Alles perfect

Veel keuze en goeie levering Goed product

Ruim assortiment, snelle levering.

Iets te ver rijden om langs te gaan voor koffie. Maar prettig bedrijf, snelle levering en een informatief YouTube kanaal! Bestel hier altijd alles, top bedrijf. Ook snel de nieuwste producten (Meguiars) in stock als deze uitkomen. 10/10

Was eerste keer dat ik bij carclean bestelde en werd vooraf heel goed met raad en daad bijgestaan zodat ik de juiste zaken uit hun enorm aanbod kon bestellen. En alles werd dan nog is perfect en zeer snel in België afgeleverd. Top!

Zoals verwacht

Bij sommige aankopen heb je nog twijfels maar hier nemen ze de tijd en moeite om er over te praten/demonstreren. Goede ervaring!!

Professionele indruk

Tevreden, goed advies gekregen, uitgebreide uitleg, aardig personeel, veel keuze uit productie, goede producten.

Wat een aanbod!

Op zoek naar een poetsschijf, ben je bij Carclean.com aan het goede adres, met advies en filmpjes. Prachtig!

Goede service. Duidelijke uitleg bij de producten. En dan hebben we de test video's nog waarin je precies kan zien hoe iets werkt kortom precies wat je nodig hebt.

Uitstekende service

In het verleden al veel besteld op Carclean. Nu met mijn nieuwe wagen was het weer tijd om mijn oude hobby weer op te pakken. Duidelijke site met leuke product omschrijvingen. De filmpjes op youtube zijn leerrijk en grappig. Snelle levering. Goed verpakt. Tot de volgende keer.

Snelle levering, product nog niet gebruikt

Zie bovenstaande slagzin

Duidelijke site en snelle levering

klantenservice met HOOFDLETTERS

Super contact en nog betere service.

Ervaring prima

Een bestelling gedaan voor een poetsmiddel voor de auto’s. De bestelling is snel verzonden en goed verpakt. Zeer tevreden over het product

Goed bedrijf

Goede site, veel producten goede prijs snelle levering

Prima producten voor uistekende prijs.

De droogdoeken en polishdoeken zijn top!

Goede service en goed personeel.

Wordt er goed en behulpzaam geholpen en nemen de tijd voor je.

Niet te evenaren !

By far de beste service. Alles is top geregeld, van winkel tot aan de webshop.

Vlotte afhandeling

Ik bestelde verschillende keren, elke keer vlot kunnen bestellen, betalen en ontvangen. Vlotte afhandeling, zoals het hoort!

Snelle levering, top product.

geweldig

Had jullie via via ,besteld en ja het ging glimmen

Gewoon goed!

Gewoon goed. Top.

Klantvriendelijk

Wort vakkundig geholpen bij het kiezen van juist product.

Geweldige winkel, super leuk team en top producten

Ik bestel al jaren bij CarClean mijn auto- en detailing gerelateerde producten. Dit vanwege een ruim assortiment aan diverse merken in iedere prijs- en kwaliteitsklasse. Tevens zeer goed en eerlijk advies als ik ergens over twijfel of vragen heb. Vorige week voor het eerst fysiek de winkel in Berkel en Rodenrijs bezocht. Super aardige en enthousiaste medewerkers; leuk gesprek gehad met diverse medewerkers en meteen even daar een bak koffie gedronken. De passie voor auto detailing spat ervan af! Ik ben klant voor het leven.

Daar heb ik helemaal geen zin voor nodig, zie onder :)

In 1 woord: fantastisch!!! Ook na het doorgeven van de bestelling is het fantastisch geregeld bij het doorgeven van een "vergeten boodschap", uiteraard wel binnen de gestelde tijdslimiet.

Klein maar fijn.

Met klein maar fijn bedoel ik, een fles waar kracht in zit. Goed product, ik ben er teminste zeer tevreden over.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs