Altijd snelle levering

Fijn dat je tot 21:00h kunt bestellen en dan de volgende dag geleverd. Top !

goede producten gekocht

Ik ben tevreden over de spullen die ik heb gekocht. De website is overzichtelijk. Maar de levering van de spullen kan beter. De bewering dat met maximaal een dag wordt geleverd komt jammer genoeg niet helemaal uit. Dat dient wel wat te verbeteren naar mijn ervaring.

tevrede klant

uitgebreid aanbod en correcte prijzen. steeds snelle en correcte levering

Altijd tevreden

Alles alteid precies zoals omschreven, snel geleverd en bijzonder netjes verpakt

anelle en correcte afhandeling

duidelijke website met schappelijke prijzen en vooral goede beschrijvingen vqn de producten. Daarnaast een snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

++++

++++

Wederom een bestelling geplaatst bij Carclean.com en deze is weer zeer snel geleverd naar volle tevredenheid. Mooi bedrijf en een mooie webshop. Tevens kijk ik graag naar jullie YouTube video’s waarin producten goed behandeld worden! Top mannen ga zo door (duim)

Positief is het verzenden met PostNL

Positief is het verzenden met PostNL, voordat de zending wordt aangeboden aan PostNL duurt even. Dat kan vast nog worden geoptimaliseerd. Verder heel tevreden!

Altijd goed en de medewerkers zijn super vriendelijk.

De medewerkers hebben verstand van zaken.

Leuke ervaring!

Wij zijn in de shop geweest. Dit was een leuke ervaring. Goed geholpen! Vragen werden rustig beantwoord. Was gewoon ook echt gezellig! En een bakkie koffie gedronken tijdens het wachten. Lekker hoor!

Perfect zoals altijd

Na meerdere bestellingen kan ik alleen maar 5 sterren geven. Ik mis nog enkele high-end merken ik het gamma zoals Koch Chemie en Labocosmetica... Zo zou ik mijn bestellingen kunnen beperken tot 1 webshop...

Super producten en levering

Ik ben zeer tevreden over de producten en de info. De filmpjes vindt ik ook een pluspunt! Een super tevreden klant!

Vlot, makkelijk en overzichtelijk

Geleverd wat gevraagd en netjes contact gehad over product dat niet op voorraad was. Vervangend product geadviseerd. Netjes opgelost en vlot gereageerd. Hier wordt je vrolijk van.

Goed assortiment, professioneel advies en de met je mee. Alles wordt snel en goed geleverd.

Kwalitatieve produkten Snelle verzending Stevige en correcte verpakking Duidelijke info

Goeie service. Nette prijzen. Goed advies. Nemen de tijd voor je.

Prima winkel voor auto "cosmetica"

Wil je uw auto vertroetelen... Dan ben je hier op het juiste adres voor een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten voor je auto. En dit voor een prima service!

Staan achter hun producten met hart en ziel.

Zeer positieve ervaring opgedaan bij dit bedrijf. Beantwoorden alle vragen zeer uitgebreid en geven blijk van kennis van zaken. De producten in hun assortiment sluiten precies aan voor hetgeen je ze nodig hebt.

Great

Nice selection of products, good UX, fast delivery, 5/5

Als altijd, helemaal prima.

Op donderdag 29 mei was ik in de winkel om wat nieuwe producten te halen en mijn auto daarmee eens mooi schoon te maken. Ik was niet de enige, veel autoliefhebbers hadden de weg naar Berkel en Rodenrijs gevonden, er stond dan ook een flinke rij. Mensen die precies wisten wat zij nodig hadden maar er stonden ook startende autopoetsers tussen die nog heel wat uitleg nodig hadden en uiteindelijk de winkel uitliepen met een DAP in een set en aanvullende producten en doeken. Dit aangevuld met een gedegen advies van de Carclean medewerker. Respect voor de medewerkers die dag, Johan en Vincent. Ongeacht het aantal wachtenden bleven zij zonder enige vorm van waarneembare stress op een vriendelijke en uitgebreide manier de klanten adviseren. Volgens mij ging iedereen (ik ook) met een goed gevoel/advies en de gewenste producten weer huiswaarts.

Top service.

Zeer vakkundig en vriendelijk

Top bedrijf

Prettige website, super goed advies en snelle levering. Daarnaast ook gewoon verkoop van topproducten. Aanrader voor al je was- en poetsbenodigdheden!

100% tevreden

Doen wat ze beloven

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Ruim assortiment en kwalitatief goede pro

Helemaal prima!

Zoals altijd: snelle verzending. Geen poespas, geen ‘gratis’ 1 + 1, maar gewoon goed en eerlijk!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs