snelle levering en een goed product.

Het product werd snel geleverd en was uitermate goed van kwaliteit.

Als zeer positief. Bestel graag weer bij Carclean.com

Goede en snelle service zoals ik gewend ben van jullie!

Goede en snelle service zoals ik gewend ben van jullie!

Scherpe prijzen en snelle verzending!

Hier een ‘casual’ online bestelling geplaatst, dus geen contact gehad met de klantenservice. Producten zijn scherp geprijsd, niet de nijging gehad verder te kijken. Daarnaast staan de eigenschappen netjes en leesbaar op de product pagina, zodat ik zonder te zoeken kon zien of de producten pH-neutraal zijn. Producten besteld. Netjes Track & Trace gekregen en snel bezorgd. Zelfs een paar extra doeken er bij gekregen, fijn! Volgende keer bestel ik zonder twijfel weer bij Carclean

Overzichtelijke site, snelle service

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering

Spullen snel en volgens afspraak geleverd

Goed bedrijf met mooie producten en vriendelijke mensen.

Wordt altijd netjes geholpen en hebben kennis van hun producten. Aardige mensen en helpen je goed. Zeker een aanrader.

Hetgene wat ik zocht, was aanwezig. En vrij snel geleverd. De kwaliteit van alle producten was en is goed.

Een top bedrijf met kwaliteit producten

Altijd goed geholpen en snelle levering.

Goed en betrouwbaar.

Nooit problemen en alles netjes snel geleverd.

Bestelling is mooi op tijd geleverd

Bestelling geplaatst en snel behandeld

Snelle levering.

Produkten zijn snel geleverd. Veel keus uit produkten. Een echte aanrader voor de auto liefhebber.

EXCELLENT

I think Carclean is one of the best car care shop in Europe. A lot of products available and good prices. It will be nice to get "temporary coupon" for discounts cause we passionates always have something in the basket to take.....

Keurig

Duidelijke website. Goed aanbod. Snelle en goed verzorgde verzending.

Snelle bezorging en goeie communicatie

Snelle bezorging en goeie communicatie.

Altijd goed!

Weer snel geleverd en netjes verpakt!

Kwaliteitsoog

Altijd mijn ‘place to be’ geweest voor professionelere zaken voor mijn wagenpark. Van shampoo’s tot polijstmiddelen.. hebben niet alle merken maar ze werken toch samen met de top 10 carclean/detail products. Exclumotiv

Voldoet altijd aan de verwachting

Iedere bestelling altijd geleverd op de verwachte dag, zoals wordt aangeven bij plaatsen van de bestelling. Dit is de enige shop (die ik ken) met variabele verzendkosten. Hoe dan? Er is een minimum start bedrag, naarmate je meer besteld wordt het bedrag kleiner, en boven bepaald bedrag is het gratis verzending. En regelmatig zit er een kleine verrassing ingepakt, stel je daar niet te veel van voor, maar toch leuk en iets wat men niet verplicht is om te doen.

Service

Quick service and delivery.

Mooie website, ruime keuze en snelle levering Top

Mede door ruime keus en beschrijving van artikel voor iedereen wat wils Professionele middelen en snelle levering aantal dit bedrijf tot een van de beste in zijn soort

Zeer ruime keuze, en alles op voorraad!

Vrijwel altijd de artikelen die ik nodig heb op voorraad, en een snelle bezorging. Top!

Mooie producten en snelle service!

Bestellen gaat eenvoudig en het wordt snel geleverd!

Zeer snelle levering, alles was duidelijk

Zeer vlotte afhandeling en degelijk verpakt

Het product dat ik bestelde kende ik al maar deze webwinkel nog niet. Een aanrader!

Vlot en volgens verwachting

Makkelijk te bestellen voor een faire prijs

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs