Perfect afgeleverd,zoals medegedeeld .datum,uur

Perfect afgeleverd,zoals medegedeeld.Datum ,uur !

Snel in huis, te vrede met het product en vooral geen onnodig verpakkingsmateriaal. Het paste perfect door de brievenbus

Alles netjes geregeld en snel

Meer als 1 zin niet nodig

Never disappoint

Biolovers are a gem and true professionals. Dealing with them is more than a pleasure. The service is swift, the communication professional and their products speak for themselves.

Biolovers nam nog de zelfde dag per mail contact. Na overleg werd een compensatie voorgesteld waarin ik me zeker kon vinden. Bedankt voor de snelle service. Dit noem ik klantvriendelijke service. Beste, Donderdag 26 maart 2020 bestelling geplaatst voor 17 u. Vrijdag geen levering. Melding gekregen van levering door dpd op maandag 30 maart 2020 tussen 14.25 u en 15.25 u. Niemand gezien. Op 31 maart 's morgens gezien dat levering terug op depot zat in Mechelen. Op 31 maart geleverd om 12.14 u. Bij open kartonnen doos zijn de 2 deksels van de potten Royal Green kokosolie volledig ingedeukt en afgescheurd van de rand. Buiten op de kartonnen doos stond het label van het glas in de verkeerde richting gekleefd waardoor de potten op de zijkant lagen en niet rechtop stonden. Ik heb gelukkig nog 2 deksels van mijn vorige potten zodat ik deze ga gebruiken maar gelukkig ben ik er niet mee. Met beleefde groeten, PakketinformatieOntvangersinformatie Pakket overgedragen aan DPD Onderweg Op het depot Pakket in uitlevering Geleverd Pakketlabelnummer 0522 8991 7467 31 Q Verzendnummer i Toon verzendnummer Afleverstatus Uw pakket is geleverd op 2020-03-31, om 12:14. Afleverstatus Datum Tijd Plaats Pakketstatus+ 31.03.2020 12:14 Mechelen (BE) Geleverd. 31.03.2020 09:07 Mechelen (BE) Onderweg voor uitlevering. 31.03.2020 05:22 Mechelen (BE) Op het depot. 30.03.2020 09:17 Mechelen (BE) Onderweg voor uitlevering. 30.03.2020 04:32 Mechelen (BE) Op het depot. 26.03.2020 20:32 AMSTERDAM (NL) Onderweg. 26.03.2020 17:28 DPD Data centrum Order informatie is doorgegeven aan DPD

Mijn eerste bestelling via Biolovers. Keurig op tijd en netjes ingepakt mogen ontvangen. Helaas heeft DPD te laten afweten omdat ze een berichtje hadden gestuurd dat ik niet thuis was (wat overigens ommogelijk is want het hele gezin in nu thuis, daarbij komt dat onze intercom geen enkele melding heeft mogen ontvangen) dus kon ik mijn pakje afhalen. Jammer genoeg vond ik dit niet zo prettig in deze tijd, nu! Dit is Biolovers totaal niet aan te rekenen maar vond toch dat ik het even moest melden. Verder mooie producten voor een nog betere prijs dus blij mee!!

Supersnelle levering

Snel geleverd, goed en verantwoord verpakt, product van goede kwaliteit. Super dus!

Snelle En goedkope service

Ik vind het een fijne ervaring om bij biolovers te shoppen voor mijn supplementen. Het is goedkoper dan bij andere winkels en het is een snelle verzending.

Snel, accuraat, milieubewuste verpakking

Snelle levering, perfecte producten en verpakking niet groter dan noodzakelijk. Heel blij met dit nieuwe adres voor supplementen.

compliment over de zo snelle levering en dan in deze tijd dat er meer online wordt besteld

Goed product en goeie service

Brain on van e3live helpt mij concentreren en verbeterd mijn gemoedstoestand. Ik ben erg tevreden.

De perfecte service

Mijn bestelling was snel geleverd naar België. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En gratis geleverd is natuurlijk helemaal super de Lux. Zal hier in de toekomst meer bestelen en redelijke prijzen mag ik niet vergeten te melden.

Goede communicatie en snel levering! Blij mee

Kwaliteit en supersnel

Producten zijn van goede kwaliteit en de levering was de volgende dag in huis. Aanrader als je niet naar de supermarkt wilt ;)

Snelle levering , goede communicatie

Melding van een foutje in de verpakking van een product werd goed opgepakt , prettige klantenservice

Besteld en volgende dag in huis, vlotte mailing top!

Ik had hier nog niet besteld, maar ga ik zeker weer doen, snelle levering en netjes op de hoogte gehouden

Snelle levering in crisistijd

Positief verbaasd :) Volgende dag was het er al. En geen verzendkosten bij bestelling onder 20 euro.

Prima bedrijf, vlotte levering

Keurige afhandeling van teveel betaald vanwege niet op voorraad zijn van product.

Good web page, quick delivery. Less then 24h...

Good products, package well made and delivery quick. I recommend biolovers.nl to all bio lovers in search of good products and prices.

Snelle goede levering

Zeker een aanrader

Excellent experience

I ordered the camu camu powder and the next day it arrived.

Super snelle levering & service wanneer iets niet goed gaat =)

Super snelle levering & service wanneer iets niet goed gaat =)

attent, persoonlijk, professioneel, snel en bio!

Er was buiten de schuld van Biolovers iets mis gegaan et mijn bestelling en dat hebben ze in no tie opgelost! Het was mijn 1e bestelling bij hen, maar nu hebben ze er een vaste klant bij!

Love it!

Great service

De bestelling is correct en snel geleverd, ondanks de enorme drukte rondom het coronavirus. Heel erg fijn om op tijd de vitamines te ontvangen!

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.