Always a good service and lots of joy to my son.

Een vlotte afhandeling

Een vlotte service en een ruime keuze aanbod

Elke keer als ik bestel Ben ik tevreden! Snelle levering Mooie website En vooral heel veel treinen daar worden we blij van

Tijdig, goed verzorgd en uitstekende service

Al meerdere malen treintjes gekocht. Er wordt een snelle verzending geregeld, ook tijdens de feestdagen, goed verpakt en goede service.

Snelle service en verzending

Snelle service en verzending

Traag

Traag

Snel verzonden en professioneel verpakt

Via mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en prima afgeleverd. Prima verpakt ondanks dat het maar een klein dingetje was.

Snelle levering en goed verpakt

Ik zou treinen-paradijs aanbevelen

Helemaal prima, makkelijk en snel.

Goede prijs en enige winkel met voorraad. Top.

Mooie website met veel aanbod. Snelle levering en ruim op tijd binnen voor de kerst!

Mooie spullen

Op tijd geleverd

Kwaliteit

Leuk treintje voor mijn kleinzoon die helemaal weg is van Thomastreinen. Hij is er erg blij mee.

Snel levering maar hoge verzendkosten

Wij hadden lotjes getrokken voor de kerst met als bedoeling niet meer dan €10 maar door de verzendkosten was over de €17

Tevreden met de bestelling

Tevreden met de bestelde producten en de afhandeling daarvan. Had eerder ook een vraag gesteld via het contractformulier, maar daar heb ik nooit antwoord op gekregen.

Tevreden met de bestelling

Snelle Levering

In drukke levertijd net voor sinterklaas besteld, maar ik wilde het natuurlijk wel op tijd hebben. Snel contact met Treinen-Paradijs en advies om het pakker te laten leveren bij een afhaalpunt dat altijd open is zorgde ervoor dat alles op tijd binnen was. Top!

Pakketboot 15 C

3991 CH Houten