Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig de snelle en vriendelijke service met duidelijke uitleg. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de levering. De algehele ervaring komt naar voren als professioneel en attent, met goede communicatie en ruime voorraad. De service wordt gekenmerkt door responsiviteit en betrouwbaarheid.
Alles goed geregeld Sander komt zijn afspraken perfect na .
Rene
Hedel
in 1 woord PRIMA
A
St.-Annaparochie
Romuald
Oudenaarde
Er werd door de eigenaar heel fijn meegedacht en geadviseerd. Ook de bezorgservice was top
15 June 2026
Marianne
Zierikzee
Snel geholpen en goede uitleg
29 May 2026
Charles
Oisterwijk
Zeer vriendelijk en goede service, geeft duidelijk uitleg over de bartafels en krukken
28 May 2026
Lino
Barendrecht
Ik had ligbedden besteld die bestemd zijn om iemand te verrassen. Hierdoor heb ik contact opgenomen met STR. Zij dachten echt mee over hoe en wanneer de bedden geleverd konden worden. Zelfs nadat ze geleverd waren, was er contact of dat de mission imposible geslaagd was. In één zin.......wat een topservice. En de ligbedden???? Die zijn prachtige. Nogmaals dank.
27 May 2026
Debora
Oostvoorne
Eerst op de webshop gekeken daarna langs geweest voor het gevoel. Ruim de tijd gekregen om alles goed te ervaren zonder opdringerige verkopers!! Veel voorraad zodat we al het een en ander mee konden nemen en de grote objecten de zelfde dag thuis bezorgd. Er komt nog een kleine nalevering die we met veel vertrouwen tegemoet zien Kortom zeer tevreden
24 May 2026
Stephan
Raamsdonksveer
Zie hierboven
18 May 2026
Hermine Schepens
Merelbeke
Altijd een beetje bang om online te kopen, maar toch gedaan. En …… ik zou het bij deze shop zo weer doen. Wat een service en vriendelijk. Ze blijven met je meedenken. Ze kwamen de 4 ligbedden zelfs op Hemelvaartsdag helemaal naar de kop van noord-Holland brengen. En de kwaliteit van de bedden is ook top.
14 May 2026
Marja
Julianadorp
Goede en vriendelijke service, duidelijke communicatie en goede kwaliteit producten. Zeer tevreden en komen zeker terug.
20 April 2026
M
Amersfoort
Heel goede ervaring, de eigenaar belde zelf om het vervoer goed te regelen. Product is van heel goede kwaliteit.
27 March 2026
An C.A. Klinge
Drachten
Prachtige kunststof tuinstoelen besteld. Vragen werden zeer snel beantwoord, bestellen ging gemakkelijk en levering was super. Er werd heel erg meegedacht na het stellen van een lastige vraag! Echt topservice!
23 March 2026
R.
Hendrik Ido Ambacht
In onze zoektocht naar kwalitatieve zonnebedden voor bij onze vakantiewoningen in Frankrijk, kwamen wij bij Sander van STR terecht. Vanaf het eerste moment wisten wij dat we goed zaten. Mooie collectie, goede prijs en fijne service.
23 March 2026
Debby
Alphen aan den Rijn
Goed en vriendelijk contact, aantal bistro tafels besteld, goede kwaliteit en goede service.
19 February 2026
Peter
Poortugaal
Zeer vriendelijk en begripvol geholpen. Meedenkend en goed advies
6 November 2025
Senga
Eefde
klantvriendelijkheid helemaal top
20 October 2025
Han
Haarlem
Zeer uitgebreid advies en service. Prettig contact
17 October 2025
Frank
Baarn
Mooie stoelen geleverd. En probleem is goed opgelost.
10 September 2025
Tineke
Amsterdam
Bij de levering was er een klein probleempje opgedoken maar dit is zeer snel rechtgezet door STR. Zeker tevermelden is de zeer goede,snelle communicatie met Sander V. gedurende de rechtzetting. Nogmaals bedankt daarvoor. Mvg Marc
14 August 2025
Marc
Genk
Onze stoeltjes werden op tijd geleverd en Sander ging nog even zitten en had appelflappen meegenomen. Top.
28 July 2025
Erwin
Dongen
De levering ging snel en het contact met STR collectieshop verliep soepel.
21 July 2025
Laura
de Rover
Onlangs een tafeltje met stoelen gekocht voor buiten voor de kinderen. Erg tevreden mee, zeer stevige set en de service was uitstekend
19 July 2025
Coshyma Berndzen
's-Heerenberg
Goed contact, met snelle reactie op onze vragen. Goede prijs kwaliteit verhouding, eerlijk advies en persoonlijke benadering. Absoluut aanbevolen.
18 July 2025
Helma
Oostvoorne
We hebben de hele aankleding van ons terras bij Sander gekocht. Hierbij goede adviezen gekregen en zijn nu heel blij met onze eettafel met stoelen, loungestoelen met bijzettafel en paraplu. Allemaal hele degelijke en mooie producten.
16 July 2025
Frank
Udenhout
STRcollectie: specialist in kunststof meubilair en ligbedden
Nederveenweg 5 C
5161 PA Sprang-capelle