Goede producten, en snel geleverd!

S’avonds besteld en volgende dag al geleverd! Alles mooi verpakt en nog een staal van een ander product van erbij.. De website is ook mooi overzichtelijk. En ik vond mijn product hier wel 10€ goedkoper dan op andere webshops..

gelijke druk op oppervlakte

werkt perfect voor grote oppervlakte

Snelle levering, goed assortiment en vriendelijk.

Keurig geholpen, goed contact en overleg bij vragen. Vele merken in assortiment en uitgebreide kennis van zaken.

Duidelijke site, mooie producten

Ruim op tijd besteld, de belofte van levering volgende dag werd niet nagekomen.

Altijd ruime keus uit kwaliteit producten

Zeer positief

Ik heb onlangs een aantal producten gekocht op deze site voor een auto. De levering was zoals gezegd was. Dus heel goed hierop! De producten zien er ook super leuk uit en van goede kwaliteit! Ik heb ze nog wel niet uitgetest, maar al wel de filmpjes bekeken op youtube hoe je ze moet gebruiken en ze zien er wel heel effectief uit.. super goed! Doe zo verder!

Net als eerdere leveringen zeer naar wens.

Zeer goed.

Snelle levering ! Altijd leuke gadget erbij.

Snelle levering ! Goed verpakt !

Fijn

Ik had een groot aantal aan spullen besteld, na een paar dagen kreeg ik een mailtje dat het wat langer ging duren en later kreeg ik een telefoontje over 2 dingen die er niet meer waren en dat was netjes opgelost. Ik vind de communicatie erg fijn en jullie hebben goede klantenservice.

Prima kennismaking

Het was de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst. De bestelling werd vlot geleverd. Ik kon volgen wanneer er geleverd zou worden. Alleen de bijgeleverde Douglas bon was nog maar zeer kort houdbaar, tm 16 april 2023. Mijn bestelling heb ik 10 april geplaatst. Ik ga ervan uit dat jullie een vervangende bon kunnen sturen.

snelle en goede service

ik heb een rupes bigfoot set gekocht. compleet met oa pads en polijstmiddel etc. een pad van wol ging snel kapot, en dat kwam door mezelf. toch gaf carclean mij een waardebon twv een wollen pad €19,50 als service. samen met een tip om dezelfde problemen te voorkomen. reageerden binnen een dag. gewoon top!

Overzichtelijke site

Te veel hebben dingetjes . Snelle levering en dat wat ik besteld heb, is van goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Top, snelle levering

Goede ervaring al jaren

Telefonisch bereikbaar en hebben showroom. Goede ervaringen al jaren met carclean.

Snelle levering en geweldige producten!

Mijn nummer 1 website waar ik telkens weer slaag voor goede producten en snel geleverd!

Vriendelijke en ervaren mensen die weten waar ze het over hebben

Zoals altijd vriendelijk en vakkundig ontvangen bij deze enthousiastelingen :-) De koffie is bovendien ook van erg goede kwaliteit. Gewoon mijn vaste winkel waar het gaat om Detailen, poetsen of hoe je het ook wil noemen. Tot ziens,

Snelle bezorging en communicatie. Zelfs een gratis droogdoek gekregen bij mijn bestelling.

Goede omschrijving en daar na goede informatie over het product wat ik nog meer moest gebruiken via mail. Perfect hoor

Makkelijk bestellen en snel thuis

Gewoon zoals het hoort, makkelijk bestellen en geleverd als beloofd. Dat is toch wat je wil !

Aanbevelende ervaring

Goede duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle levering. Artikelen in gebruik genomen en mijn auto is weer als nieuw

goede spullen voor een goede prijs

Gewoon een goede webshop met goede producten en levering volgens plan.

Fantastische spullen

Echt show staat geworden

Gewoon goed!!

Gewoon zo als het hoort !!!

Snel geleverd. Goede uitleg bij het product

Waren alle bedrijven/webshops maar zo.

Ik koop al jaren bij CarClean als Belg. De service die zij geven heb ik nog nooit ergens anders ervaren. Ze verkopen niet alleen zeer goede producten, maar ze staan je ook bij met raad. Ik kan je tientallen anekdotes geven over hoe ze me al geholpen hebben. Bv toen ik een polijstmachine gekocht had en deze vertraging had door een probleem bij een Post.NL verdeelcentrum, waren ze zelfs bereid om nog eens dezelfde set van 255€ te versturen om deze toch maar snel in huis te hebben. Als ik de andere met vertraging dan kreeg kon ik deze gewoon retour doen. Was gelukkig niet nodig, maar het feit dat ze bereid waren dit te doen vergeet ik nooit. Ooit eens een actie geweest voor 1€ Nanolex Wheel Cleaner en 1€ Monello Opacio voor de eerste 50 klanten. De website lag plat door teveel verkeer, maar iedereen die toen op dat uur de producten wou bestellen heeft alsnog deze producten gekregen voor die belachelijk goedkope prijs. Heb je hulp of raad nodig? Steeds ben ik al geholpen geweest...zelfs eens op een zondag doordat ze er mee inzaten dat door Whatsapp de chat maar 24u beschikbaar was...toen hebben ze me gewoon gebeld. Kan iemand me vertellen welk bedrijf dit allemaal zou doen? Buiten CarClean ken ik ook geen ander bedrijf die dit doet.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs