelle levering. Al een paar keer besteld en zal dat ook blijven doen.

De allerbeste webshop

Ik bestel hier geregeld de Reishi sporen capsules, omdat ik daar nogal baat bij heb tegen menstruatie krampen. Ook helpt het bij mij de stoelgang op gang te brengen en heb ik ook geen koortslip meer gehad. Tevens ook geen Corona, dus wie weet waar het allemaal wel niet goed voor is. Een vriendin had een lange tijd last van onrustige cellen en moestvoor de 2e keer laten wegschrapen, op mijn advies Reishi sporen genomen, ze is nu zwanger en heeft geen ontustige cellen meer. Al met al een top product en naar mijn mening de beste webshop, snelle nette levering, goede communicatie en vriendelijke klantenservice.

Snel, gezond en een goede prijs

Over communicatie ben ik zeer tevreden. Product ook snel geleverd en de prijs was ivm andere websites opvallend lager.

Biolovers, gewoon goed geregeld!

besteld, betaald en super snel en zorgvuldig verpakt ontvangen

Snelle levering !

Product was snel bij mij thuis bezorgd

Super snelle goede service. Pakket was de volgende ochten al in huis.

top ervaring

Ik woon in België en was dan ook superverbaasd dat ik mijn pakket zo snel ontvangen heb en dan nog eens zonder verzendkosten !! Biolovers is dan ook een topbedrijf en verdient een bloemetje voor hun inzet. Liefs Carine

Goede service en snelle bezorging, top

Goede service en snelle bezorging, top.

top bedrijf

Super goede klantenservice en ook per telefoon goed bereikbaar ,heel tevreden over dit bedrijf

Snel en goedkoop

Ontzettend blij dat ik BioLovers gevonden heb. Ik kon het niet alleen nergens goedkoper vinden, maar je zit ook al gauw op gratis verzending én het is binnen 24uur in huis!

Goede prijs en super snel geleverd

Fijne website, bestellen gaat vlot en netjes op tijd geleverd.

Super snel !

Iedere keer is het weer een pretje om bij Biolovers.nl te bestellen. De enige webshop waar ik veel vertrouwen in heb. De levering is verbazingwekkend snel daar kan bol.com nog wat van leren ;) en de klantenservice is mega vriendelijk!

Snelle levering en de goedkoopst op dat moment met het product wat ik wilde hebben.

duidelijke site en supersnelle levering

razend snelle levering

Uitstekende ervaring, snelle levering!

Uitstekende ervaring, snelle levering!

Geweldige service en snel!

Voor mijn zoontje koop ik altijd gummies vitamines. De druppels heb ik op verschillende geprobeerd te verbergen, maar hij proeft het helaas altijd. De gummies zijn bij mijn vaste verkooppunt al uitverkocht en ik heb begrepen dat het bij de leverancier ook een tijdje uitverkocht is. Ik ben gaan zoeken op het internet en stuitte op biolovers. Aangezien ik er nooit van had gehoord en de stapelkorting zeer aantrekkelijk voor mij was, besloot ik een voorraad te bestellen. Aangezien ik niet wist of dit bedrijf betrouwbaar zou zijn had ik gekozen voor klarna. De dag erna geleverd. Ontzettend snel geleverd en het mooie is dat er meerdere gummies verkrijgbaar zijn van dezelfde lijn. Die heb ik uiteraard ook besteld. Ik heb een nieuwe shop gevonden waar ik voortaan mijn gummies ga bestellen. De andere items moet ik nog even inlezen. Onwijs bedankt!

Goeie aanbiedingen

Was op zoek naar beste aanbieding voor mijn product. Biolevers kwam daarbij als goedkoopste naar voren.

uitmuntende service

telkens top ervaring, zeer snelle verzending. Een aanrader

Super snelle levering met correcte communicatie

Op vrijdag aan het eind van de dag besteld en zaterdag al binnen! Keurige, duidelijke communicatie per mail. Zeker de moeite waard om vaker te bestellen bij biolovers.nl!

Snel en goedkoop

Top deals bij kopen van meerdere dezelfde producten, echt fijn!

Goed extra sterk verpakt en binnen 2dagen geleverd

Goed verpakt zelfs de dop was extra verzegeld met afbreekbaar papier

Super goede klantenservice en snelle verzending

Via de chat kreeg ik heel fijn en snel antwoord, ze kon al mijn vragen beantwoorden en het was de volgende dag al in huis.

Slechte smaak maar goede service

Complete en goede vloeibare vitamines, mineralen en omga voor het kind. Jammer dat er zo'n rare smaak en geur aanzit. Mijn dochter van 1,5 drinkt het niet op. Geprobeerd om met van alles te mengen maar tevergeefs. Daarentegen fijn contact gehad met de klantenservice en goed geholpen.

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.