Altijd snelle en correcte levering.

Snel geleverd en op de hoogte gehouden via de mail

Ik was op zoek naar een bepaald product en vond ik na een tip bij Carclean. Gelijk besteld en binnen enkele dagen zoals beschreven stond geleverd. Zeer tevreden over de snelheid en contact.

Netjes en goed geleverd

Netjes

Snel geleverd goed verpakt

Goede overzichtelijke site, veel demo filmpjes en nette en snelle levering

Zoals gezegd overzichtelijk en snelle levering

Dé auto detail- en clean shop van Nederland!

Heel goed bedrijf in wat ze doen. Ze bieden topproducten, nemen de tijd voor goed advies, leveren goede service en delen informatie via Youtube, het carclean forum en andere media. Wil je je auto visueel goed onderhouden/detailen, dan ben je hier bij het juiste adres.

Topservice zoals gewoonlijk

Absolute aanrader

Snel geleverd en alles klopt

Duidelijk site en snel geleverd

Goeie en snelle service

Snel geleverd, goeie uitleg als je met vragen zit , je wordt super snel geholpen met heel goed advies , TOP SERVICE

Top producten, zeer fijne aankoopervaring

Net een nieuwe auto gekocht, dan wil je die natuurlijk de beste zorg geven. Ik had me een klein beetje ingelezen in detailingfora, maar zag door het bos de bomen niet meer. Met het super vlotte en vriendelijke advies van Dennis een boodschappenlijstje samengesteld. Zeer tevreden over de aangekochte producten.

Gewoon goed

Ok

Goed productaanbod en deskundig advies

Zoals altijd ben ik weer super geholpen met deskundig advies. Door mensen met gevoel en passie voor hun vak. Het assortiment is ruim genoeg, dus de keus te hebben om af en toe nieuwe producten uit te proberen is ook erg fijn. Hier blijf ik graag terugkomen.

Uitstekend!

Carclean.com verkoopt uitsluitend producten van gerenommeerde merken. Ze leveren snel voor eerlijke prijzen. Als je vragen hebt of advies vraagt antwoorden ze snel en eerlijk. Als een product dreigt op te raken bestel ik altijd bij Carclean.com!

Goed advies denken met je mee.

Je wordt er goed geholpen en krijgt goed advies.

Goede website en producten altijd snel geleverd. Wat ook fijn is je krijg altijd een product gratis als dank voor de bestelling.

Top geregeld

Grote bestelling gedaan , stom van mij om van een product een ipv twee te bestellen zoals ik nodig had. Gebelt naar carclean zelfde pakket kon hij nog mee! Hier bestel ik altijd om deze reden top service

Goed en persoonlijk geholpen in de shop. Klantvriendelijkheid staat hoog!

Zeer snelle en goede service.

Goedemiddag, Het is de eerste keer dat ik een bestelling bij carclean heb geplaatst en ben hier zeer tevreden over. De service en de snelheid van levering is ook perfect! Bedankt hiervoor. Mvg, Job

Snel, volledig en goed verpakt.

Ik heb 4 liter Gyeon WetCoat besteld en dat was er de volgende dag. Keurig verpakt, inclusief bedankje en wat foldermateriaal.

Zeer goede service en kennis

Zeer vriendelijk personeel dat je overal bij helpt in je keuzes bij aanschaf. Shop al jaren in de winkel maar eventueel bestellen gaat snel en maar zelden is er iets niet op voorraad. Pakketje leveren ze altijd de volgende werkdag (heel prettig), en vaak voorzien van een cadeautje 8-).

Perfect, wederom

Snelle afhandeling en rekening houdend met de wens om het een dag later te laten bezorgen!

Alles was naar wens . Top product!

Topzaak!

Geweldig assortiment, kundige medewerkers. Alle reden om hier naar toe te gaan.

Vakkundig!

Carclean is een bedrijf dat met je meedenkt en niet zo maar een product verkoopt. De klant staat centraal.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs