Goed product en snel geleverd

Mijn velgen zien er weer als nieuw uit.

Goede Service!

Prima website met duidelijke info maar vooral ook goede service qua informatie via vragen die ik had. Duidelijk beantwoordt via whatsapp zodat ik de juiste aankoop kon doen.

Vlotte levering en scherpe prijs

Zeer vlotte levering en dit aan zeer scherpe prijs. Ook uitgebreid gamma .

Duidelijk, snel en goed!

Duidelijke website, mooi overzichtelijk. Producten zijn snel te vinden en goed op voorraad. Mails met bestelinformatie zijn kort maar krachtig. Prettige website met groot aanbod!

Topservice

Groot aanbod. Prima en snelle communicatie. Overzichtelijke website.

Duidelijk en snel

Overzichtelijk web site. Producten goed omschreven. Snelle levering en optijd geleverd.

Jullie site is zeer duidelijk en alles is rap te vinden. Alles is geleverd zoals afgesproken en ik heb aardig wa euro’s uitgespaard tov andere sites. Ik ga in de toekomst zeker nog bij jullie nog bestellen. Jullie zijn een zeer betrouwbaar bedrijf. Doe zo voort

Super service

Producten besteld en deze goed ontvangen. Snelle reactie op mijn vraag en hele goede service

Breed assortiment, goede beschrijvingen en voldoende reviews bij de producten.

Ik heb verschillende spullen besteld voor alle onderdelen van de auto. Het assortiment is breed, de omschrijvingen goed en er zijn van de meeste producten voldoende reviews. De prijzen zijn denk ik redelijk marktconform. Verder zijn de bestellingen snel verstuurd. Ook bij vragen wordt er via whatsapp vlot en netjes gereageerd, erg fijn. Als de gekozen bezorger de afspraken nagekomen was dan had ik 5 sterren gegeven. PostNL heeft echter in 2 van de 3 gevallen de bezorgdag op het allerlaatste moment aangepast. 1 pakket zou op zaterdag tussen 13:30 en 16:00 bezorgt worden, dit werd later aangepast naar 16:35. Om 16:35 kwam er een mail van PostNL dat de bezorgdag aangepast was, dit werd uiteindelijk maandag eind van de dag. 2 pakketten kwamen hierdoor 2 dagen later dan in eerste instantie aangegeven binnen. Erg storend.

Super produkt

Snel eerlijk kwaliteit

Snel geleverd Eerlijk advies Kwaliteit producten En goed verpakt

Top !

Alle producten aanwezig. Geleverd op de gewenste dag en het pakket was volledig en intact.

Super service

Zeer behulpzaam allemaal!

Top bedrijf

Had iets besteld en terug gestuurd de communicatie was prima .zeer snel het geld teruggestort gekregen

Goede service en snelle levering.

Gewoon top! Mensen met kennis en ervaring en altijd een onafhankelijk oordeel! Snelle online service en ook in winkel medewerkers die je graag te woord staan en adviseren.

Compleet assortiment en snelle levering

Top producten in het grote assortiment. Snelle levering in deze drukke periode. Goede online content over de producten en handige informatie en tips.

Snelle verzending, en goede kwaliteits producten

Alles was snel binnen!

Ondanks de kerstdrukte, was m’n bestelling mooi op tijd binnen. M’n man was erg blij met zijn kadootje.

Snel en netjes bezorgd

Ik bestel mijn auto poets spullen meestal hier en nooit geen klachten gehad.

Snel

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Goed snel

Goed en snel

Tevreden

Tevreden

Fijne service en goede levering

De website is zeer duidelijk om producten op merk en type te selecteren. Duidelijke uitleg van de producten.

Uniek product aanbod

Als ik weer eens een speciaal product zoek dat ik vond op een YouTube video op meestal een amerikaans of engels YouTube kanaal, dan kan ik het bij Carclean meestal vinden.

Gezellig

Winkel bezoek gaat echt boven online winkelen, Je heb je spullen meteen in handen en een gezellig praatje en koffie

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs