Goed advies en waanzinng resultaat

Ik ben langs gegaan voor advies om mijn bus te polijsten. En ik heb het advies opgevolgd en mijn bus is weer nieuw! Ongekend mooi resultaat! Binnenkort de privé auto ook maar aanpakken, want met zulk resultaat heb ik de smaak te pakken zeg maar.

De Teleschoopiche Tool en de doekjes van Reatch en Clean zijn perfect.

Deskundig personeel.

Zeer goed geholpen en goede uitleg van de producten.

goed en snel geleverd.

de verzending was snel, en het artikel zoals beschreven. Mijn enige punt van kritiek, na jullie YouTube filmpje te hebben gekeken (hoe maak je een alcantara stuur weer netjes), dus met de bestelde borstel., maar ik miste de tandenborstel met paardenhaar (voor de lastig te bereiken plekjes), deze kon ik niet vinden op jullie site, mogelijk tijdelijk niet leverbaar en of jullie verkopen deze gewoonweg niet!?

Top bedrijf

Mijn bestellingen worden altijd keurig en snel verzonden naar dat ik op hun website heb besteld. Hier heb je ruime keuze voor verschillende producten om je auto in top conditie te houden. Met prijzen voor ieder budget. Met andere woorden de keuze is reuze en voor schappelijke prijzen.

Alles is duidelijk en goed omschreven en de bestelling snel en goed verpakt geleverd

Goed via WhatsApp geholpen en snelle levering

Ik kreeg vrij snel een goede reactie via WhatsApp op mijn vragen. Prima advies en daarna ook een snelle levering. Binnenkort eens de winkel bezoeken.

Veel keuze en informatie over hoe de producten te gebruiken.

vriendelijk en goede service

vriendelijk en goede service

Ben je in de buurt, ga er langs om je producten te halen

tuurlijk is de website perfect en geven ze het goede advies. Maar de winkel is natuurlijk altijd prettiger als je in de buurt bent. Dan kan je direct advies inwinnen of zelf een product testen

Top producten en volgende dag gelijk geleverd.

Gewoon zoals het hoort. Top!

Perfecte service, duidelijk advies, denken goed te je mee

Ze denken met je mee om de passende producten te vinden, daarbij gaat het niet om de duurste of beste. Duidelijk, behulpzaam en eerlijk!

Heldere site

Snelle levering. Goede omschrijving producten Deskundige hulp aan de telefoon of via YouTube.

De plek voor de autoliefhebber !

Mijn ervaring met Carclean is simpelweg super. Of je nu een beginner bent of een ervaren detailer, ze hebben werkelijk alles in huis om van je auto een glimmende bolide te maken. Wat deze webshop voor mij echt onderscheidt: Assortiment: Een enorm aanbod aan hoogwaardige producten. Deskundig Advies: Ze weten waar ze het over hebben en helpen je echt aan de juiste spullen voor jouw specifieke klus. Snelle Levering: Je hoeft nooit lang te wachten; voor je het weet kun je aan de slag met poetsen. Zoek je spullen om je auto weer in showroomstaat te krijgen? Zoek niet verder. Absoluut een aanrader!

heel goed

Top service met super producten

Super service met een zeer goede informatie over de producten. Wordt goed de tijd genomen om producten uit te leggen. Aanrader!!

Ja gewoon top zoals altijd

Fijne voorraad, duidelijke informatie op website, leuk YouTube kanaal, en als je contact wilt krijg je gewoon contact met een mens met kennis van zaken en geen chatbot of zo. Zeker een aanbeveling en voor mij al een tijdje mijn vaste leverancier van detail spullen!

Zeer goed bedrijf

Altijd als goed ervaren, snelle verzending en leuke acties en aanbiedingen. 1x een lek pakket gehad en netjes opgelost door carclean door extra punten te geven op je account.

Keurig snel en goed verpakt geleverd.

Innovatief, vernieuwend en deskundig!!

Innovatief, vernieuwend en deskundig!!

Alles prima

Was goed

Super bedrijf en hele vriendelijke mee denken poets gekke

Top zaak

Goede producten en aardige mensen

Uitstekende kwaliteit

Producten zijn zeer goed. Duidelijk aangegeven waarvoor en hoe te gebruiken.

zeer prettig en overzichtelijk

Huygensstraat 35