Alles goed gegaan

Geen problemen ervaren

Meedenkend en servicegericht!

Bij mijn laatste bestelling was ik iets te snel met de afhandeling bleek na een uurtje ;) , mailtje gestuurd dat ik iets vergeten was en of dat er nog bij kon met het verzoek om een betaal linkje te sturen voor het ontbrekende item. Bericht ontvangen dat het geen probleem was om het item direct mee te sturen en die betaal link die vond men niet nodig, dat was service! Prima ervaring maak ook zonder dit een uitstekend adres voor al je onderhoud.

Super snelle levering. Goed advies per mail gehad.

Prettige service en volledig assortiment

Prettige service, snelle en nette levering. Carclean heeft daarnaast een erg breed en diep assortiment. Veel keuze voor de hobby- en professionele detailer.

Ruime keuze, echt de specialist op het gebied van car cleaning

In de winkel uitgebreid deskundig advies gekregen, waar de tijd voor werd genomen.

Goede ervaring. Nette uitleg op het etiket van producten en snelle levering.

Altijd goede service. Nette uitleg van producten. Snelle levering. En altijd leuk de gratis extras.

goede webshop

duidelijke webshop goede productbeschrijving keurig goed beschermde verpakking van de producten.

Dikke 10

Pakketje keurig op tijd. En goed verpakt.

Snelle service en mooi assortiment

Alles wat je nodig hebt om je auto weer in topstaat te krijgen.

Altijd het juiste

Wordt snel geleverd en de juiste spullen. En altijd een leuke attentie er bij

Goede website voor alle auto reiniging producten

Uitgebreid assortiment voor zowel interieur als exterieur reiniging. Scherpe prijzen, nuttige reviews en een handig forum. De bezorging verloopt ook soepel en snel.

Aanrader

Dit werd mij aanbevolen door de detailer die mijn auto keramisch gecoate. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, je moet het op de doek spuiten die je gebruikt en niet op het paneel. Super gladde afwerking en mooie glans en hydrofobe laag achtergelaten. Als je een coating hebt,maar het beste van alles is dat het een mooie afdichting over de auto geeft, dus als het begint te regenen, loopt de regen er gewoon af.

Uitermate tevreden!

Duidelijke omschrijving producten en voorraadstatus op de website. Snelle levering goed verpakt met tot mijn verrassing een toegevoegd nuttig extraatje

Product werd snel geleverd Ik had zelf een fout gemaakt met bestellen Dag later gebeld ze hebben de bestelling opgezocht in de kar En mij fout gecorrigeerd Zeer tevreden Over de klantenservice

Uitstekend!

Producten zijn goed geprijsd en worden zorgvuldig ingepakt. Verzending is ook snel.

Duidelijke site, snel geleverd

Snel gevonden wat ik zocht, snelle levering.

Goed.

Alles zoals het hoort, Bestel, betaald en geleverd.

Prima site ,snelle levering

Ruime sor******, redelijke prijzen

Быстро и четко

Всё в наличии, доставка быстрая, лучшие бренды

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en ruim assortiment

Duidelijke website en goede uitleg van verschillende producten op het youtube-kanaal. Ik ben fan!

Beste product wat ik tot nu toe gevonden heb, Meteen een tweede bestelling gedaan voor onze tweede auto.

Fantastisch!!!

Alles snel en duidelijk gevonden!!!

Altijd goed geholpen met leuke extras

Altijd deskundig geholpen, goede prijs. Komt al jaren bij Carclean voor al mijn poetsbenodigheden. Ze doen het ook goed voor klantbinding door leuke extras te geven.

Heel groot assortiment en duidelijke omschrijvingen

Bij CarClean heb je een enorme keuze uit alles wat nodig is om je kostbare auto in topconditie te houden. Er zijn duidelijke productomschrijvingen die je helpen de juiste keuze te maken. Bestellen is zeer eenvoudig en de levering is zeer snel. Zeer tevreden over de hele afwikkeling!

Service uitstekend. Ze hebben het zelfs naar D'land gestuurd voor mij.

Koop al jaren bij ze. Niets op aan te merken. Ik had in twee dagen een bus Spray & Wipe in huis 850 Km verderop.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs