Dikke prima!

Als je wat liefde voor je wagen hebt kom je hier vanzelf terecht. Website is mooi overzichtelijk en met de nodige informatie(video's) en reviews van de producten worden weergegeven. De prijzen van de producten zijn prima, maar van als dat moois wordt je hebberig en je hebt je mandje in no-time al aardig volgepropt :) Levertijd is ook prima in orde als alles op voorraad is, dan kun je meestal binnen een dag bezig met je wagen ❤️

0 problemen

Altijd goed kunnen bestellen. Sommige merken niet in het assortiment maar genoeg alternatieven

Geen grote klant! Wel een vaste en tevreden klant

Fijne website, veel info en goede producten. Ik bestel hier al meer dan 10 jaar mijn producten en zal dat zeker blijven doen.

Hele fijne shop met topproducten...

Overzichtelijke en fijne site, de bestelde producten volledige, snel en in goede orde ontvangen. Heel tevreden....

Top site

Veel producten in aanbieding. Om de juiste keuze te kunnen maken is de klantenreview echt heel handig. Maar ook zeker de omschrijving van het product, waarvoor het van toepassing is, hoe te gebruiken en met welke andere materialen te gebruiken. Ben echt tevreden over elke aankoop die ik al heb gedaan. Bovenop de snelle verzending is het zeker een 10/10 waard.

Duidelijke en overzichtelijke Website

Duidelijke omschrijving op de site

Snel geleverd.

...........

.............

Goede service, gericht advies en korte levertijd.

Voor een hogedrukreiniger heb ik ze gebeld omdat er veel keuze is. Goed advies gehad in de machine bevalt erg goed.

Geweldige verbe****** tegenover de originele lans.

Tevreden

Koop geregeld bij carclean en ben heel blij met de producten.

Voldoet aan alle verwachtingen

Snelle levering, degelijk verpakt dus kans op schade onderweg is zeer klein

Top helemaal goed

Snelle reactie op vragen Product niet op voorraad keurig opgelost met alternatieven Gewoon een goed bedrijf

Ik kan me geen betere webshop wensen

- snel verzonden - enorm snelle communicatie bij issues - problemen altijd netjes opgelost - goed assortiment

Top winkel met deskundig personeel en een compleet forum met aanhang waar je al je detail vragen kunt stellen.

Geweldig!

Van het bestellen tot en met het leveren uitstekende ervaring. Je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces en leveringsdatum. Het is altijd zorgvuldig ingepakt, zelfs zo goed! Dat andere bedrijven er nog van kunnen leveren. Heb het zelfs bij meerdere mensen aanbevolen om bij Carclean spullen te bestellen.

Topservice

Ik ben nu een tijdje klant bij Carclean en heb meerdere bestellen en cursussen geplaatst en gevolgd. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik super tevreden ben over de service die zij leveren maar vooral dat ze altijd bereid zijn om je advies te geven en te helpen met je vragen.

Prima service, klantvriendelijk, alles voorradig en snel geleverd tegen concurrerende tarieven! Top!

altijd goed advies

altijd goed advies en een ruime keuze

waanzinnig

Of je nu online besteld of naar de winkel komt. Het is altijd een feestje. Als poetsliefhebber laat ik mij altijd graag verleiden om iets nieuws te proberen.

Top service door de klantenservice. Super goed geholpen zoals altijd

Uitstekend-!

Vrijdag bestelling geplaatst. Zaterdag geleverd zoals beloofd.

Supergoed product,de auto is zo afgedroogd

Ruim assortiment, goede prijs, vlotte levering

Altijd een interessant assortiment met aanlokkelijk veel keuze, waardoor je nieuwsgierig blijft. Altijd vlotjes geleverd. Helemaal in orde!

goede producten

Huygensstraat 35