Duidelijke en eenvoudig te bedienen site, Vlotte bestelling en afhandeling, zoals ik gewend ben van carclean!

Wereldwinkel!

Niet alleen de beste spullen. Maar ook de meeste kennis en een topservice! Carclean is dé plek voor alles wat je nodig hebt voor een glimmende auto. O, en de site is mooi, snel en overzichtelijk. En het bijbehorende forum bevat een schat aan informatie over alles wat je wilt weten.

Snelle levering goeie product informatie

Goeie producten snelle levering

Zeer goed, en snel geleverd!

Mooie site met ruime keus aan producten. Helaas was niet alles op voorraad. Snelle levering, producten waren goed verpakt. Jammer dat Carclean.com niet bij mij in de buurt zit, dan was ik er zeker langs gegaan. Op YouTube volg ik hun kanaal.(aanrader) Erg leerzaam, en goed uitgelegd. Tim&Johan jullie zijn top! Ga zo door.

Ik heb hier vaker besteld, alles is altijd goed!

Ik heb hier vaker besteld, alles is altijd goed!

Snelle levering top service

Geweldig heb mij kunstof bumpers en interieur weer mooi zwart gekregen

Altijd een feestje om hier te mogen bestellen!

Mooi assortiment met kwaliteitsmateriaal! Prettig aanbod van divers gekleurde productverpakkingen (niet dat saaie blauw..) met deugdelijke inhoud die je elke keer versteld zal laten staan van het resultaat..of je een pro of een beginner bent! Voor mij geen andere leverancier!

Duidelijke website, groot aanbod, professionele producten en een zeer goede klantendienst. Ik koop hier al men spullen voor autodetailing (beroep). Super tevreden. Doe zo verder.

Al jaren een goede zaak.

Krijg hier altijd goed advies, laatst werd er ook even voorgedaan hoe ik mijn digitale display goed schoon krijg omdat het mij niet lukte. Aanrader, en zeker niet de duurste.

Fantastische service, een goede klantervaring

Ondanks de vele aanwezig klanten in de winkel werd uitgebreid aandacht gegeven en meegedacht. Ook even een stukje voordoen van een behandeling op mijn auto werd spontaan gedaan. Heel fijn, mannen!

Snel en goed

Snelle levering en volgens mij ook tegen goede prijs

Goede producten vlotte levering

Zelfs mijn eigen fout hebben ze opgelost

Ik heb een bestelling geplaatst bij Carclean. Achteraf merkte ik dat ik 1 artikel was vergeten bestellen. Ik was helemaal bereid om de bestelling te annuleren en opnieuw te plaatsen. Maar voor ik dat deed snel even een whatapp gestuurd. Bijna onmiddelijk ben ik geholpen en heb ik het extra artikel toch bij mij gekregen zonder verzendkosten. Ik weet waarom ik hier al jaren bestel. Zeer correcte winkel!

Uitstekende service

Er was bij het bestellen iets fout gegaan en dat is uitstekend opgelost door Carclean.

Niks mis mee

Producten besteld en netjes geleverd zoals het hoort

Advies gehad van een klant, en klopt wat hij adviseerde. Perfect spul!!

Geweldig geholpen, wat een topbedrijf!

Met nul ervaring in car detailing naar de winkel geweest om me te laten voorlichten. Geholpen door Johan. Wat een fijne kerel is dat! Hij nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Samen een compleet pakket samengesteld waar ik mee vooruit kan. Hij denkt fantastisch met je mee en kwam vaak met een voordeliger alternatief dan dat ik zelf van tevoren bedacht had. Ik ga nergens anders meer heen. Johan, dankjewel!

Besteld en gekomen product is goed

Alles was in orde bestelling en bezorging .

Prima bedrijf met persoonlijke benadering

Ik had per ongeluk drie ipv twee flacons vloeibare was besteld Tien ik hier een vraag over stelde werd direct gereageerd Bedrijf is niet puur gericht op het leveren van producten maar denkt mee met de klant Een fijne ervaring Dus vandaar de vijf sterren beoordeling

Nette schone tent en auto's

Weten wat ze verkopen en spullen zijn gewoon goed. Spullen worden netjes verzonden.

Goede kwaliteit van de producten

Prima. Goed. Snel.

Goed. Snel. Dikke prima.

Mooie zaak en goede producten.

Voor het eerst spulletjes gekocht bij Car Clean. Heb eerst de website bezocht , maar besloten om naar de winkel in Berkel en Rodenrijs te gaan. Hier mijn wensenlijstje laten zien van de producten die ik wilde kopen. Verkoper heeft alles uitgezocht en heel veel uitgelegd over het gebruik en werking van de verschillende middelen. Zeer tevreden over de aangeschafte spullen.

alles was weer top in orde

alles was snel geleverd en zijn top producten

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs