Laden reviews...
1.317 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de brede selectie en snelle levering. Het personeel wordt omschreven als vriendelijk en behulpzaam, met duidelijke adviezen. De website is overzichtelijk en informatie is duidelijk. Over het algemeen ervaren klanten een betrouwbare en prettige winkelervaring met consistente kwaliteit.
Ik bestel hier al jaren mijn poetsspullen en zal dat ook blijven doen. Voorheen ook actief op het carclean forum. Mooi bedrijf met een enorm assortiment. Echt voor iedereen is hier iets te vinden zelfs als je een beginner bent. Ik raad carclean aan iedereen aan.
Roy
Hengelo
Fantastisch bedrijf, Heb al verschillende keren besteld top producten. Is het product niet op voorraad en een snel tempo krijg ik email het is weer op voorraad.
Lauw
Fijnaart
Al meerdere keren besteld bij deze shop en tot nu toe altijd erg tevreden. Assortiment is groot, vaak mooie aanbiedingen, snelle levering.
Neem
Tholen
Erg blij met Carclean. Webshop is eenvoudig, producten zijn goed en schappelijk getarifeerd. Levering gaat snel en goed. Eén keer een probleem met product gehad en dat werd direct naar volle tevredenheid opgelost. Aanrader!
8 July 2026
Hans
Veenendaal
Carclean heeft alles, een enorm assortiment wat het niet heel makkelijk maakt het juiste product te zoeken en te vinden. De ervaringen van anderen helpen daarbij. Veelal topproducten. De uitleg filmpjes zijn zeer verhelderend.
8 July 2026
Edwin
Almere
Nadat ik een account had aangemaakt, kreeg ik het. welkomstvoucher, een gratis product en spaarpunten voor mijn volgende aankoop. Geweldig!
Tomasz
Tilburg
Mijn bestellingen zijn volgens de afspraak afgeleverd
Hassan
Rotterdam
Alle producten helemaal super mijn auto zelfde nieuw geworden
Fuat
's-Gravenhage
Heb de Black Wow en de bijbehorende pads aangeschaft om de verweerde zwarte kunststof onder de ruitenwissers te behandelen. De originele zwarte kleur is weer helemaal terug. Als nieuw. En dat met een paar druppels Black Wow!!
Audy
Veldhoven
Op mijn motorkap zitten ingevreten vlekken van vogelpoep. Een medewerker heeft met allerlei attributen getracht het te verwijderen. Helaas is dit niet gelukt. Men heeft aangeboden hier een aparte afspraak voor te maken om alsnog op een andere manier dit euvel te verhelpen. Top
Ruud
Delft
Nette webshop overzichtelijk
guido
IJmuiden
Snelle bezorging en goede producten
Jan
Nijmegen
Geen klagen van Carclean. Overzichtelijke website, goed uitleg Top producen en op tijd geleverd
Steven
Antwerpen
Ik heb dit product aangeschaft voor de matte lak op de auto. Werkt geweldig.
Wilco
Leeuwarden
Ik ben erg tevreden over Carclean. De website is overzichtelijk en biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige autopoetsproducten. De productomschrijvingen zijn duidelijk en informatief, waardoor je precies weet waarvoor een product geschikt is. Daarnaast zijn er bij veel producten duidelijke video's beschikbaar waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je ze het beste gebruikt. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel. De producten zijn goed verpakt en komen netjes aan. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn auto goed wil onderhouden!
J.
Melissant
Ik zocht een oplossing voor de insectenvlekken op m’n auto en kwam via via bij CAR Clean terecht. Goed product geadviseerd gekregen en gebruikt. Top! Ook snelle levering en normale prijzen
Wout
Rotterdam
Fijne ervaring dat Johan even meeliep naar de auto om de lakschade te beoordelen, gelijk even met de clay in de weer ging en met het advies om het eerst even af te wachten en niet te polijsten geen product wilde verkopen, maar dus een advies even niets te doen. Kijk, daarmee verkoop je dus je bedrijf en je betrouwbaarheid ipv even iets snel verkopen.
Pieter-Bas
Voorburg
Bestellingen worden steeds correct geleverd. Bij vragen via mail steeds een antwoord met voorstellen of oplossingen.
Theo
Boechout België
Hele fijne webshop met een ruim assortiment. Snelle levering en altijd tevreden!
Deniz
Zwolle
Snelle levering, uitmuntend verpakt
4 July 2026
Audy
Breda
Het geleverde artikel was niet hetzelfde als hetgeen ik besteld had maar na 1 telefoontje werd alles snel geregeld en de volgende dag werd het juiste artikel alsnog geleverd.
Frank
Breskens
Nieuwe bestelling gedaan. Tijdens het bestellen, kun je aangeven op welke dag je de bestelling wilt ontvangen. Kwam mij goed uit, dus uitgeprobeerd. Dat werkt fantastisch!! Verder was de levering zoals verwacht, correct en compleet. Dus: 5 sterren!
Marcel
Emmeloord
Al vele jaren trouwe klant en nog nooit teleurgesteld, erg goed !
Martin
Zoetermeer
Vlekkelooze bestelling en levering. Je kunt hier gerust een bestelling plaatsen.
Bram
Capelle aan den IJssel
Zoals je mag verwachten
Peter
Den Helder
Je houdt van auto’s. Je wilt jouw mooie auto goed onderhouden. Maar waar haal je in één keer alles wat je nodig hebt, wanneer jij dat wilt? Bij de beste shop die ook nog eens snel levert. Bij Carclean.com!
We hebben producten in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Maar wat je ook zoekt; je krijgt van ons altijd een goed en eerlijk advies. Bestel je voor 21.00 uur en is alles op voorraad? Dan gaat jouw bestelling dezelfde dag nog bij ons de deur uit. Omdat wij begrijpen dat je jouw bestelling snel in huis wilt hebben. Bovendien is de verzending bij een bestelling vanaf € 50 gratis!
Huygensstraat 35
2652 XK Berkel en rodenrijs