Ruim assortiment, snel verzonden. Het was erg fijn dat ik na mijn bestelling moeiteloos nog een vergeten product aan de bestelling kon toevoegen!

Super snel geleverd en super kwaliteit

Favoriet

Al heel lang mijn favoriete webwinkel om mijn auto tip top te houden

Persoonlijk advies

Na vragen hoe en met wat voor producten ik het beste mijn project moest doen kreeg ik snel persoonlijk advies en voorstel met welke producten ik dit moest doen.

Voor elk wat wils!

Overzichtelijke site en een grote keur aan producten. Als je daaruit geen keus kunt maken, moet je het onderhoud aan je lak maar uitbesteden.

Mooie en goed werkende producten, goede prijzen, echt een aanrader!

Uiterst tevreden met alle aangeschafte producten, werken makkelijk en snel, absoluut elke euro en minuut poetsen waard!

Uitzonderlijke klant gerichte benadering en service

Nemen alle tijd in alle omstandigheden om de klant te informeren en adviseren over de aangeboden producten. Daarnaast hebben ook uitgebreide informatie filmpjes op YouTube. Enkel positieve ervaringen gehad met dit bedrijf.

Carclean komt zijn beloftes na.

Prima site, overzichtelijk, producten zijn snel te vinden. Bestel procedure is snel. En levering binnen de gestelde tijd. Dus een goede ervaring met Carclean. Ga zo door.

Snel en efficiënt

Het werkt uitstekend, wel goed het sponsje nat maken. En niet te lang wachten met uitwrijven. Deel voor deel behandelen

One-stop-Shop voor al mijn schoonmaak gear

Zeer uitgebreide winkel/webshop maar het fijnste is dat ze snel reageren op vragen en je goed advies geven.

Top producten en kwaliteit

De producten bevallen veel beter als gedacht en ik ben er heel erg blij mee om elke dag mijn auto weer te zien glimmen

Duidelijk en snelle levering

Altijd tevreden over Carclean! Duidelijke uitleg over de producten, rijkelijk aanbod en altijd snel en correct geleverd. Ik ben een tevreden klant!!!

Duidelijk site, snelle levering

Ruim assortiment producten met daarin ruime keuze naar wens, prijs en hoeveelheid. In tegenstelling tot sites die alleen maar 1 eigen label product aanbieden.

Prima verder geholpen

De site is overzichtelijk met eventueel een filmpje erbij. Info van de producten is goed en ga ook steeds kijken naar de beoordelingen die goed overzichtelijk zijn. Voordat ik iets koop wat ik nog niet gebruikt heb kijk ik op hun kanaal op You Tube....vind ik het echt niet terug of ben ik onzeker dan stuur ik naar de klantendienst die je prima en snel verder helpt! De levering was goed verpakt en snel ontvangen.

Mooi assortiment, goede en duidelijke productomschrijving en razendsnel bezorgd.

Veel keuze.

Veel keuze en dankzij de recensies ook een manier om een richting te kiezen.

Altijd TOP

Zoals altijd: Top. Duidelijke site, je ziet meteen of iets op voorraad is. Levering is bijzonder vlot en vooral. helemaal correct. In 1 keer goed. Ga zo door.

top

johan was zeer present en net als ik erg blij dat na jaren van zoeken de super wet sanding papier weer te verkrijgen is onder de naam van het merk monello nikken wet sand paper beter is er niet!! geen enkel merk maakt deze kwaliteit ik was er al zekers 10jaar naar opzoek geweest nadat 3M meguairs had overgenomen verdween het super schuurpapier als sneeuw onder de zon

Top webshop

Fijne webshop, alles is overzichtelijk. Overal een duidelijke beschrijving bij.

Top producten

Gekozen voor Carclean.com omdat zij bepaalde merken voeren die uitstekend uit de tests komen. Denk daarbij aan Bilt - Hamber en Gtechniq. En zo zullen er vast wel meer zijn .... De prijs is redelijk en de bestelling is vlot aangekomen.

Ik kon het product snel op de website vinden, het was op voorraad en in de winkel was ik in twee minuten klaar. Wat wil je nog meer?

Geweldig !

Ontzettend leuk contact en zeer goede advisering !!

Mega snelle levering

Carlean is uitblinker in de verwerking van orders, bestellen en leveren van goede producten....

Goede vlotte service

Producten zoals omschreven, snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen

Helemaal top.

Met behulp van de vele video’s weet je hoe je het moet doen en met welke producten. Kom je er nog niet uit dan snel en duidelijke antwoord via de app. Leveren snel en pakken het goed compact in een doos.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs