Eenvoudig bestelproces, goede betaal opties en snelle levering

Ik kon de gewenste producten eenvoudig vinden. Het bestel- en betaalproces verliep soepel. Alles was op voorraad en werd snel geleverd. Zeer tevreden!

Correcte shop, na bestelling snel geleverd!

Tevreden, snelle levering en een goed product.

super makkelijk en Eerlijk

Producten snel verzonden niet duur en de beste producten zijn vaak niet de duurste producten.

In 1 woord geweldig

Altijd snel en heel goed advies

Beter kan haast niet

Ruim assortiment met snelle levering.nNog nooit problemen mee gehad.

Super zakie!!

Zoals altijd weer met veel plezier besteld uit het ruime assortiment, Heb achteraf nog contact gehad ivm. wat vragen,en super vriendelijk geholpen. En niet te vergeten de snelle levering.

DE onlineshop voor al je poets producten

Mijn ervaring is dat deze webshop al jaren lang bovenaan mijn lijstje staat. Groot assortiment, leuke geprijsd, en supersnel geleverd !!!!! En niet te vergeten veel feedback vanuit het forum. Ik ga nooit meer ergens anders bestellen

Zeer snelle levering!

Veel interessante dingen, redelijke prijzen en zeer snelle levering

Makkelijk bestellen en snel in huis

Ben zeer tevreden over de site. Donderdag besteld en volgende dag bezorgd. Er zat alleen best veel plastic in de verpakking om het op te vullen,dat zou je ook met papier kunnen denk ik. Dus nog een puntje om over na te denken, verder heel tevreden.

Snelle levering en het product is top!

Prima service voor superprodukten

Prima service voor superprodukten

Wordt netjes en op tijd geleverd

Hier moet je zijn

De juiste merken, goede prijzen, betrouwbare voorraad en snelle levering. Oh ja, en super interessante reviews van de producten door ervaringsdeskundigen waar je je keuzes op kunt bouwen.

Groote keuze, scherpe prijzen en snelle levering

Groote keuze ook in merken die nergens anders te verkrijgen zijn, scherpe prijzen en snelle levering top!

Altijd vakkundig advies

Hier word je nog echt geholpen!! Je krijgt altijd vakkundig advies en ze nemen de tijd om je adviseren of een oplossing voor het probleem te zoeken. Echt een heel fijn bedrijf!!

Altijd goed!!

Goede producten, prima service en snelle levering!

Altijd goede producten en snelle levering

Alles klopt. Duidelijke site. Goede informatie. Prima producten.

Nog nooit een negatieve ervaring gehad. Zo hoort het.

Zeer uitgebreid aanbod. Goedkoper dan in België Dag nadien al geleverd Leuke filmpjes waardoor ik meestal het product koop.

Altijd goed verpakt en snel geleverd

Goede producten. Enige puntje is dat je vroeger regelmatig bij je bestelling wel een tester kreeg van nieuwe producten. Heb vaak aan de hand daarvan een product in mijn assortiment opgenomen. Tegenwoordig zitten er voor mijn gevoel nooit meer testers bij waardoor ik minder geneigd ben nieuwe producten te bestellen.

Ze doen wat ze zeggen

Goed advies en levering de volgende dag. Wat wil je nog meer?

Snelle levering .makkelijk bestellen .

Service was goed . Makkelijk bestellen en snelle levering .goede prijzen

Super goede service en altijd op tijd je spullen En mocht het niet goed zijn wordt het altijd super geregeld

Carclean, prima bedrijf.

Vriendelijk en prima bedrijf. Heel veel keus. Zeer snelle bezorging.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs