Gewoon goed.

Al vele jaren een betrouwbaar bedrijf met vriendelijk personeel.

Goede service en vakkundig advies

Ik werd goed geholpen en kreeg eerlijk advies.

Wysiwyg

Ik zocht een vervanger voor onze versleten luchtdruk reiniger en kreeg in de Carclean Shop te Berkel en Rodenrijs een geduldig en persoonlijk advies met demonstraties over de werkwijze van de AWA Evolution P60 en zijn accessoires. Na een zoektocht onder verschillende merken blijkt dit AWA-model het beste bij ons particulier gebruik te passen om de boel goed te onderhouden. Het bezoekje was zeker de moeite waard, aangezien we nu voor jaren (20) verzekerd zijn van een passend stuk gereedschap en ons ondersteund voelen door Carclean.

Geweldige service

Snel, vakkundig en bereid om stapje meer te doen voor de service.

Uitstekend!

Bij carclean bestellen is altijd top, goede prijs/producten en altijd zeer snelle levering! zeer overzichtelijke site dus ik kijk al nergens anders meer, zeker een aanrader om te bestellen!

Zeer snel reageren

Aan te raden

Geweldig aanbod!

Mooi gevarieerd aanbod en keurige prijzen. Trouwens ook leuk om de instructie filmpjes te kijken.

Tevreden

Alles op tijd ontvangen. Producten netjes ingepakt. Goede prijzen. Ik zou nogmaals bij carclean bestellen.

Snel geleverd, producten keurig verpakt

Wederom snelle en correcte levering, alle producten voldoen aan de verwachting.

Top!!!

Had aan Dennis van Carclean wat advies gevraagd. Kreeg uitgebreide mail met tips terug. Daarna besteld, snel geleverd en uitgeprobeerd. Werkt super. Mijn vaste webshop voor car clean producten!!

Prima producten, snelle levering

Top producten en Snelle levering

Top producten bij Carclean , snelle levering, alles wordt goed omschreven, als je toch nog met twijfels over een product zit welke je beste neemt of om nog wat extra uitleg over een product, krijg je zeer snel een goed uitleg en raad NIET ALLEEN TOP PRODUCTEN MAAR OOL TOP SERVICE ! ! !

prima website

zoals steeds is de bestelling tijdig geleverd. Een extra tool zijn de video's waarbij zeer goed wordt uitgelegd hoe je de wagen moet onderhouden. Zeer duidelijk en verstaanbaar.

Wat ik besteld heb ben ik zeer tevreden mee.

In gebruik zijn de producten zeer naar tevredenheid ik ga meer producten bij jullie bestellen . Gr Kees.

Snelle service, prijs kwaliteit goed

Aan te bevelen

Goede spullen en snelle levering.

Correct bedrijf die zorgt voor snelle leveringen, nog nooit problemen ondervonden, indien wat kleins, proberen zij dit zo snel mogelijk op te lossen

Fijne duidelijke site.

2 weken geleden een da machine gekocht in de winkel, goed geholpen door de medewerker. Had misschien iets meer uitleg verwacht, maar gelukkig een duidelijk youtube filmpje gemaakt laatst. Volgende keer bestel ik gewoon weer via de site want dan krijg je er meestal wel wat bij.

Fantastische website en een super mooie winkel

Kwaliteit staat voorop bij carclean. Producten worden snel geleverd en ze hebben een brede productkeuze. Dit gecombineerd met de kennis van het personeel, de filmpjes en de blogs maken dat ik echt super enthousiast over deze shop ben.

Altijd prima als je wat besteld bij Carclean .

Als ik iets bestel bij Carclean , verloopt alles tot nu altijd heel goed . Perfect in orde geleverd . En goeie producten . Ben heel tevreden over Carclean . Dikke pluim voor Carclean .

Super tevreden

Snelle levering en bij veel producten staan reviews van andere gebruikers. Fijn als je naar iets goed op zoek bent waar je de echte ervaringen van wil weten. Ook een ruime keuze uit verschillende fabrikanten, voor ieder wat wils.

Bijna 100 punten

Jammer van de plastic opblaas zakjes als opvulling voor de doos, kan ook met karton reepjes..

Zoals altijd super

Perfect beschreven, goed spul

Geweldige webshop voor de detailer!

Deze webshop nu ongeveer een jaar geleden leren kennen, en kan niet anders dan enthousiast zijn. Inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en alles netjes en op tijd binnen gekregen. Hebben goede prijzen en ook leuke acties! Zoals de "Let it Rain" actie waarbij het aantal ml regen wat viel in Berkel en Rodenrijs het aantal korting was wat je kreeg! Laat het nou net in februari het meest droog zijn geweest. Geen probleem voor de mannen van carclean. We doen gewoon een nieuwe actie! Ooit eens een probleem gehad met de dop van een fles shampoo, kon het gewoon kosteloos terug sturen en ze vervingen de dop gelijk! Daarnaast zijn Tim en Johan tegenwoordig ook te volgen via YouTube. Waarin ze een hoop uitleg geven over van alles en nog wat op het gebied van detailing. Geeft daardoor veel persoonlijker gevoel met wie je te maken hebt, ondanks ik zelf alles tot nu toe nog online heb gekocht. Ga zo door!!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs