Snelle verwerking en toezending.

- Bij mij kwam na bestelling en betaling geen bevestiging of factuur via de mail; wel de betaling van bank /ideal gelukt, maar geen bevestiging door bedrijf via mail gekregen. - Account aanmaken leek gelukt maar ook hiervan geen bevestiging via mail gekregen. Dus dag later gebeld. Netjes te woord gestaan en goed geholpen: pakket was al bij de DPD en toen kon ik zien dat het was aangekomen en de volgende dag is het geleverd. - een link om wachtwoord opnieuw aan te maken, kwam via de mail! Gelukt.

Goed en snel

Ondanks de drukte voor sinterklaas, snelle levering. Prima

Zeer tevreden over alles

Ik heb iets besteld op de site, de bestelling heb ik zeer snel gehad, zeer tevreden

met jullie is goed gegaan

snel geleverd maar de bezorging is niet best pakket was doorweekt van het water zelfs wat er in zat was nat en dat vinden wij niet leuk . met vriendelijke groet Fam. Sloots

Quick delivery, well packed.

Very convenient, had delivered to local DPD collection point so didn't have to wait in for delivery (or have questions from 5 year old about what the delivery was!).

Het speelgoed kwam vlot en zonder enig probleem. Mooi spul, de houten trein is het favoriete speelgoed van mijn kleinkinderen.

leuke treinstellen voor betaalbare prijzen

Levering gebeurt snel

Goede service heb nog besteld

Vlotte service

Een overzichtelijke website, eenvoudige afloop en snelle levering!

Snelle levering, producten voldoen

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Mijn bestelling werd snel verstuurd (maar helaas minder snel bezorgd door DPD, maar goed). De producten waren erg mooi en van goede kwaliteit.

Uitstekend.

Mijn pakket is snel geleverd en het ziet er uitstekend uit!

Snelle verzending en prima communicatie

Snelle verzending en prima communicatie

Uitstekende service

Leuke site van thomas de trein leuk dat nog besta

geweldig

klein zoon inde hemel van zijn treintje

Snelle levering, degelijke producten!

Snelle levering, degelijke producten! De bestelde artikelen waren wederom de dag na de bestelling binnen en de kwaliteit is goed.

goed en netjes

sneller bestelling

Snel een top schoencadeau

Uitgebreide Thomas de trein collectie. Snel geleverd. Treintjes zijn een goed Sinterklaas schoencadeau.

Uitstekende service

Zaterdag besteld en dinsdag in huis,topservice en heel goed ingepakt voor verzending.

Op tijd en kompleet

Zie hierboven

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Super snelle levering en goede kwaliteit!

geweldige klantenservice

ik heb al diverse malen tot volle tevredenheid bij jullie besteld en ben altijd zeer tevreden

Beste prijs/waliteit

Al enkele malen besteld. Steeds prima service.

Pakketboot 15 C

3991 CH Houten