Scherpe prijzen

Scherpe prijzen en snelle levering

Perfecte service

's avonds bestelling geplaatst en de volgende middag zat ze al in de bus. Goede prijzen. Netjes verpakt. En duidelijke website. Kan niet beter.

Goede service!

ik was op zoek naar Vitakruid mama dag en nacht tabletten en kwam uit bij Biolovers.nl. Zij boden mij de tabletten aan voor de laagste prijs. Mijn bestelling was ook erg snel in huis.

Snel geleverd, zoals ze zeggen te doen.

Kortom fijn product en fijn bedrijf!!!!

E3live in zakjes gebruik ik. Tip: als je het uit de vriezer haalt het zakje gelijk open knippen. In glas doen en water erbij doen en laten smelten. Roeren en drinken. Dan kleeft het niet aan het glas en hoef je niet moeilijk te doen om het laatste beetje eruit te persen. Werkt het beste. Fijn product! Klanten service is ook erg vriendelijk, open en meedenkend en werkend!!!!

Excellent

First time and I will do it again !

Goede producten en snel geleverd

Volgende dag gelijk op tijd bezorgd en goede producten binnen gekregen. Meer dan tevreden!

Pico bello in orde

Goed verpakt, zeer snel geleverd, duidelijke communicatie ivm levering, track & trace systeem.

Leuke ontdekking!

Top service, helemaal tot in België!

Onberispelijk.

Vlotte levering. Product goed verpakt, onbeschadigd.

Snel, goed verpakt en precies zoals op de website stond!

Gewoon, goed en duidelijk!

snel

ik heb mijn product snel binnen

Proper en efficiënt verpakt en geleverd binnen enkele dagen

Het product kwam niet razend snel zoals een Amazon zou doen, maar dat maakt het net aangenaam, wachten maakt het product al zoveel leuker! Het product werkt exact zoals ik verwacht had!

Precies volgens verwachting

ik was hiernaar op zoek en wist al wat voor product het was en op deze site was het het goedkoopst. Dus keuze snel gemaakt! En snelle levering!

Supersnelle levering van een kwaliteitsproduct door een topbedrijf

Reeds de dag na mijn bestelling werd mijn supplement al aan huis afgeleverd. En dit vanuit Nederland naar België. Een geweldige service dus. Het product was netjes ingepakt, werd krasvrij afgeleverd en voldeed aan de verwachtingen. Aanrader!

THE best internet shopping ever, domestic or international!

Very good prices to begin with, and discounts if you bye many. Delivery free, even international, at a certain sum. And perhaps the best customer service I’ve ever experienced. You get contacted instantly if there is a back order, to have your order delivered as fast as possible. No extra costs. No fuss. I bye most of my stuff on internet, and believe me, Biolovers is one of the best! Tina, Sweden

Fijne, overzichtelijke webshop en snelle levering!

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan op biolovers.nl en niet anders dan tevreden. Fijne producten en snelle levering.

Prima prijs, snelle bezorging

Goede prijs. Zeer snel afgeleverd. Volgende keee bestellen we hier weer.

Good

Would be better if shipping was faster

Heel goed!

Heel snelle levering en heel goed verpakt.

Veel keus en snelle verzending

De magnesiumcapsules die ik nodig heb, waren op voorraad. Ik had ze snel in huis. Heel tevreden over Biolovers.

Geen verzendkosten is top.

Snelle levering. Duurzaam verpakt. Heel tevreden.

Snel in huis!

Bestelling was snel in huis, duidelijke communicatie.

Snel, goede service en goede prijzen!

Top service, snelle bezorging hele goede prijzen, geen verzendkosten: wat wil je nog meer! Erg tevreden ga hier zeker vaker bestellen.

Ik heb maca poeder besteld goede kwaliteit,en een hele goede prijs. Vandaag besteld morgen al in huis geweldig,Ik ben er heel blij mee. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Francien Hendrickx

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.