Snel en goed

Snel ontvangen

Veel keuze’s, vlotte service

Altijd top!

Al meerder malen heb ik hier spullen besteld. Deze keer heb ik de Monello Cube tas besteld. Prima tas waar alle spullen mooi inpassen. Snel en netjes geleverd.

Alles top

Snelle levering en een groot assortiment. Je grijpt niet gauw mis.

Geweldige producten

Ik heb een paar droogdoeken en Glaco glasproducten besteld. Is gewoon zoals geadverteerd, doeken werken perfect, nemen water op zoals beschreven. letterlijk in 1x alles kurkdroog. Glaco producten, zeer gemakkelijk in gebruik en doet ook wat het beloofd. Tevreden klant, ik zal zeker als ik nog producten nodig heb hier kopen.

Carclean top

Carclean komt de afspraken 100% na.

Snelle levering, goede prijzen en perfecte service.

Verzending naar buitenland

Ik woon in spanje en heb in Nederland de spullen besteld , deze zijn keurig tegen een normale verzendkosten in Spanje bezorg , erg prettig.

Alweer een uitstekende ervaring met Carclean! Bestelling is vakkundig , correct en tijdig verstuurd naar Frankrijk en alles is goed aangekomen. Service en klantvriendelijkheid zijn top bij dit bedrijf vandaar dat ik hier al jaren al mijn detailingspullen bestel! Aanbevelenswaardig!

simpel

Doet wat het moet doen. Kort contact gehad met de klantenservice. Die waren snel en duidelijk.

Dé winkel voor alles detailing

Geweldige winkel, duidelijk advies & eerlijke productbeoordelingen.

Ruime keuze in de producten en snelle levering.

Er is veel keuze in de producten. En door de informatie bij het product, de workshops op internet en het forum, vindt je voor jou altijd het juiste product.

Naast dat ik de filmpjes leuk vindt, nemen de mannen ook echt de tijd voor je om je te adviseren. Mannen met passie voor detailing!

Mooie klantervaring

Via de overzichtelijke site van Carclean heb ik een aantal producten besteld. Ik had ervoor gekozen om de artikelen in de winkel op te halen. Binnen een dag ontving ik een mail dat de spullen afgehaald konden worden. In de winkel stond alles keurig verpakt in een doos klaar. Carclean heeft een fijne webshop, maar ook hun winkel is een aanrader om langs te gaan. Hier staan medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en zij geven prima adviezen. Op YouTube staan ook veel filmpjes van Carclean over het gebruik van hun producten voor het schoonmaken van voertuigen.

Snel verzonden, en gewoon zoals verwacht

Snelle verzending, Bestelling conform verwachting. Gewoon goed dus

Ik ben goed geholpen

Ik heb een Polish product gekocht wist eerst niet welke ik nodig had maar ben er wel uit gekomen, ik ben heel vriendelijk te woord gestaan via whatsapp .

Fantastische service

Producten gekocht in de winkel, altijd goed advies over de producten en ook hoe het te gebruiken, daar wordt ik als klant blij van. Ga zo door CarClean.com!!

Top firma

Goede service advies snelle reactie en snelle levering

Snel geleverd met lekkere schuimpjes

Ik volg de heren op youtube met veel plezier, en koop er ook regelmatig. Snel geleverd, goede prijzen en lekkere snoepjes erbij.

Kundige toppers die vanuit de perspectief van klant denken

Alles wat je nodig hebt voor je auto kan je krijgen bij hen. Mocht je een vraag hebben of ergens mee zitten omtrent je auto? Neem contact op en deze gasten komen met de oplossing!

Ruim assortiment

Ruim assortiment en snelle levering

Gister besteld vandaag in huis

Hele snelle levering en netjes verpakt niks op aan te merken!

Andermaal een 10 op 10 !

Altijd even keurig en snel :-)

Geleverd zoals het hoort

Uitstekende eerste ervaring

Normaliter geef ik nooit een maximale score, da's onrealistisch vind ik want er is altijd wel iets te vinden wat voor verbetering vatbaar is. Maar ik heb niets kunnen vinden. Website is compleet en duidelijk, objectieve productreviews waarmee ik voor mijzelf een topkwaliteit pakket heb kunnen samenstellen en de afhandeling van mijn bestelling. Ik was aangenaam verrast met welke zorg de producten als Tretris waren geordend en verpakt, met extra aandacht voor de vloeistoffen. Chapeau!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs