Duidelijke website, snelle en correcte levering

Overzichtelijke webshop met duidelijke productomschrijvingen. Fijne producten die voldoen aan de verwachtingen!

Super firma!!!

Vandaag besteld en de volgende dag al geleverd in België. Alles netjes verpakt en goede producten.

Snel en correct

Altijd makkelijk dingen te bestellen bij jullie en snel geleverd en leuk dat de filmpjes van jullie ook nog goede uitleg geven.

Makkelijke website

Altijd snelle levering.

Goeie produkten, snelle levering.

Goeie produkten, snelle levering.

Snel en goed

Goed advies en snelle verzending

Top service!!

Top Produkten!

Fijne service

Onzinverhaal over wat je allemaal moet aanschaffen om een matte lak netjes te onderhouden... elders! Hier is de tijd genomen om logisch te onderbouwen wat je wel (en vooral ook wat je niet) het beste kan gebruiken, op welke manier en wanneer. En dan krijg je ruim de tijd om zelf te overwegen wat je wilt aanschaffen. Geen rare ik-zal-het-jou-wel-ff-uitleggen-mevrouwtje-attitude. Wel oprecht vrolijk. Heerlijk wanneer mensen hun kennis overdragen over dingen die ze zelf ook leuk vinden. Bedankt!

Groot assortiment en goed advies.

Veel producten op voorraad van veel verschillende merken en indien gevraagd deskundig en eerlijk advies. Ik woon relatief dichtbij en koop in de winkel en wordt daar altijd heel goed en vriendelijk geholpen.

Snelle levering en kundig advies

Prettige ervaring, medewerkers hebben kennis van de producten en helpen je graag

Zeer fijne webwinkel met goede producten.

Carclean maakt hun beloftes waar

Ik heb de winkel bezocht en werd daar vakkundig en plezierig geholpen, en de koffie is er uitstekend. Dus naast een mooie website staat er ook een professioneel team achter

Bestelling verliep vlekkeloos, aflevering toch wel. Ik ben ontzettend tevreden over de klantvriendelijke en persoonlijke omgang met Carclean. Nadat één item van mijn bestelling kapot aankwam is de klachtafhandeling ontzettend goed en snel verlopen. Zo hoort het!!

Alleen maar positieve ervaringen.

Prima producten, snelle levering, duidelijke uitleg.

Ik ben telefonisch goed geholpen.

Ik heb gebeld om informatie in te winnen en die persoon heeft mij geholpen om te bestellen. Ik ben zeer tevreden.

Naam zegt al genoeg car clean

Via Gemini (AI) vroeg ik wat voor ruitenwisser vloeistof kan ik het beste gebruiken en ik vroeg voor een coating voor anti-rain, kreeg het merk door en zocht via Google en kwam deze site tegen. Toen de pakket thuis kwam wist ik gelijk dat ik bij de professionals besteld had van het verpakking tot plakband met bedrijfsnaam bedrukt en netjes verpakt. Voortaan bestel ik mijn benodigdheden via deze site.

Zoals 't heurt

Na jaren online mijn spullen besteld te hebben, ben ik een keer langs geweest in de winkel. Had ik veel eerder moeten doen! Ik had mijn online winkelwagentje al gevuld en we hebben elk product doorlopen. Samen sparren over wat mijn behoeftes zijn, welke auto ik heb en welke producten ik dan eventueel beter kan kiezen. Dus uiteindelijk met andere producten de deur uit gegaan dan ik dacht, maar echt super tevreden. Advies op maat en alle tijd ervoor nemen. Zoals 't heurt.

Top zaak!

Kwam hier als klant voor de eerste keer. Werd netjes te woord gestaan door een medewerker die kennis van zaken had. Uitgelegd wat ik met mijn huidige en mijn toekomstige auto wilde. Vervolgens werd over de werking van diverse producten duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden waren. Dit resulteerde in de aankoop van een aantal producten.

Alles perfect

Veel keuze en goeie levering Goed product

Ruim assortiment, snelle levering.

Iets te ver rijden om langs te gaan voor koffie. Maar prettig bedrijf, snelle levering en een informatief YouTube kanaal! Bestel hier altijd alles, top bedrijf. Ook snel de nieuwste producten (Meguiars) in stock als deze uitkomen. 10/10

Was eerste keer dat ik bij carclean bestelde en werd vooraf heel goed met raad en daad bijgestaan zodat ik de juiste zaken uit hun enorm aanbod kon bestellen. En alles werd dan nog is perfect en zeer snel in België afgeleverd. Top!

Zoals verwacht

Bij sommige aankopen heb je nog twijfels maar hier nemen ze de tijd en moeite om er over te praten/demonstreren. Goede ervaring!!

Professionele indruk

Tevreden, goed advies gekregen, uitgebreide uitleg, aardig personeel, veel keuze uit productie, goede producten.

Wat een aanbod!

Op zoek naar een poetsschijf, ben je bij Carclean.com aan het goede adres, met advies en filmpjes. Prachtig!

Goede service. Duidelijke uitleg bij de producten. En dan hebben we de test video's nog waarin je precies kan zien hoe iets werkt kortom precies wat je nodig hebt.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs