Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

altijd alles op tijd geleverd

waarom ik een half sterretje aftrek is omdat er vroeger steeds een klein cadeautje bij was, en tegenwoordig niet meer. maar jullie leveren altijd perfecte service.

Zeer betrouwbaar site

In de namiddag mijn bestellingen geplaatst en de volgende dag al geleverd top.

Prima shop met veel keuze!

Carclean heeft veel keuze in autoclean producten. De bestelling gaat eenvoudig. En de levering is altijd snel.

Snelle, goed verpakte levering

Producten waren goed/stevig verpakt waardoor er ook geen beschadigingen konden ontstaan. Snelle levering en een site waar alleen maar kwalitatief goede producten verkocht worden. Ook de uitleg en ervaring van andere kopers is zeer behulpzaam. Top bedrijf, echt mensen met passie voor hun vak en dat merk je.

Altijd goed

Fijne website, goede producten en snel geleverd. Gewoon top

Goede spullen en support

Goede spullen gekocht om mijn probleem (hardnekkige waterdruppels) op mijn ruiten aanbrengen pakken Na 1 x polijsten is ca75% verdwenen. Dus binnenkort nog een keertje doen

Zeer goed!

Er word geluisterd en tijd genomen naar de wensen van de klant (mij dus). En er word zelfs mee gekeken naar het probleem om zo de beste oplossing of advies te vinden. Al een paar keer geweest en ik ben hier zeer te vrede.

Hele goede service!

Er miste wat aan mijn bestelling waar niemand wat aan kon doen volgende dag kosteloos nageleverd met extra cadeau top!

Mooie en goede producten, goede uitleg

Mooie en goede producten, goede uitleg

goede uitleg

klei werkt prima. ben er zeer positief over te spreken

Goed en betrouwbaar.

Mooie producten met leuke praktische tips doormiddel van filmpjes. Ook telefonisch wordt je prettig te woord gestaan. Prima bedrijf met veel producten, Voor ieder wat wils.

zeer goeie ervaring

ik ben dik tevreden het is een top bedrijf die met hun klanten inzitten

prima snelle levering

goede duidelijke uitleg die vervolgd is door een snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt

Bij de bestelling zag ik de volgende dag dat ik een verkeerd huisnummer had ingevoerd en na dat ik contact gehad te hebben werd het snel aangepast en dezelfde dag opnieuw verstuurd. Dit is echt top.

Prima kwaliteit

Spullen snel geleverd

overzichtelijke site

Zeer overzichtelijk . Leuke aanvulling van de video's . Snelle service .

Goede producten

En snel geleverd.

Altijd top

Toch al een aantal jaren ervaring met Carclean en tot op heden alleen maar goede ervaringen. Grote keuze. Snelle levering. Prijzen vallen reuze mee. Zeker een aanrader.

Top Zaak

Mooi spullen ik rij regelmatig vanuit Drenthe even heen en weer. Wordt altijd fijn geholpen en ook als ik iets besteld heb ik het de volgende dag al binnen.

Snelle levering goede producten

Fijne site. Snelle levering en goede kwaliteit van de producten.

Altijd goede producten en goede service.

Alleen maar goede ervaringen met Carclean.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs