Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over levering, afspraken nagekomen, goede prijs voor het artikel!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
De prijs bij biolovers was scherp, helaas bleek er na aankomst een barst in het emmertje olie te zitten waardoor er wat lekkage was in de doos. Na 1 kort mailtje kreeg ik gelijk respons dat er direct een nieuwe verpakking zou worden opgestuurd. Werkelijk fantastische service, mooier kan je het als klant niet wensen
Beste Daan, Dankjewel voor jouw review. Wij streven er altijd naar om de beste service aan onze klanten te kunnen bieden, waneer je vragen of suggesties hebt kun je ons altijd per email of telefoon bereiken. Fijne zondag! Groeten, Team Biolovers.nl
Pluspunten
De uitstraling van website en het bedrijf zelf zijn top!
VerbeterpuntenWanneer je 'afhalen op afspraak' aanklikt is het misschien handig om de klant gelijk een optie te geven om die afspraak te maken of eventueel gelijk een bericht te sturen om de afspraak te maken. Andere bedrijven doen dit wel en in dit geval wist ik dus niet of ik zelf de afspraak moest maken of niet.
Beste Cyrion, Dankjewel voor jouw suggestie. We hebben inmiddels het systeem iets aangepast; je ontvangt nu automatisch een email met welke stappen te volgen wanneer je op "afhalen op afspraak" klikt. Nogmaals bedankt en een fijne zondag! Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Gratis verzending: goed alternatief voor amazon, thanks!
was expecting delivery to be in two working days, but became slightly longer than that. overall, still OK
Dear Mr. Hardy, Thank you for the review. We congratulate you on winning the voucher of € 25, -The voucher will be sent to you by email. Warm Greeting, Team Biolovers.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenWaren niet thuis tijdens bezorgen en pakketje was achter gelaten voor de voordeur, door de harde wind was t pakketje gaan waaien, we hebben het zelf gevonden. Maar netjes geleverd is het dus niet. Het had natuurlijk ook meegenomen kunnen worden door een ander? Of een regenbui erover? Geen briefje in de bus?
Beste Carmen. Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de koerier van DHL niet netjes met uw pakket is omgegaan. We hebben hier melding van gemaakt bij DHL, en zij gaan dit opnemen met de koerier; dit is natuurlijk niet hoe het hoort. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben horen wij het heel graag. Warme Groet en een fijne avond! Team Biolovers.nl
Pluspunten
Top service en geweldige producten. Love Biolovers!
Pluspunten
Overzichtelijke en snelle website. Innovatieve producten en steeds de nieuwste. Goed inspelend op trends en publicaties. De thee's met kurkuma zijn heerlijk, met name Hibiscus en Ginger.
Ik betaalde extra voor snelle levering. Zou er binnen 24 uur zijn. Is niet gehaald. Dag erna ging ik met vakantie. Nu heb ik mijn product niet. Supertof. Thanks.
Beste Patrick, Bedankt voor uw feedback op Kiyoh. We vinden het vervelend dat de levering niet aan uw verwachting heeft kunnen voldoen. Hieronder de link naar onze levering-pagina; bestellingen in het weekend besteld worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. https://www.biolovers.nl/levering/ In uw geval is dit maandag 23 Juli, en is het op dinsdag 24 Juli bij u thuis aangeboden. We begrijpen dat u deze dag helaas niet thuis was en reeds op vakantie. Uiteraard storten we de express-verzending kosten aan u terug. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben horen we het heel graag via [email protected]. Een hele fijne vakantie! Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Hele goede prijs voor t product wat ik zocht en ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Het werd snel geleverd en alles was goed. Top!
Pluspunten
Supersnelle levering, mooie verpakking en kaart erbij, prachtig product( blauwe spirulina). Ik heb er een update op insta over gedaan. Ook daar werd positief op gereageerd. Heb er een blauwe smoothiebowl van gemaakt... top product !
Pluspunten
Het product dat ik zocht heeft men op vooraad.
Verbeterpunten1. Mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen. 2. Levertijd correct doorgeven; 17.06. besteld en betaald 23.06. nog niets ontvangen. Zou binnen 1-2 werkdagen geleverd worden.
Beste Laetitia, We vinden het erg vervelend dat uw pakket bij de eerste verzending niet is afgeleverd. Uw pakket is op 18 Juni verzonden, hier heeft u de bijbehorende tracking van ontvangen. Helaas is het pakket beschadigd geraakt tijdens het transport en kon daarom niet uitgeleverd worden. Het pakket is daarop nogmaals verstuurd en heeft u inmiddels ontvangen. U kunt ons altijd per e-mail bereiken via [email protected] of bellen naar 020-2101246. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag. Warme Groet en een fijne middag, team Biolovers.nl
Pluspunten
Ik ben super blij met biolovers zeer goede service! Zeker aan te raden!! Ik bestel vegan magnesium capsules bij hun en het bevalt mij prima ik heb geen onrustige benen meer.
Pluspunten
Goed verpakt en snelle levering.
Corsicaweg 10 etage 4 unit 13
1044AB Amsterdam
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.