Goede prijs - zeer snel geleverd

Goede prijzen. Makkelijke website. Snel geleverd.

Mijn bestelling is zéér snel aangekomen. Ik heb op vrijdag een bestelling gedaan en op zaterdag al ontvangen! Snelle service. Mijn bestelling was breekbaar maar was zeer goed verpakt. En ik heb geen verzendkosten moeten betalen! Tip top in orde dus. Doe zo verder.

Snel geleverd en goede prijs

Snel geleverd, scherpe prijs en met een goed gevoel over verpakking / CO2-compensatie.

Eenvoudig, snel, goed

Simpel gevonden, betaald en de volgende dag keurig het artikel thuisbezorgd: een aanrader!

Top!!

De bestelprocedure is heel makkelijk en overzichtelijk, de levering was snel en tiptop in orde! Ik blijf hier bestellen, ook omdat de veelzijdigheid aan producten me aanspreken, evenals de samenstelling....100% natuurlijk!

De binchotan kool is super handig om overal mee te nemen en levert 6 maanden lang smakelijk gefilterd water. Daarna is hij nog te gebruiken als meststof zodat er geen afval overblijft. Tot nu toe had ik een filterkan met losse filters die niet zo lang meegaan. Ik kan de binchotan kool dan ook van harte aanbevelen.

Biolovers never disappoint

It's always a pleasure dealing with Biolovers and their products are sublime

Bestelling werd de dag na bestelling meteen geleverd. Netjes verpakt. De volgende bestelling hier ook gedaan.

Perfecte transactie, bedankt!

Perfecte en gemakkelijke transactie! Mooi en kwalitatief goed product voor een zacht prijsje, super!

Top ervaring

Duidelijke omschrijving van de producten. Goede prijzen vergeleken met de concurrenten. Snelle levering.

zorgeloos bestellen

zorgeloos ontvangen

Snelle levering, ruim assortiment, prima website

Zeer tevreden over bestelproces incl levering. Product werd al volgende dag geleverd.

Goed product, snelle levering!

Goede kwaliteit, snelle levering.

Ik vond bij biolovers.nl heel snel wat ik nodig had. Goede prijs/kwaliteit verhouding en was aangenaam verrast bij de snelle levering.

Fast delivery!

I ordered some vitamins for my boyfriend and biolovers was so quick and easy from choosing products to the delivery. Thank you for your great products and efficiency!

Duidelijke site, snelle levering, geen verzendkosten, top!

Zoekende naar websites die rhodiola verkopen, kwam ik “biolovers” tegen. Product op voorraad, duidelijke info, snelle bezorging en groot pluspunt: gratis verzendkosten. In 1 woord top!

Snelle super goede service

Product besteld en vrij snel binnen en erg goed verpakt. Ook de goedkoopste leverancier Zeker de moeite waard om de site te bezoeken.

Makkelijke website en snelle levering!

Zoals het hoort te zijn. Duidelijke website, makkelijk door te lopen en ook zoals bedrijf belooft, geleverd volgens afspraak. Tot de volgende keer..

Super goede service

Het kwam heel snel aan en het was netjes verpakt. Super goed!

Snelle en correcte levering, in een uitermate beschermende verpakking.

Snelle en correcte levering, in een uitermate beschermende verpakking.

Snel en eenvoudig een bestelling geplaatst, het was snel binnen en een mooie prijs betaald. Top!

Prima prijs en kwaliteit

Voor het eerst besteld. De levering was erg snel en de supplementen waren hier ook het meest voordelig.

Prettig snelle levering

Het middel dat ik nodig had was ruim goedkoper dan elders en ik had het de volgende dag in huis . Ik ga zeker hier naar terug!

Na telefonisch contact met goede uitleg mijn bestelling geplaatst. De volgende dag heb ik mijn bestelling al ontvangen. Niet in een joekel van een doos zoals je elders wel eens krijgt. Zeer tevreden

Kwaliteitsproducten snel geleverd

Heb een aantal vitamines aangekocht die hier veel goedkoper worden aangeboden dan op andere websites. Ook de levering is super snel, ondanks de Corona maatregelen. Heb van 2 sites besteld, de andere levering laat nog steeds op zich wachten.

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.