Top bedrijf

Goede prijs en uitstekende service. Telefonisch goed bereikbaar en nemen de tijd voor advies. Snelle levering, kortom ik ben helemaal tevreden.

Service zoals het hoort

Mijn bestelling werd probleemloos verwerkt en afgeleverd.

zeer tevreden

zeer tevreden , goede producten , snelle levering , goede kwaliteit , zeer overzichtelijke site , ga er zeker nog bestellen als ik iets nodig heb

Hele fijne webshop

Overzichtelijke webshop en bij eventuele vragen zijn de kundige medewerkers goed bereikbaar. Na bestelling de producten goed verpakt en snel mogen ontvangen.

Goede site met snelle verzending

Goede site met snelle verzending

No problem

Items sent quickly

alles in orde snelle levering

Ik bestel al meerdere jaren bij carclean, prijzen goed ruime keuze aan producten die je niet overal vindt.

Veel producten, lastig kiezen

Carclean heeft zo ontzettend veel producten, dat je op een gegeven moment niet meer precies weet wat je nou moet bestellen. Uiteindelijk heb ik naar mijn idee het juiste kunnen bestellen aan de hand van de filmpjes die er zijn om je auto te onderhouden.

Goed en eerlijk geholpen

Net mooie is dat carclean duidelijke filmpjes maakt, die je altijd weer kan raad plegen!

Vlotte afhandeling. Top producten. Aanrader!

Goeie service en professioneel

Ben zeer tevreden, als ik iets bestel wordt het binnen 1 dag bezorgd en ze verkopen alleen maar kwaliteit producten.

Zoals beschreven

Snelle vlotte levering

Snelle vlotte levering.goede communicatie en opvolging.

goede prijs, levering op tijd en product voldoet aan verwachtingen

Goede service levering op tijd zoals beloofd

Uitstekende service!

Bijna een jaar geleden een AVA P55 gekocht. Sinds begin dit jaar vertoonde deze kuren. Sloeg heel de tijd in storing. Contact opgenomen met carclean, alle mogelijke punten besproken en gecontroleerd. Helaas woon ik niet om de hoek en was opsturen geen optie omdat ik de machine nodig heb. Hierop besloten ze een reserve onderdeel te zoeken en mij die kosteloos toe te sturen om te kijken of dat de oplossing zou zijn! Binnen een dag het onderdeel in huis. En nu kijken of het opgelost is.

Top !!

Geweldige service , heel snelle levering , overzichtelijke website en keuze voor ieder wat wils . Ik ben een vaste en heel tevreden klant .

Duidelijke site en snelle levering

Doen wat ze zeggen!!

Alles goed! Alleen niet alles op voorraad.

Bijna perfect, goede site en snelle levering! Alleen aantal dingen niet op voorraad en omdat je dit toch nodig bent is het zonde omdat je zo de volgende keer weer extra verzendkosten hebt.

Goede webwinkel!

Bij Carclean dankzij het uitgebreide assortiment producten gekocht van het merk GTechniq om mijn gecoate auto, ramen, velgen en banden mee te kunnen wassen/reinigen zonder dat de GTechniq coating wordt aangetast. Na enkele jaren het vertrouwde merk Innovacar te hebben gebruikt, maar helaas niet meer te verkrijgen in Nederland, overgegaan op een ander vergelijkbaar merk, waardoor ik bij Carclean terecht kwam i.v.m. de duidelijke website met een betrouwbare indruk. Producten zijn netjes en binnen gestelde levertijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Super service

Duidelijke site. Product niet voorradig, maar correct op de hoogte gehouden zodra weer voorradig. Tevens nog een mooie polishdoek cadeau. Kortom super bedrijf. Zo bind en houd je klanten.

Goede prijs snelle levering en ruim assortiment

Prijs ivm andere sites is goed en daarnaast een ruimer (meer compleet) assortiment als het aankomt op auto poets materiaal

Helemaal top

Helemaal super en alles lekker snel binnen

Heel snel en goed geregeld

Nu meerdere keren besteld, omdat je toch elke keer nog iets moet hebben om je auto knap te krijgen. Elke keer snel verzonden, zeer netjes verpakt en laten niks te klagen over. Één keer een spuitstuk van een Monello fles te weinig geteld bij het verpakken maar na een mailtje werd hij meteen opgestuurd. Site is ook heel fijn, overzichtelijk en heel fijn dat er tips voor het gebruik bij staat. Anders voor tips, trucjes en het vinden van de juiste producten zijn de blogs en vlogs zeer handig en prettig om doorheen te gaan. En na het lezen en kijken zie ik dat er binnenkort weer een nieuwe bestelling aankomt!

Topservice!!

Vandaag besteld, volgende dag geleverd, wet coating gyeon, makkelijk aan te brengen en uitstekend resultaat

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs