Vlotte levering, duidelijke website!

Prima website, waar je ook heel veel info vindt over het product dat je wil kopen. Zeer vlotte levering!

Raad deze aan iedereen aan

Service goed - intern minpunt

Korte samenvatting; Eerste zending werd retour afzender gestuurd vanaf het pick-Up point door onduidelijke reden. Helaas, kan gebeuren. Contact opgenomen met Carclean en de zending werd dezelfde dag nogmaals verzonden zodat we de volgende dag toch het pakket binnen krijgen. Nu krijg ik die avond van het vervangende pakket toch een mail dat Carclean het pakket niet heeft kunnen versturen (omdat de gratis goodie niet voorradig is?!?!), dit is vervelend maar hier had ik liever gezien dat de originele bestelling werd verzonden op vrijdag. Nu was het pakket pas binnen op dinsdag ipv donderdag door een retour en een goodie. Los van dit; goeie communicatie en goede service. Zie het als positieve feedback voor een intern proces. 100 proces order uitleveren gaat boven de goodie vanuit mijn klantperspectief.

Super geholpen!

Omdat ik niet precies wist welke producten ik moest hebben, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben mij prima geholpen en de juiste producten geadviseerd. Uiteindelijk een product niet kunnen gebruiken welke ik heb teruggestuurd. Ook hier erg netjes mee geholpen. Al met al een dikke aanrader waar ik zeker nog wel terug kom!

Topzaak

Veel kennis, werd leuk geholpen in de winkel. Nemen de tijd voor je! Ga zo door!

Super snelle levering

Super allemaal, snelle levering in ieder geval. Het product moet ik nog gebruiken dus kan daar nu niets over zeggen.

Vrijwel alle artikelen op voorraad en snel geleverd.

Altijd professioneel advies als je het nodig hebt top bedrijf

In 1 woord: TOP!

Ik vind het fijn dat ik een snelle en eerlijke terugkoppeling krijg op mijn specifieke vragen als ik advies nodig heb (bv. een duidelijk stappenplan). Dat is de reden dat ik zowel privé als zakelijk (voor auto's van mijn directeur) al naar schatting 15 bestellingen bij jullie heb geplaatst. Zelf heb ik een BMW M3 E46 die er behoorlijk strak bij staat (vind ik dan). Pas nog een bestelling van bijna 200,00 geplaatst om een oude Autobianchi van mijn directeur aan te pakken. Als ik iets nodig heb, kijk ik ook niet verder en kom ik altijd bij jullie terug omdat ik alleen maar goede ervaringen heb. Ik kan geen verbeterpunt ontdekken en zou zeggen: GA ZO DOOR!

Supershop

Voor autohobbyisten de site waar je moet zijn. Brede collectie producten, redelijk wat recensies zodat je een beetje weet wat je moet kiezen, snelle afhandeling en verzending.

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen voor de producten.

Toppie zoals gewend

Snelle en goed verpakte bezorging!!

Eén van mijn favoriete auto detail winkel!

Voor elk budget, beginner of gevorderde ze hebben het allemaal in huis. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden en je naar huis te sturen met de juiste producten voor jouw auto. Bekijk ook eens hun video's op Youtube. Deze zijn niet alleen leerzaam maar ook nog eens grappig :)

fair prices, quick dispatching

fair prices, quality products, quick dispatching (1 day)

Super duidelijk.

Je krijgt waar voor je geld en meer in houd. als een ander auto clean bedrijf. Ga vaker bestellen zeer te vrede.

Toppers en goede levering

Als ik vragen had kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

Duidelijke omschrijving

Ook klantenservice is top!

Een aanrader

Super product , zeer snelle levering

Super service

Fijne webshop, heb hier vaker besteld. Ruim assortiment, goed geholpen bij vragen en regelmatig een product cadeau bij je bestelling.

Goed product, snelle levering

Product en prijs goed. Snelle levering. Zeer tevreden! Bedankt

Alles naar wens

Prima goederen en een snelle levering. Mijn dank.

Regelmatig iets niet op voorraad

Op zich een mooi assortiment maar toch wel vaak producten niet voorradig. Klantenservice reageert niet altijd vlot maar wel altijd met adequaat advies en vriendelijk. Al met al een webshop waar ik graag regelmatig bestel maar wel nog ruimte voor verbe******.

reageren snel op mail en goede produkten

goed advies gekregen

Huygensstraat 35