Très bien
Conforme
12 October 2023
Bianca
Sarlat
Sinds kort ontdekt maar bevalt prima, deze webshop. Producten razendsnel in huis tegen een goede prijs. Grote keuze mogelijkheid qua assortiment.
11 October 2023
Snel en keurig Geleverd!
6 October 2023
Ellen
Haaften
I was very happy to be able to order four jars of Applestroop as a gift. However, when box arrived one jar was smashed due to poor and inadequate packaging! Had immediate response from Biolovers to my comments above and received a full refund - which I was not expecting. Great service.
5 October 2023
Emmeline Payne
PETERSFIELD, Hampshire UK
Thank you for your order and your review.
We are very sorry to hear the order arrived damaged.
We have refunded the full amount to your PayPal account.
In future cases you can contact us directly via [email protected] regarding these matters and we are happy to resolve any issues for you.
In case of any further questions please let us know.
Have a nice day!
Warm Regards,
Celine
Goede prijs, snelle verzending
Hetty
Heerlen
makkelijk bestellen en snel geleverd
San
Dongen
Tot op heden tevreden! Maar pas 2 maal besteld! Lekker vlot!
JWHA Hoppenbrouwer
HAARLEM
Ik heb hier vitamines besteld voor mijn kinderen van vitakids, ze nemen het al meer dan een maand in (immuunbooster van vitakids). Ik ben er tot nu toe heel tevreden van en de kinderen vinden ze heel lekker van smaak.
3 October 2023
Nadia
Antwerpen
Ik heb pas recent de site van Biolovers ontdekt en ben er blij mee. Bijna alles wat ik zoek op 1 plek en voor een goede prijs. Een aanrader!
1 October 2023
Irene
Obdam
Alle producten die ik nodig had, kon ik op de website vinden. Ik vond ze wel iets duurder dan elders, maar in andere webshops hadden ze weer niet alles wat ik nodig had.
29 September 2023
Marielle
Zoetermeer
Mijn betaling ging niet door, telkens opnieuw, tot er vanuit Biolovers een kleine correctie is gebeurd, waardoor het dan wel ging. En vanaf nu veronderstel ik dat het telkens wel zal lukken.
25 September 2023
NOELA
Mechelen/België
Es wird weitere Bestellungen in dem Shop geben!
23 September 2023
Alles goed verlopen.
22 September 2023
Dirk
Blaricum
Vreselijk, ik heb mijn bestelling niet gekregen wel mijn geld terug. Danzij post Nl is het pakketje nog een keer kwijt.. dus wij hebben er niets van gekregen
Beveelt niet aan
Susana
Mariakerke
Beste Susana. Bedankt voor uw bericht en nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hebben het volledige aankoopbedrag op 18 September aan u terug gestort. Ook hebben wij een onderzoek opgestart bij PostNL, en een klacht ingediend betreft de bezorging. Graag lossen we de kwestie naar uw tevredenheid op, u kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].
Fijne middag!
Warme Groet,
Team Biolovers.
Snelle levering van het bestelde
Annie
Enkhuizen
Duidelijke website, goede prijs, goede communicatie, snelle levering, dus een zeer tevreden klant!
Kap
Arnhem
Ton
Bourtange
Precies zoals afgesproken; goede prijs-kwaliteit verhouding.
20 September 2023
Yvonne
Uithoorn
Everything what you need and fast. Thank you!
Mariana
Estepona
Na gedoe met de levertijd (fout van postnl) heeft de klantenservice dit keurig opgelost. Alleen om die reden al zou ik opnieuw bestellen!
E.
Ouderkerk aan de Amstel
Topproducten geleverd volgens afspraak
Dirk Leeuwerck
Beernem
Helder contact met de klantenservice voor informatie vóórdat ik mijn bestelling deed. En goede producten voor een mooie prijs, vlot bezorgd.
Trienke
Leeuwarden
De bestelling was volledig. Netjes verpakt en snel verzonden. Erg blij met mijn aankopen
17 September 2023
Floor
Reuver
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.
Branch
Gezondheid, Zorg