Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Snelle levering!

Mooie acties en snelle levering!

goede service

Snelle levering naar Spanje. helemaal top.

Gewoon top.!!

De bestelling goed ontvangen met een snelle levering.. De bestelling was goed verpakt met dank hiervoor...

Na mijn bestelling volgde snel de track en tracé mail voor het volgen van de verzending. Helaas na een paar dagen bleek er geen verandering te zijn in de verzending. Het pakketje was zoek geraakt!! Na het sturen van een mail, werd hier heel snel op gereageerd en is er een nieuw pakketje verstuurd met als extraatje een heerlijke thee.. Dankjewel voor de persoonlijke snelle afhandeling en service!!

Alles verlopen zoals verwacht, producten zien er goed uit

Echt top! Uitstekende service!

Fantastisch en erg goed

Goedkoop en een snelle levering

Zo zouden alle web-winkels moeten zijn!

Prijzen goed, bezorging snel en alles netjes ingepakt. Chapeau!

Alles netjes en op tijd!

Geen op of aanmerkingen. Mijn bestelling zag er netjes uit en werd op tijd geleverd.

Beterkoop, snel en geen verzendkosten!

De beste koop online, zeer snelle levering en geen verzendkosten.

Supersnel!

's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Wat een goede bezorgservice! Blij met de vitamine B12, werkt al na 2 keer innemen.

Makkelijk en vertouwd

Erg tevreden over Biolovers. Ze bieden kwalitatief goede producten en vaak een stuk goedkoper dan andere shops. Producten worden ook snel geleverd

Snelle verzending nette afhandeling

Ik ben zeer tevreden over jullie en jullie zien mij zeker terug

Snel en goede kwaliteit

Ik had snel b12 tabletten nodig. Ze bieden een heel ruim assortiment voor een fijne prijs. Het wordt snel geleverd waardoor ik hier blijf bestellen.

Ik ben nieuwe klant

Ik heb tot nu toe alleen maar een keer bij jullie iets besteld ,, en ben tevreden Over de bezorg snelheid en de kwaliteit van mij bestelling

Good service

The product was delivered after two days. Very satisfied.

smooth en soepeltjes

producten kwamen zoals beloofd. contact met klanten service verliep snel en behulpzaam. er ontbrak een item ivm uitverkocht maar ontving ook een sample van ander product. ontbrekende item werd binnen enkele dagen alsnog geleverd. chill.

Zeer positief

Snelle bevestiging en verzending na plaatsen van bestelling!

Super en snel.

Heerlijk snel ,kan ik weer een half jaar vooruit.

Snelle levering en goede service

Snelle levering, goede service en je wordt dmv de mail op de hoogte gehouden van de levering: top !

Groot aanbod, snelle service

Kon een groot aantal van de benodigde vitamines hier vinden. Daardoor geen bezorgkosten. Bezorgen ging vlot en je word telkens op de hoogte gehouden van de status.

Products snel geleverd, al de volgende dag van de bestelling! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden!

Bestelling wordt snel verzonden en is makkelijk te volgen via een track and trace link.

Snelle Jelle vlot gebracht

In het weekend besteld en op dinsdag bezorgd. Bezorger had de instructies in de memo juist opgevolgd. Hartelijk bedankt!

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.