Niks op aan te merken

Bestellen ging vlot, ook de levering. Goed verpakt en volgens afspraak, top !

Producten worden telkens zo snel mogelijk geleverd tot meestal de dag nadien

Top producten

Top spullen. Levering altijd perfect zou het iedereen aanraden.

Goede service en denken goed met je mee.

Geen auto maar een motorfiets in mijn geval. Geen probleem voor Carclean. Ze liepen met mij mee naar het voertuig om de uitdaging te bekijken en probeerde diverse zaken uit alvorens we tot twee mooie oplossing kwamen.

Topproduct Poorboy's Black Hole, snelle levering

Topproduct Poorboy's Black Hole, snelle levering

Online besteld en snel geleverd

Professioneel advies met humor

Wat zijn deze mannen ontzettend oprecht en eerlijk over het advies wat ze geven in de tutorials/instructies, hierdoor krijg je het volledige vertrouwen om de producten bij ze te bestellen om deze vervolgens op de juiste manier te gebruiken…en dat ook nog met een dosis humor waardoor je er ontzettend veel zin in krijgt om je bolide te gaan schoonmaken. Daarnaast hebben ze ook nog eens een groot aanbod in producten waardoor je altijd wel de juiste keuze kunt maken voor jouw auto, de website is erg prettig om doorheen te struinen waardoor alles snel te vinden is.

Snel, compleet, persoonlijke benadering

Groot aanbod met veel voorraad! Al vaker hier besteld. De besteling is altijd snel en compleet geleverd. Soms zit er ook een leuke sample bij. Goede manier om af en toe wat nieuws te kunnen proberen zonder direct aan een grote fles/verpakking vast te zitten.

Top bedrijf

Goede service snelle levering en fijne producten

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Overzichtelijke webshop met duidelijke productomschrijvingen. Fijne producten die voldoen aan de verwachtingen!

Super firma!!!

Vandaag besteld en de volgende dag al geleverd in België. Alles netjes verpakt en goede producten.

Snel en correct

Altijd makkelijk dingen te bestellen bij jullie en snel geleverd en leuk dat de filmpjes van jullie ook nog goede uitleg geven.

Makkelijke website

Altijd snelle levering.

Goeie produkten, snelle levering.

Goeie produkten, snelle levering.

Snel en goed

Goed advies en snelle verzending

Top service!!

Top Produkten!

Fijne service

Onzinverhaal over wat je allemaal moet aanschaffen om een matte lak netjes te onderhouden... elders! Hier is de tijd genomen om logisch te onderbouwen wat je wel (en vooral ook wat je niet) het beste kan gebruiken, op welke manier en wanneer. En dan krijg je ruim de tijd om zelf te overwegen wat je wilt aanschaffen. Geen rare ik-zal-het-jou-wel-ff-uitleggen-mevrouwtje-attitude. Wel oprecht vrolijk. Heerlijk wanneer mensen hun kennis overdragen over dingen die ze zelf ook leuk vinden. Bedankt!

Groot assortiment en goed advies.

Veel producten op voorraad van veel verschillende merken en indien gevraagd deskundig en eerlijk advies. Ik woon relatief dichtbij en koop in de winkel en wordt daar altijd heel goed en vriendelijk geholpen.

Snelle levering en kundig advies

Prettige ervaring, medewerkers hebben kennis van de producten en helpen je graag

Zeer fijne webwinkel met goede producten.

Carclean maakt hun beloftes waar

Ik heb de winkel bezocht en werd daar vakkundig en plezierig geholpen, en de koffie is er uitstekend. Dus naast een mooie website staat er ook een professioneel team achter

Bestelling verliep vlekkeloos, aflevering toch wel. Ik ben ontzettend tevreden over de klantvriendelijke en persoonlijke omgang met Carclean. Nadat één item van mijn bestelling kapot aankwam is de klachtafhandeling ontzettend goed en snel verlopen. Zo hoort het!!

Alleen maar positieve ervaringen.

Prima producten, snelle levering, duidelijke uitleg.

Ik ben telefonisch goed geholpen.

Ik heb gebeld om informatie in te winnen en die persoon heeft mij geholpen om te bestellen. Ik ben zeer tevreden.

Naam zegt al genoeg car clean

Via Gemini (AI) vroeg ik wat voor ruitenwisser vloeistof kan ik het beste gebruiken en ik vroeg voor een coating voor anti-rain, kreeg het merk door en zocht via Google en kwam deze site tegen. Toen de pakket thuis kwam wist ik gelijk dat ik bij de professionals besteld had van het verpakking tot plakband met bedrijfsnaam bedrukt en netjes verpakt. Voortaan bestel ik mijn benodigdheden via deze site.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs