Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en heel veel communicatie
VerbeterpuntenHet aantal e-mails over de bestelling mag iets minder
Pluspunten
Hele fijne, lieve en hardwerkende mensen achter dit bedrijf. Ze doen er alles aan om de klant blij te maken en dat zie je helaas nog maar weinig. Ik kende biolovers voorheen niet, maar had de vanille bourbon voor school met spoed nodig en dat werd netjes de volgende dag geleverd. Zo blij! Op naar een nieuwe bestellig! :)
VerbeterpuntenGeen. Alles is duidelijk en overzichtelijk!
Pluspunten
Snelle levering netjes ingepakt en goede houdbaarheids periode
Pluspunten
Makkelijk te bestellen Groot aanbod producten Ik kon het gekochte product snel laten leveren of komen ophalen Kreeg gratis tester van ander product erbij Vriendelijke service
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenSame day dilevery toevoegen aan bezorgpakket als een product fout word opgestuurd
Pluspunten
Snel en met te bestellen
Pluspunten
Duidelijke website en goede communicatie. Snelle levering.
Pluspunten
Net ingepakt, spoedig geleverd en goede prijs voor het product
Pluspunten
Kwaliteit product Gunstige prijs van het product Snelle levering Zeer prettige contact klantenservice
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Alles makkelijk en goed en snel geregeld.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Nette en vlugge verzending
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
Na een foute bestelling meteen via email kunnen omruilen met daarin een super aardige reactie. Wauw! Het product is ook goedkoper dan bij andere webshops.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle en goede service, met zorg verpakt een altijd een kleine attentie erbij wat altijd voor dat extra verrassingseffect zorgt als je je pakket open doet!! Absoluut een aanrader. Zeer snelle service ook.
VerbeterpuntenHet bericht rechts onderaan voor chathulp blijft soms hangen waardoor je je winkelmand niet kunt openen en afrekenen.
Pluspunten
Goeie prijs, correcte levering.
Pluspunten
Relatief onder de marktprijs,snel,kwaliteit product
VerbeterpuntenMeer assortiment!
Pluspunten
Prima producten en snelle levering.
VerbeterpuntenNiet op dit ogenblik
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.