Pluspunten
Biolovers verkoopt mooie merken voor een goede prijs.
VerbeterpuntenLevering mag nog iets sneller t.a.v. Andere bedrijven
Pluspunten
Netjes ingepakt pakketje en een bedankbriefje erin
Pluspunten
Goede website/navigatie. Prima producten met duidelijke informatie.
Verbeterpunten12 tekens voor je wachtwoord is wel veilig maar ook moeilijk te onthouden. Misschien een link toevoegen hoe je dergelijke wachtwoorden kunt 'onthouden'?.
Pluspunten
fast and reliable and communicative and quality
Dear Dvorakova, Thank you for the review. We congratulate you on winning the voucher of € 25, -The voucher will be sent to you by email. Warm Greeting, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Vriendelijke vrouw aan de telefoon.die het befrijf runt.
Beste Rudi, Dankjewel voor de review. We feliciteren je bij deze met de waardebon van €25,-De waardebon zal per email aan jou toegestuurd worden. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Goede website, snelle levering,
Pluspunten
snelle service en goede uitleg van het produkt
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Mooi en zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Super kwalitatieve producten.
VerbeterpuntenDuidelijker zijn over wanneer en hoe snel ze kunnen bezorgen.
Beste Nkoah, Bedankt voor jouw constructieve feedback. We hebben nu ook het aantal leverdagen bij de checkout toegevoegd. Hele fijne dag! Warme Groet, Team Biolovers.nl
Beste Jo, Dankjewel voor de review. We feliciteren je bij deze met de waardebon van €25,- De waardebon zal per email aan jou toegestuurd worden. Warme Groet, Team Biolovers.nl
Pluspunten
Erg blij mijn bestelling bij Biolovers! De snelle levering en gratis verzending maken het heel fijn. Pakketje zorgvuldig verpakt en een vriendelijk kaartje. Bedankt voor de prettige service.
Beste Sally, Dankjewel voor de beoordeling en leuke reactie. Mochten we je verder ergens mee kunnen helpen horen we het heel graag. Warme Groeten, Biolovers.nl
Pluspunten
Snelle levering. I love Biolovers.
Beste Fons, Dankjewel voor je de beoordeling en leuke reactie! We love our customers! Warme Groeten, Biolovers.nl
Positive
Very reliable company with good products and price.
Hi Chrissy, Many thanks for your kind review. We always strive to make and keep our customers happy. Hope to see you soon again at www.biolovers.nl Warm Regards, Celine
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.