Geweldige service

Ruime keuze, geen verzendkosten en na 1 dag al in huis. Chapeau!

Shipping was super fast!

Everything was amazing! This was the first but not the last time with this company

Snelle bezorging en goed/leuke verpakking

Het product voldoet aan mijn verwachting

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Lekker veel keus op de website met goede artikelen, leuke prijzen en supersnelle levering.

Zeer tevreden, Gister en heden Met amandel proteine Hier kan ik op verdienen Bio is altijd top En dus nooit een flop Gezond blijf ik zo elke dag, En sta altijd op met een lach Ga zo door met jullie webshop, Dan vindt iedereen dat TOP!

Snelle verzending, makkelijke navigatie.

Ik ken Biolovers via bestellen op bol.com maar inmiddels ga ik naar de directe website. Hier kom ik om mijn medicinale paddestoel supplementen van Mushroom4life aan te schaffen. Ik heb de Lion’s Mane en Reishi. Recentelijk heb ik nog twee potjes Reishi besteld om die cadeau te doen en ik zal hier terug komen om het te blijven bestellen.

Correcte behandeling van mijn bestelling

Het is de eerste maal dat ik iets besteld heb bij Biolevers .nl en ik was blij verrast dat het product aan al mijn verwachtingen voldeed ! Ook de informatie over het product en de communicatie i.v.m de levering hebben mij heel tevreden gesteld !!

Perfect!

Goede overzichtelijke site, genoeg informatie over het product. Verder was het een super snelle levering! Ik ben erg tevreden. En dankjewel, nu zit ik heerlijk te genieten van mijn Chaga thee. Groetjes Melanie

Goede prijzen. Snel en gratis verzonden. Duurzame verpakking

Snelle levering, goed verpakt

Ik had twee flessen, die kwamen tiptop aan.

Kwaliteit en snel bezorgd!!

Heel goede Mct olie voor een redelijke prijs. Vandaag besteld, morgen in huis! Zo moet het zijn!!

Al een aantal keren een goede ervaring met een accurate en zeer snelle levering

Professioneel en snel!

M’n levering was super snel. Verpakking ziet er zeel professioneel uit. Top ervaring!

Ik vind biolovers uitstekend

Duidelijk snel en goede prijs en bovendien geen bezorgkosten..wat wil je meer

Niks ontvangen

Geen communicatie, geen pakket ontvangen

Snel en betrouwbaar!

Zeer vriendelijke vlotte service. Steeds snelle reactie op vraag en aanbod. Producten zijn top!

Gebruiksvriendelijke webshop en snelle leverantie! zelfs in Zweden!

Kwalitatieve produkten, snel antwoord op mail , en supersnelle leverantie in Zweden.

Super snel

Super snel geleverd en uitstekende e-mail communicatie! Goede prijs van de aangekochte producten. Absoluut een aanrader.

Tevreden

Zeer tevreden over het product zwartzaadolie, pure natuurlijke olie niet te sterk, fijn om te gebruiken inwendig en uitwendig, heb ik thuis altijd op voorraad

Uitstekende service

Vlotte, éénvoudige en snelle bestelling en betaling en levering

snel geleverd en super goed gecommuniceerd

de producten waren snel geleverd. alle tussenstappen waren transparant en duidelijk.

Na 17.00 uur besteld en toch de volgende dag in huis. Top!

Beste prijs

Product dat ik wou hier aan beste prijs gevonden. Levering ging vlot.

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.