Beste kwaliteit producten en super snelle service
Heel blij met de kwaliteit van mijn producten en de snelle levering.
Nathalie
Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.597 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Heel blij met de kwaliteit van mijn producten en de snelle levering.
Nathalie
Snel en goed
Beveelt niet aan
Joan
Voeren
Boekbestelling geplaatst en na ruim een dag zat ik in t boek te lezen....en nog steeds. Blij om!!!
17 December 2023
Trudie
Anna Paulowna
Na een zoektocht door alle pagina's lekkere, leuke en interessante voedingsmiddelen gevonden. Ook de "stel me op de hoogte bij voorraad" knop (en Biolovers) werkt. Vlot via de mail op de hoogte gesteld over het weer op voorraad zijn van producten waar ik interesse in had getoond. Vlotte levering en het ingeschakelde transportbedrijf hield me voortdurend op de hoogte. Conclusie: Ik ga vaker shoppen/bestellen bij Biolovers. Adviezen: 1) Maak de site overzichtelijker en groepeer producten beter. 2) Maak waar, zoals bij elk product vermeld wordt, dat je met PayPal kunt betalen! Fijne Feestdagen gewenst.
16 December 2023
Thejo
Midden-Drenthe
16 December 2023
Patrick
Embrach
Ruim aanbod met goede beschrijving van de producten. Prima prijzen en zeer snelle verzending.
15 December 2023
Cindy
Enines
Snelle levering, prima producten. Heerlijke thee en warme sloffen
14 December 2023
Nynke
Hardenberg
Op internet beetje rondgekeken en biolovers kwam voor mijn producten goedkoopste uit de bus
13 December 2023
Diana
Groesbeek
correu tudo bem.. muito obrigado
10 December 2023
Sofia
Setúbal
Parfait
9 December 2023
Daniel
Paris
Naif dingen besteld. Snel in huis
8 December 2023
Cindy
Amsterdam
Tweede keer besteld bij Biolovers, vlotte levering en heel goede prijs.
8 December 2023
Trienke
Leeuwarden
Parcel didn’t arrive and support waited for too long in order to send a new one.
5 December 2023
Ulrike
Schulz
Snelle levering, goede service en kwaliteit
4 December 2023
Constance
Groningen
correcte levering van het bestelde, binnen de termijn.
1 December 2023
frank
sint martens-latem
Aangename site, bestelling ging vlot, Snelle levering en producten zijn zeer kwalitatief. Een aanrader en een 2de bestelling volgt snel.
27 November 2023
Laura merola
Genk, België
Habe bereits das zweite Mal bestellt. Tolle Homepage, sehr übersichtlich. Sehr schnelle Versand…herzlichen Dank, viele Grüße aus Regensburg.
27 November 2023
Bernhard
Regensburg
Bestelling na amper anderhalve dag geleverd
26 November 2023
Erik
Brugge België
Geen enkel probleem ondervonden. Niet bij bestellen en niet bij leveren.
25 November 2023
Toine
Groningen
Uitstekende service
20 November 2023
Olivier
Rayen
Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Het Japanse mes voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik ga met plezier aan het koken.
20 November 2023
Chris Van Breda
Brasschaat
Levering gebeurde 1 dag na de bestelling, ts de uren die werden vermeld met zeer vriendelijke koerier ! Prijzen zijn heel competitief ! Aannte raden
19 November 2023
Meulders
Meerdonk
Besteld en een snelle bezorging.
18 November 2023
Josien
HOUTEN
Het product is steeds op voorraad en snel bezorgd Prima
16 November 2023
Rina priems
Achtmaal
Prima service!!!
Beveelt niet aan
15 November 2023
Nadia Talboom
Eeklo
Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.
Branch
Gezondheid, Zorg