Uitstekende service

Snelle levering, zorgvuldig en toch duurzaam verpakt.

Heel goed verpakt kan niet beter

Top product, maar product te laat aangekomen

Geweldige product die kraanwater helpt te verbeteren maar de levering is te laat aangekomen. Wel balend.

Goede ,snelle levering

Besteld en een paar dagen later in huis.

Alleen maar positief, supersnelle levering.

snelle levering van het bestelde product

een dag na bestelling goed verpakt geleverd.

Supersnel voor mooie prijs

Product snel geleverd, prijs was ook lager tov andere winkels en je bedrag waarbij je geen verzendkosten betaald ligt lager dan bij menig andere shop.

Vlotte service!

Fijne kortingen!

Prima spul

Heb er baat bij. Vandaar bijbesteld.

Goede service , prijs / kwaliteit , mooie website, snelle levering

I love Biolovers

Uitmuntend

Super snelle verzending. En goed mail communicatie. Toppie

Hier word ik blij van!

Bestelling gedaan en volgende dag al binnen. Super service. Product is zoals aangegeven en naar wens en ook netjes verpakt. Website doet wat het beloofd. Kortom.... hier word ik blij van!

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke site, en goede informatie. Tevens concurrerende prijzen! Levering ging snel en bestelling kunnen volgen via track & trace. Volgende keer bestel ik weer wat bij jullie.

tevreden

zeer tevreden, netjes verpakt , en prima imails

super snelle levering proficiat!!!!

super snelle levering proficiat!!!!

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Voordelig en snelke levering

Ie keer besteld bij Biolovers in verband met gunstige prijs. Levering was in kerstperiode binnen 2 werkdagen. Erg tevreden.

Quality products

Quality products and fast delivery

Uitstekende webshop met veel mooie producten

Nu een paar keer via deze website besteld en steeds een uitstekende ervaring. Makkelijk bestellen, goede betaalmogelijkheden en zeer snelle levering.

een terugkerende webshop

Super snelle actie binnen2 dagen in huis, in december!!

top verlopen

perfect

Snelle levering. Alles netjes en veilig verpakt.

Uitermate uitstekende en vreugdevolle aankoop.

Lion's Mane besteld, snelle levering, overtreft alle verwachtingen. Aanrader voor iedereen die depressief is. Eén kleine thee lepel elke ochtend en ik ervaar een subtiele, maar heldere vreugde, ik heb meer inspiratie, alles vloeit beter. Fantastisch. Lion's Mane. Het werkt. Aangekocht na het lezen van Paul Stamets - Mycelium Running.

Helemaal top

Mooie eerlijke producten tegen goede prijzen

Heel snelle levering ondanks de drukke tijd voor de bezorgdiensten, in een woor: Prima!

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.