Vakkundig!

Carclean is een bedrijf dat met je meedenkt en niet zo maar een product verkoopt. De klant staat centraal.

alles perfect geleverd, leuk cadeautje erbij

Ruime keuze, goede producten. Alles goed verpakt, en nog een leuk cadeautje erbij ook.

goed geholpen

mensen die er lopen hebben er verstand van

Service is top

Top geholpen via de mail met diverse adviezen. De daarop bestelde items waren snel geleverd.

Helemaal okey

Snelle en overzichtelijke site, heldere prijzen, snelle en keurige verzending.. Met andere woorden: wat wil je nog meer?

Duidelijke website en snelle levering!

Website: duidelijk en veel keuze Levering: snel en keurig verpakt, met vaak een sample erbij

Top bedrijf

Snelle levering en goede producten

correct

de juiste prijs op een correcte manier thuis bezorgd

Goede website, keurige levering.

Prima website, zeer snelle levering. Keurig verpakt. Kortom, een aanrader!

Super na service

Ben zeer tevreden van de service en materiaal

Alles is perfect.

Er was een probleem met het pakket waardoor het pakket is geraakt, dit is een probleem met de vervoerder. Zeer tevreden over de service van Carclean.

Beste adres voor een vakkundig advies op gebied van detailing.

Prachtig bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel. Het bezoeken waard

Goede prijskwaliteit en service

De service was heel goed. En goede productem gekocht van autoglym.

Super service

Ik had 2 spray flessen die niet goed functioneerde en dit hebben ze zelfs na een jaar na mijn bestelling heel netjes opgelost door 2 nieuwe te sturen! Erg goede service !

Wat een fijne webshop....goede service en snel geleverd!

Snel en betrouwbaar

Snel verzonden.

Snelle levering top

Alleen was de Meguiar's Hybrid Ceramic Spray Wax lek. Maar weer een nieuwe besteld

Nette, snelle service

Na het plaatsen van mijn bestemming is alles snel en netjes opgestuurd. Dit heb ik gedaan vanaf mijn vakantieadres. 1 dag later alles aangekomen, incl. een paar kleine extra's. 5 sterren voor Carclean!

Gemakkelijk bestellen, snel in huis

Gemakkelijk bestellen, snel in huis

Goede en deskundige service

Top winkel en site. Deskundige hulp en zeer goede producten.

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Keurig op de hoogte gehouden. Produkten zaten goed verpakt en afgelerd op de afgesproken tijd.

Prima website, snelle levering

De website is duidelijk ingedeeld en makkelijk te navigeren. De informatie over de producten is duidelijk.

Keurig bedrijf.

Alles gewoon goed. Snel geleverd goede communicatie. Scherpe prijzen .

Snelle duidelijker service

Gewoon top! Bestellen dus!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️