Prettig geholpen

Ben naar de zaak gereden om kennis te maken en de spullen op te halen , was kleiner dan ik dacht maar prima

Tutto bene

Uitstekende service zoals altijd!

Goede voorlichting en snelle levering

zeer vriendelijk personeel met goede voorlichting

Duidelijk & snel.

Website is duidelijk en het bestellen makkelijk. Goede en snelle service zoals we van Carclean gewend zijn .

Goed en snel gereageerd!

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Snelle en goede levering.

Veel kennis van detailen, maar het moest vooruitgaan.

Ik ben zelf uit de omgeving van Antwerpen en had carclean leren kennen via hun YT filmpjes die heel leerrijk zijn voor beginnende hobbyisten. Na wat mailverkeer of ik een afspraak moest maken of niet om mijn wenslijstje en aanpak te bespreken mocht ik gewoon langskomen. Ik had toch best wat nodig. van een HD reiniger tot een totaalpakket om de wagen klaar te maken voor een coating, interieur,... Bij aankomst moest ik bij wijze van spreken mijn lijstje aframmelen. Wel werd ik met elk product met raad bijgestaan om eventueel een ander merk te nemen dat even goed of beter presteerde en prijskwaliteit ok was. Maar het was op een stevig verkooptempo. Door hun goede how to YT filmpjes en reviews van de producten, alsook hun goede forum zal ik waarschijnlijk nog gedeeltelijk wel online bestellen. Maar de 75 minuten rijden zal ik niet snel meer doen.

Top uitleg en producten

Goede producten en helder advies

Nette winkel fijne medewerkers

laatst wilde mijn dochter leren autowassen, hoe leuk is dat dus naar deze winkel gegaan. Daar hebben ze mij geholpen een mooie start set te maken om je auto te kunnen wassen en verzorgen. ga er zeker vaker naar toe ze hebben geduld geven goed advies. en lekkere koffie. bedankt tot snel groet Marcel

Nette prijzen, vlotte levering en duidelijke productomschrijvingen

Ik ben geen professionele detailer maar met de informatie bij de producten en wat zoeken op hun forum voel ik me bijna wel een professional. Na een zorgvuldig samengesteld mandje te hebben besteld kon ik de volgende dag al alles uitpakken en uitstallen om vervolgens op m'n vrije zaterdag de auto in nieuwstaat te brengen. (alleen nooit meer met de hand, de polijstmachine gaat er ook nog komen)

top--super--snel.

top bedrijf ,snelle levering bedankt.

Elke bestelling is een feestje

Hier al een aantal keer producten besteld en heel erg tevreden. de doos uitpakken is een feestje!! toen er één verpakking is beschadigd tijdens het vervoer en was gaan lekken is ook dat snel en heel netjes opgelost

Duidelijke site met goede producten tegen de juiste prijs.

Koop al jaren de spullen voor me auto en boot bij jullie en nog steeds uiterst tevreden. Jullie prijs kwaliteit verhouding is perfect. En de site werkt makkelijk en is duidelijk.

De producten zijn netjes en snel geleverd.

De producten zijn netjes en snel geleverd.

Mooie site overzichtelijk voor nette prijzen Producten snel geleverd

Overzichtelijke site. veel keuze en goede produkten. en alles binnen 24 uur bezorgd. Op YouTube staan veel filmpjes waarin duidelijke uitlag en goede tips woeden gegeven.

Eerlijk en goed advies

Geweldig bedrijf. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, ruime keuze asn producten.

Top service.

Altijd aandacht, meedenken en het beste advies.

Altijd weer tevreden.

Van simpel auto wassen het konijnenhol ingezogen... Allemaal jullie schuld met de YouTube en CleanRiders community. Sta nu met trots onder de motorkap te poetsen. Ben erg blij met mijn nieuwe hobby. Bedankt (positief ☺️)

Top winkel!

Mooie website, overzichtelijk en breed aanbod aan producten van verschillende merken voor een eerlijke prijs. Ook een mooie showroom en topservice: geven altijd goed advies over de juiste producten voor een toepassing. Belangrijk daarbij is dat niet het duurste, maar de meest passende producten worden aangeraden. Ook geven ze hier goed en snel antwoord op vragen. De video's met tips en tricks zijn daarnaast ook erg leuk en handig! Zeker de beste winkel in cardetailling; aanrader!

Mooie producten en goed advies en uitleg,

Altijd goed!

Altijd vertrouwd poetsen met Carclean producten.

Super goed en snel

Top producten en snelle nette levering

Fantastisch! ☆☆☆☆☆

Ze hebben goede prijzen en een heel uitgebreid assortiment! en de aftersale en ondersteuning is ook geweldig! kortom een heel fijn bedrijf om je auto goed en schoon te kunnen onderhouden! :)

Niet lullen maar poetsen.

Top bedrijf. Geen onzinnige taferelen als bij stipt, waar ik voorheen kant was.

Fijne webshop

Grote keuze aan producten, concurrerende prijzen, lage verzendkosten, snelle levering, goede service en leuk punten spaar programma. Kort gezegd, alles meer dan OK en zeker aan te bevelen!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs