Als altijd heel goed.

Zoals gebruikelijk mijn detailingproducten besteld bij Carclean. Snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit.

Top product en snelle levering

Sterke aanrader, topproducten en razendsnelle levering.

Snelle levering van top producten

Eerst eens gegoogeled wat de beste velgenboratel is en wat de beste droogdoek is…. De producten waren allemaal bij Carclean verkrijgbaar! Dus deze en wat andere dingen besteld en alles werd binnen twee dagen goed verpakt bij mij thuis afgeleverd. Helemaal top, zal hier zeker weer bestellen.

Goede producten met ondersteuning via forum

Zou hier opnieuw kopen

Gewoon super winkel

Fijne webshop en altijd een verrassing bij je bestelling

Zoals altijd super.

Bedankt mannen voor weer een nette bestelling. Ook nazorg en klantenservice is altijd goed geregeld als je het (sporadisch) nodig hebt.

Altijd topkwaliteit

Goed aangekomen en snel service kunnen we weer fijn poetsen

Goed & snel

Goed assortiment. Snelle levering. Normale prijzen

Perfect.

Carclean.com is één van de weinige perfecte ervaringen die ik de afgelopen tien jaar heb gehad met online winkelen. Zeker in de afgelopen jaren is de kwaliteit van een hoop online winkels behoorlijk achteruit gegaan. Gelukkig is bij carclean.com de kwaliteit en service perfect. Ze hebben een ruim assortiment, goede prijzen en fantastische levering binnen een werkdag. De vragen die ik over een polijstmachine had hebben ze mij via whatsapp snel en kundig beantwoord. Het bijbehorende forum en de beoordelingen van producten in de shop dragen er aan bij dat je de juiste producten besteld. De volgende bestelling staat al in de planning!

Gewoon goed, niets op aan te merken

Ik kwam bij deze webshop terecht ( ik geloof dat ze ook een fysieke winkel hebben trouwens) na eennzoektocht op internet naar goede schoonmaakproducten voor mijn auto. Hier hadden ze een goed assortiment, zag dat ze op fora onbezoldigde informatie gaven en besloot hier te bestellen. Bestellen ging prima en ik kreeg de producten snel en goed verpakt thuisbezorgd. Kreeg er zelfs nog een gratis spons bij.

Goede/ snelle service, groot aanbod. Vaak leuke en bruikbare extra's gekregen bij bestellingen. Enige puntje is het plastic gebruik bij het verpakken van de bestellingen. Daar kan een duurzamer alternatief voor verzonnen worden.

Makkelijk bestellen en snelle levering van een prima product

Gewoon prima

Spullen besteld, betaald, en netjes op tijd, goed verpakt gekregen.

zeer goede service

Betrouwbaar.Bestellingen en levering zijn correct.

Fijne goede kwaliteit spullen.

Goed en fijn product om mee te werken.

Alles wordt altijd top geleverd, met wat extra’s

Top service van Carclean.com

Helaas door een fout van PostNL een artikel van bijna €70,- niet ontvangen. Carclean.com een mail gestuurd en binnen 1 uur was het product opnieuw en beter verpakt naar mij verzonden. Top service, geen gezeur maar gewoon oplossen. Een aanrader voor iedereen. Weinig webshops met een dergelijke snelle en goede klantenservice als Carclean.com.

Aanrader

Groot assortiment en deskundig advies. Goede site, maar ook in de shop zelf wordt je goed geholpen

Super service

In de avond een poliermachine det gekocht en de volgende dag was het al ik huis

Super makkelijk shoppen

Snelle levering zonder problemen.

Produckt goed. Carclean Supper irritant! Bestoken met mails over klant ervaring. Waarom snappen sommige bedrijven niet als je een tube met poets middelen koopt. Je daarna niet allerlei vragen lijsten wilt invullen. Hebben die mensen zelf dan zo'n beperkt leven dat zij zich niet kunnen verplaatsen in anderen die wel iets beters te doen hebben?

Perfecte service en snelle levering

Bestelling makkelijke geplaatst en levering ging ook zeer vlot via PostNL, dus kon al snel aan de slag met poetsen. Er zat ook nog een extra poets doek bij (als bonus) naast mijn bestelde producten. Mocht ik weer iets nodig hebben dan kom ik zeker terug bij Carclean.com

Producten zijn top. Worden vlug geleverd.

Snel geleverd, kon zelfs na bestellen de bestelling nog aanpassen

Had kennelijk een foutje gemaakt en was iets vergeten toe te voegen aan mn winkelwagen terwijl het een 2e halve prijs-deal was. Kwam er na betalen pas achter, maar na snel mailcontact met de klantenservice werd alsnog alles geregeld; kreeg de korting, en bestelling ging met de andere mee dus geen extra verzendkosten. En alsnog de volgende dat in huis :-)

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs