Hele fijne producten

De spullen die ik besteld heb, op basis van eigen ervaring en reviews, bevallen wereerom erg goed. De auto’s staan er weer mooi bij. Hopelijk even geen zout op de wegen….

Top webshop!

Gevonden wat ik zocht, duidelijke communicatie en snelle/correcte afhandeling. Aanrader!

Al paar keer besteld en steeds netjes aangekregen. Je krijgt altijd een cadeautje bij je bestelling. Zeer overzichtelijke website waar ook alle uitleg is te vinden over het product.

Top bedrijf

Top bedrijf! Ook de levering was snel geregeld! De site is ook goed bereikbaar, duidelijk. Bij vragen ff mail, snel antwoord! Gewoon top!

Netjes verzorgd

Een goed product Top

Zeer professionele winkel.

Na een zeer vriendelijk en goed telefonisch contact, de producten gekocht. Snelle levering en netjes verpakt. De kwaliteit van de producten doen wat ze beloven. De website is duidelijk en de aanvullende uitleg is perfect. Zeker een winkel waar ik vaker zal bestellen. Een tevreden klant uit Voorburg.

Snelle correcte levering

Goed ingepakte correcte levering met een extraatje :)

Snelle verzending, goede producten en altijd goed advies bij vragen.

Ik ben verliefd op de gyeon producten … luxe van de hoogste plank

Snelle levering en overzichtelijke site

Zoals altijd snelle levering en goede producten, en een ruim assortiment.

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel

geweldig

top materiaal snel besteld online en heel snel geleverd volgens voorkeur

Goed spul, werkt fijn

Wat spul voor mn auto gekocht, snel geleverd, goede uitleg, auto weer als nieuw, top!

Echt super spul

Doet wat het moet doen heel goed produkt

TOPservice

Zeer professioneel advies over verschillende producten, pure vakmensen

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Groot assortiment

Simpel te bestellen en snelle bezorging

Top producten

Top producten en snelle service!

Absolute toppers.

Top bedrijf

Fijn bedrijf waar ik altijd mijn detailing producten bestel. Als er eens wat mis gaat word het ook snel opgelost. Al met al een top bedrijf!

Fijne deskundige zaak

Ruim assortiment,deskundig,snelle verzending

Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd, coulant bij problemen en als je belt, krijg je echt iemand aan de telefoon, die er ook nog verstand heeft van wat ie verkoopt. (Tegenwoordig zeldzaam)

top bedrijf

Dit was voor mij de 1e keer dat ik hier iets bestelde maar echt een super service en beveel het ook bij andere aan.

Producten gekocht bij carclean

Bij Carclean wat producten gekocht en ben hier steeds tevreden over! Ik koop regelmatig bij Carclean en hier word ik altijd zeer goed geholpen en de verzending is ook steeds snel en correct! Bedankt Carclean voor mijn detailspullen aangevuld te houden! Groetjes Christoff

Prima geregeld alles

Klasse website en alles hele goeie spullen voor de auto

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs