makkelijk besteld, snel en correct geleverd

Makkelijk online besteld, de site is duidelijk, overzichtelijk en de volgende dag geleverd om gelijk te kunnen gebruiken.

Heldere website, snelle levering

Heldere website, snelle levering, verzorgde indruk, verwachtingen overtroffen

Uitstekende service

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de status van mijn order. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding op de producten.

Zeer positief

Carclean heeft een duidelijk site met omschrijving bij de producten, alle beoogde artikelen waren voorradig en deze werden snel geleverd waarbij de artikelen goed zijn ontvangen. Tevreden met deze vlotte levering en de extra attentie, bedankt.

Kwaliteitsproducten voor een correcte prijs!

Door de grote keus voor ieder wat wils voor eerlijke prijzen!

Goed advies, goede producten, snelle levering

Bestel al jaren mijn producten bij Carclean. Ze hebben goede prducten en een snelle levering. Een leuk en informatief forum met gelijkgestemden. Bij de winkel kun je zelfs persoonlijk advies krijgen indien nodig. Top!

gewoon goed en netjes.

ga zo door !

Gewoon goed

Gewoon goed zoals altijd.

Toppie

Net als alle andere spulletjes snel en met een cadeautje geleverd echt top zaal

Snelle levering. Goede prijs (ik denk zelfs de goedkoopste) Interessante video's

Zeer goede service en aanbod

Zoals altijd goede prijzen, enorm aanbod en bijna altijd de volgende dag geleverd. Heb je een vraag dan wordt deze zeer snel via what's app beantwoord.

Een webshop zoals hij hoort te zijn.

Goede prijzen, leuke aanbiedingen, snelle verzending en kennis van zaken.

Uitstekend.!

Uitstekende ervaring met CC.

Vriendelijk en deskundig personeel.

Garantiegeval op mijn lamp. Naar tevredenheid opgelost.

Service is top!

Prijzen, aanbod en service zijn top

Al jaren mijn vaste leverancier!

In de avond bestellen, de volgende ochtend in huis! En elke keer met een leuk extra product erbij. Carclean is niet voor niets al jaren mijn vaste leverancier als het gaat om detailingproducten. Aanrader!

Goede producten en goede service

Carclean levert goede producten voor een redelijke prijs met een goede en vriendelijke service.

Goede ervaring

Netjes verpakt en volgens planning bezorgd

Professionele Auto producten

Goede overzichtelijke website met uitgebreide keuze voor auto en andere producten, naar tevredenheid uitgezocht wat nodig was, besteld en zonder problemen ontvangen.

Geweldige service

Ben al jaren klant en zal ook jaren klant blijven,de service is geweldig en de kennis van de medewerkers uitmuntend

Gewoon goed

Het werd de volgende dag al bezorgd

Niks op aan te merken

Prima, scherpe prijzen, snelle verzending

Overzichtelijke site met een zeer ruim aanbod. Scherpe prijzen en snelle levering.

Top bedrijf met goede service

Ik wou wat komen,zag goed prijsoverzicht met de verschillende producten. De revieuws waren goed. Kortom er word niks qua merk ter prijze gesteld. De klanten mogen review doen. Dit is topp

duidelijk, snel, heel correct

Alle producten voor mijn autowas op 1 site gevonden. Zowel de shampoos als de hulpmiddelen zoals emmers, handscheoenen en droogdoeken. Site eenvoudig te volgen, met veel toelichtingen en aanbevelingen. Levering snel, correct en met verrassing.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs