Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten
Pluspunten
Snelle levering, niet te dure verzend kosten, veel keuze en leuke bedrijfsnaam!
VerbeterpuntenIets meer product informatie en website iets overzichtelijker maken
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenNiet alle producten zijn voor de laagste prijs maar dat hoeft ook niet. Over all is het voor goede prijs en dat alles biologisch is is voor mij een pre
Beste Debby, Dankjewel voor de review. We feliciteren je bij deze met de waardebon van €25,- De waardebon zal per email aan jou toegestuurd worden. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Vriendelijk bedrijf.snel en goed contact.
VerbeterpuntenEr zijn vele webshops.denk dat een webshop zich tegenwoordig onderscheid.door bewezen kwaliteit te hebben.beter minder dan meer.en de prijs wat lager te houden.ga zo door.
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenTe lange wachttijden.
Beste klant. Zoals ook per email aangegeven was er helaas een sorteerfout bij DPD. Alle bestellingen voor 17:00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Voor België betekent dat meestal al de volgende dag in huis. Helaas duurde het dit keer iets langer. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben horen we het heel graag. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Super snelle levering! Bestelling werd de dag nadien al geleverd.
Pluspunten
Heel betrouwbaar. Volgende keer bestel ik hier weer!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goed verpakt, snel geleverd, en goede kwaliteit van product
Verbeterpuntenmisschien een ander post bedrijf.
Beste Nicol, Hartelijk dank voor de review. We begrijpen dat levering met DPD niet voor iedereen handig is. U kunt daarom tegenwoordig kiezen tussen levering met PostNL en levering met DPD. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
+ Snelle levering + Goede communicatie via de mail + Gratis verzending + Breed assortiment
Pluspunten
Duidelijke communicatie en goede prijs
VerbeterpuntenDPD is moeilijk communiceren
Beste Klant, Hartelijk dank voor de review. We begrijpen dat levering met DPD niet voor iedereen handig is. U kunt daarom tegenwoordig kiezen tussen levering met PostNL en levering met DPD. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Alles eigenlijk perfect, bij de eerste levering. Zeer snelle levering, de dag erna al!
VerbeterpuntenBij mijn tweede levering, was ik niet thuis en moest ik via de computer een afhaalpunt naar keuze aanduiden. Desondanks werd het pakketje toch ergens anders, op een voor mij zeer lastig te bereiken afhaalpunt geleverd. Heel jammer, vooral als er specifiek naar gevraagd wordt! Dit heeft natuurlijk niet rechtstreeks iets met Biolovers te maken, dan wel met de communicatie tussen de koerierdienst en Biolovers. Alvast bedankt voor moesten jullie hier rekening mee willen houden. Mvg!
Dankuwel voor de terugkoppeling en wat vervelend dat het pakketje niet naar het juiste pakketpunt is gestuurd. We hebben deze klacht doorgezet naar de bezorgdienst. Zoals u zelf ook aangeeft hebben wij helaas geen directe controle over de bezorgdiensten; maar opmerkingen kunnen wij altijd aan hen terugkoppelen. Fijne zondag! Warme Groet, Team Biolovers.nl
Positive
Find an exclusive product at great price, very efficient delivery and communication
Pluspunten
Snelle levering, prima selectie, goede afhandeling.
Pluspunten
De beste CBD olie ooit, werkt direct heel goed en snel. Stevige verpakking en bliksemsnel geleverd. Heel tevreden over deze relatief nieuwe webshop. Ga zo door, ik kom zeker een keer terug.
geen
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Tot nu toe alles positief, jullie hebben er een nieuwe klant bij :))
VerbeterpuntenTot nu toe geen....
Beste Astrid, Dankjewel voor de review. We feliciteren je bij deze met de waardebon van €25,- De waardebon zal per email aan jou toegestuurd worden. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Prima producten, prima prijzen en supersnelle levering! Helemaal Top!
Beste Jose, Dankjewel voor de review. We feliciteren je bij deze met de waardebon van €25,- De waardebon zal per email aan jou toegestuurd worden. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Klantvriendelijke website Geen verzendkosten Snelle levering Goed verpakt Kreeg gratis een detox product van 26 euro
VerbeterpuntenAls ik een cadautje krijg wil ik graag kiezen
Pluspunten
Uitstekende service
Corsicaweg 10 etage 4 unit 13
1044AB Amsterdam
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.