Doen wat ze beloven

Meerdere keren bij hun treinen besteld en altijd netjes geleverd tegen een scherpe prijs

Goede snelle service en levering

Nauwkeurig en duidelijk geïnformeerd over de order status. Vriendelijke service

Super !

Alles perfect, mijn neefje was superblij!

goede service

nadat een onderdeel miste hebben ze het prima opgelost en het missende onderdeel met een exstra goody opgestuurd. TOP!!!

Top, 's middags besteld en de volgende dag al in huis. 👌🏻

Excellent choice, price and super quick delivery

I found want I wanted easily, the prices were excellent and it was delivered so quick! I will definitely order from them again.

Heel tevreden!!

Enkel zeer positieve ervaringen. Prima levering en opvolging

geleverd wat werd besteld, volgens de verwachtingen

Duidelijke omschrijving van de keuzes, snelle levering, correcte prijs.

Topservice

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en de bestelling gelijk de volgende dag ontvangen. Kwaliteit goed en prijzen stukken goedkoper

Prima product en levering

Trein van Thomas de stoomlocomotief gekocht. Zoon was er erg blij mee.

Snelle levering, gratis bezorging in deze Corona tijd, super!

Snelle levering, gratis bezorging in deze Corona tijd, super!

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering van de bestelde trein. De verpakking was degelijk en netjes! Helemaal top!

Fijne ervaring

Product als omschreven, kind blij! Goed verpakt, snel verzonden.

Perfecte levering

Zo snel in huis👍

Leuke ervaring

Bestelling conform afspraak en snel.

Altijd snelle levering Duidelijke site Aardig als je een vraag heb Groot assortiment

Snel, veel keus

Snelle levering, veel keus voor de treinen dan!

Snelle levering (tijdens corona lockdown) Juiste product Correct verpakt (zonder teveel afval )

Fijne en snelle levering

Veel leuke spulletjes. Mijn zoontje van 2 is niet meer weg te slaan van Thomas de treintjes. Leuk assortiment! Zal zeker nog eens gaan rond neuzen op de site.

Voor treinfanaten groot en klein superfijn

Snelle levering, mijn zoon is een treinfanaat dus Thomas en brio hebben wij allemaal via jullie winkel! Top , doe zo voort En hoe meer nieuwe spullen, hoe liever Nele

Snelle en correcte levering

Besteld om 13u, daags nadien reeds geleverd. Stevig en goed verpakt. Alle items aanwezig. De kids waren super gelukkig :-)

alles perfect

snelle verzending, perfecte levering