Pluspunten
De beste producten aan de beste prijzen
Pluspunten
Duidelijke website, en snelle levering. Tussentijds mail ontvangen wanneer ik bestelling mocht verwachten. Pakket netjes verzorgd met een brief erbij, en... een cadeautje (cacaopoeder). erg attent. Ben zeer tevreden!
Pluspunten
Mooi natuur zuiver!
Pluspunten
Top producten en snelle levering Prim a communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snel, alles liep vlot. Prima communicatie.
VerbeterpuntenUiteraard mag het aanbod steeds groter
Pluspunten
Hoogwaardige producten tegen een zeer goede prijs
VerbeterpuntenDoorgaan zoals jullie het nu doen!
Pluspunten
Vlugge levering aan huis en gratis. Verkoop v topprodukten
Pluspunten
Goede producten voor een concurrerende prijs. Voordeel vind ik dat je met Paypal kunt betalen.
Pluspunten
Zo leuk dat ik een cadeautje kreeg bij mijn bestelling!
Pluspunten
Ongelooflijk snelle levering en een zeer goede communicate.
Pluspunten
Snel en goedkoop
Pluspunten
Altijd leuk om een Xtra pakje te krijgen bij je bestelling! Super !!
Pluspunten
duidelijke informatie en illustraties van de producten.
Verbeterpuntengeur/ smaak van de producten kunnen nog vermeld worden.
Pluspunten
Goede prijs, duidelijke website en snelle levering
VerbeterpuntenTijdens de bestelling gaf ik aan het pakje overmorgen te willen ontvangen. Volgens de site zou dat kunnen ( ik kon dat aanklikken) en het zou op woensdag komen. Echter kwam het toch op dinsdag. En die dag was ik niet thuis. Toen bracht DPD het naar een afhaalpunt ver weg van mijn adres. Dat was onhandig, ik had expres om levering een dag later gevraagd.
Pluspunten
betrouwbaar,snel,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Enorme snelle levering! 's avonds besteld en de volgende dag had ik het al in huis!
VerbeterpuntenHet was een erg kleine levering die ook in een envelopje had gepast, moest niet echt in een grote doos zitten.
Pluspunten
Producten zijn snel geleverd en zijn geen verzendkosten
Positive
Great company with a very fast response time. And for beeing the most friendliest customer service I would give them an extra star. Very uncomplicated transition. The prices are great within the EU. I did not rate the quality because my products are still on their way, but I am very positive about it.
SuggestionsMaybe to include other high quality products, that means organic, raw premium products, like Ormus Shilajit, Etherium (Black, Gold, Pink etc). Raw foods from Mighty Bee, Gopals, Wraps.com etc.
Pluspunten
Supersnelle levering en prijzen zijn ook goed! Ga zo door!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede track&trace
VerbeterpuntenKleiner verpakt versturen, minder 'lucht' in de verpakking
Pluspunten
er is geen contact nodig, want het is gewoon super geregeld.
Verbeterpuntenbeter vindbaar zijn op google. iedereen zou jullie snel moeten vinden! top service
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.