Pluspunten
klantvriendelijkheid, bereid om mee te denken, bereid om te helpen met inladen: met andere woorden: waar vind je nog zo`n serevice? Ook uitmuntend is het recent bijhouden van de website, denk maar eens aan de omleiding wegens wegwerkzaamheden.
Verbeterpuntenik weet bijna zeker dat die er komt, want een toilet voor de bezoekers is een must. Maar ja, wat wil je ook, jullie zaten er pas 3 weken.
Pluspunten
Over de kwaliteit, kennis & Vakmanschap kunnen we weinig zeggen, vandaar de beoordeling nvt. Verder zijn we zeer tevreden over de gang van bestellen tot leveren. Dit is alles zeer netjes geregeld.
VerbeterpuntenOns is niet duidelijk welke garantie voor onze Spaanse ligbedden gelden
Wij verlenen op al onze producten fabrieksgarantie of het moet gaan om specifieke aanbieding waarbij dit wordt aangegeven. In het geval van de ligbedden is dit : 2 jaar We zullen in het vervolg dit op onze facturen gaan vermelden, daarom een goed aanbevelingspunt.
Pluspunten
Mooie producten, op voorraad, goede prijs, prettige communicatie.
Pluspunten
Snel, klantvriendelijk, betrouwbaar en tot in de puntjes verzorgd.
Pluspunten
Ik heb een ligbed besteld
Verbeterpuntennee, bestelling is perfect afgerond
Pluspunten
Ik had 4 Pole stoelen besteld en vond het in eerste instantie een beetje eng om zo ongezien wat via internet te kopen. Maar de stoelen voldoen helemaal aan mijn verwachting en ik ben helemaal tevreden over de snelle bezorging
Pluspunten
Omdat de maten niet klopte (anders dan wat op de site stond) mocht ik het ligbed terugsturen, waar ik heel blij mee was. De zaak heeft echt zijn best gedaan om mij tevreden te houden.
Pluspunten
Het is op een leuke en ontspannen manier zaken doen met STR. Goede persoonlijke communicatie via telefoon of e-mail. Mooie trendy website!
Pluspunten
Het persoonlijke contact.
VerbeterpuntenWebsite kan beter. Vooral meer informatie over het assortiment en bijhorende prijzen.
Pluspunten
Heb 4 ligbedden gekocht en afgehaald aan de showroom
VerbeterpuntenPinnen zou wel erg handig zijn
Pluspunten
dit bedrijf heeft echt de moeite genomen om voor mij iets passends te vinden en mij keurig op de hoogte gehouden van de info die zij hadden.
Pluspunten
Klantvriendelijk, vragen werden snel beantwoord, ook hulpvaardig en klantgericht! Gekocht 4 ligbedden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, veel succes voor de toekomst
Pluspunten
Zoals ik hierboven al heb aangegeven ben ik zeer positief, over alles
Pluspunten
Ik heb twee ligbedden gekocht. Eerst betaald en dan levering. Geen probleem. Ik ben tevreden.
Pluspunten
Zeer professioneel advies en zeer klantvriendelijk. Als reumapatient een Master strandligbed met bijbehorend kussen gekocht. Men wist precies welk ligbed ik bedoelde en welk kussen er bij hoorde. Een bedrijf die de klant serieus neemt, luistert en betrouwbaar is.Na vele jaren mijn droombed gevonden en zeer betaalbaar.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Goede service! Wij hebben stoelen en krukken afgenomen. Er bleek een productiefout in de krukken te zitten. Deze zijn spoedig vervangen.
Verbeterpuntenzo door gaan!
Moeilijkheid blijft dat hoofdzakelijk gekocht dient te worden vanuit een catalogus. Meest optimaal is het hebben van een showroom waar het eea bekeken en getest kan worden. Gezocht dient te worden naar creatieve mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen.
Pluspunten
Vriendelijk, snel en mooie spullen. Wij hebben 4 stoelen gekocht.
VerbeterpuntenNee.
5 Nederveenweg C